Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. Andreych

Andreych Well-Known Member

Кто-то раньше писал контакт, через который можно решить вопрос с пропиской, мож кто знает, не напомните??

2. M@X

M@X Active Member

050-430-84-30

3. Andreych

Спасибо, так и спрашивать по поводу прописки?

4. M@X

M@X Active Member

Да, это юридическая контора занимается, находится рядом с администрацией.

5. Pangola

Pangola Member

Шановна Громада,

Був сьогодні у ЖЕК, познайомився з начальником, поспілкувалися з прикладу того що є бажаючи платити але ми не родичі тому усі відносини мають бути у суцільно правовому секторі та підкріпленні договорними обовязками. Також нагадав про те що готов підписати договір на охорону, але після того як він буде з доповненнями від Громади. Для повернення охорони потрібна кілкість бажаючих, та ця потенціальна кількість є, треба лише врахувати наши доповнення.
    Підняв важливе для мене питання - відсутність обслуговування поштою.
    Потім я сказав що прийняття справ керування ЖЕКом, охорона це все дуже добре, але мене турбує питання коли буде гаряча вода, також сезон опалення не загорами. Показав заповненні Акт-Претензію, та попросив розписатися на моєму єкземплярі. Начальник узяв ці Акти, вийщов, потім повернувся та попросив почекати до завтра. Записав мій номер телефона, та обіцяв звязатися завтра.
    Це було моє перше спілкування з новим начальником ЖЕК. Моя думка наступна - що Він отримав спадщину з проблемами. Що проблем багато, багато не суттевих та багато суттевих. Що в основному усі проблеми із-за бракування діалогу з Громадою. Що попереднє керування взагалі не прислуховувалось у простих справах. Я сам слухав від ТГ, що Вона дуже не в захваті коли їй дзвонять у 21.00 що у кого то не має електрики чи води. У цьому прикладу я казав ТГ, що окрім Вашого телефону ніяких інших контактів ми не маємо, тому Вам і телефонуємо. Після цього у нас появились у поштових скринях листки з номерами телефонів куда дзвонити якщо маємо або не маємо воду, електрику, тощо.
    Як рекомендацію запитав нашого нового керівника ЖЕКу почитати форум на якому ніхто не в захваті від відсутності гарячої води.
    Чекаю на завтра, чекаю на відповідь керівника ЖЕК, якщо не буде дзвінка до обіда, то зайду напомню про себе. Якщо буде потрібно роздрукувати ще один комплект Акта та занести - для мене це не питання, прінтер маю, папір також.
    Моя думка - все буде у нас гаразд, трохи часу людині треба, бо дуже велика купа траблов залишила ТГ...

Businka_V, M@X, OON и 6 другим нравится это.
  6. A&L

A&L Member

Що до підписання мешканцями договорів по охороні то на вчорашній день по інформації ЖК було підписано вже 45.

7. Александр_1963

Александр_1963 Well-Known Member

Питання тільки яких договорів, якщо ви маєте на увазі додаткову угоду до договору по холодній воді та обслуговуванню будинку, то охорона до цих питань ніяким боком не відносится. Та і цифра 45 з 420 якась дуже маленька.
    Дякую за вашу інформацію, також надіємся, що все у нас буде гаразд. Але дуже непокоїть басня про стрекозу, яка лето красное пропела и оглянутся не успела. Дуже не хоца, щоб стрекозою виявився наш комплекс(. Тому давайте все-таки не розслаблятись. Від кількості актів-претензій дуже залежить питання гарячої води, тому давайте всеж-таки їх нести в ЖЕК. Тільки виявляєтся, шо багатьох наших сусідів влаштовує її відсутність(.

Последнее редактирование: 14 май 2015
  8. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Такими темпами охорона буде на Новий рік.можливо.

9. Vitos_i_k

Vitos_i_k Member

Полезная статейка http://www.i-law.kiev.ua/як-примусити-жек-виконувати-свою-робо/

Выкладываю бязаности паспортиста ЖЕО. Это для разговора с ними о том, что регистрация и снятие с регистрации в установленном порядке жильцов комплекса, - работа нашего паспортиста

http://www.borovik.com/index_instruction.php?Gins=450&lang_i=1

Вложения:

Последнее редактирование модератором: 22 май 2015
    УКСУС, M@X и alex.jf нравится это.
  10. M@X

M@X Active Member

+ изучаем новый закон «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»
    http://economics.unian.ua/realestat...opoliyu-jekiv-na-bagatokvartirni-budinki.html

Должен вступить в силу с 01.07.2015 года.

Melluni нравится это.
  11. Andreych

Данные действия раньше проводились в каждом ЖЭКе и в нашем в том числе, но после нового распоряжения - эти права у ЖЭКов забрали, это не прихоть нашего ЖЭКа, так сейчас везде. Сейчас паспортист может только разные справки выдавать.

12. Александр_1963

Так закон дуже корисний для нас ! Чекаємо підпису президента ! До уваги тих, хто відносить в ЖЕК акти-претензії. Тільки що отримав сканкопію документа, ВМ повинен розписатись внизу документа де графа виконавець !!!!! Чомусь він підписав акт вгорі(((((((. Повинна бути написана посада, ПІБ та підпис.

13. Vitos_i_k

Vitos_i_k Member

а есть ссылочка на это разпоряжение, для меня это актуально

14. Александр_1963

15. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

Marriya, Melluni, zver79 и ещё 1-му нравится это.
  16. vlasya

vlasya Well-Known Member

Добрый вечер. Подскажите пожалуйста тариф на газ какой у нас был до подорожания?

17. Andreych

Для населения, вроде как, был 1.09 грн. - 1 м3

http://index.minfin.com.ua/tarif/gas2014.php

Кто не в курсе, сегодня пришли платежки по коммуналке.
    У кого-то есть ошибки в расчетах?

vlasya нравится это.
  18. Melluni

Melluni Well-Known Member

Кто не в курсе, сегодня пришли платежки по коммуналке.
    У кого-то есть ошибки в расчетах?[/QUOTE]

завтра гляну, буду надіятись,що без помилок,бо рахували вони вчора все вчотирьох з бутербродами в руках

доречі, на суботу передають гарну погоду,може ми вийдемо на суботник ? ;)

19. kvito4ka1711

kvito4ka1711 Member

Є такі! Як завжди новий борг, ще й в придачу не правильно записана попередня оплата (замість 234 написано 134). Завтра роздрукую всі квитанції по оплаті з моменту купівлі квартири, і буду розбиратись з ЖЕКом. Як не як інженер і 2+2 порахувати можу)))

Marriya и Vredinka нравится это.
  20. VitrS

VitrS Member

Дорогі сусіди, необхіден листок/пів листка/ куски гіпсокартону. Відпишіться в кого є лишні або викидаєте, чи телефонуйте (067)384-02-25 Сергій

Поделиться этой страницей