Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

Підтримую:

ЖЕК нас шантажує охороною, але тупо відключив гарячу воду (хоча спокійно пломбується кран боржнику, так що непотрібно тут заливати, що вимкнули, бо не заплатили – той, хто платив – повинен послугу отримувати) і невідомо, що буде з опаленням…

Моя точка зору наступна:
    Спочатку потрібно вирішити питання з гарячою водою і опаленням, а вже після цього - з охороною.
    А то будемо взимку сидіти вкриті інеєм, зате з охороною)

Також, тут проскакувала тема з парковками – спочатку надайте схему прибудинкової території до кожного будинку – не забуваємо, що ми за не платимо - потім будемо рухатись далі.

Давайте всі будемо послідовними.

Последнее редактирование: 10 май 2015
    VitrS, Owner_157, Vredinka и 3 другим нравится это.
  2. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Чесно кажучи не можу читати цей бред сивої кобили. Як ви не розумієте люди не платять тому що ЖК не працює з ними. Люди не мешкають в куплених квартирах тому і не платять. Багато хто просто вклав в нерухомість і поки, що не думає робити ремонт і жити. Але це їх не звільняє від оплати послуг та всього іншого. Це не власний будинок . Хочу плачу - хочу ні. Ті хто боровся за опалення і при включенні і при врегулюванні тарифів я впевнений вже повністю розрахувались. Якщо ви хочете особисто переплачувати надані послуги не вірно платіть як вважаєте. Живіть далі в совку. Країна міняється хочете Ви цього чи ні. Люди будуть питати владу і всі інстанції по всім послугам, правам, обов'язкам і нахиляти. Досить терпіти наглу морду яка хоче на повітрі проданому нам жирувати. Станьте свідомі у своїх діях. Досить повчати людей що їм робити задля кращого життя. Повірте воно згодом і на вас відіб'ється в кращу сторону. Краще приєднуйтесь до нас і допомагайте ніж сваріться тут ні про що.

Owner_157, Палич, УКСУС и 2 другим нравится это.
  3. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Кожен має вибір , бути бараном в стаді, або Людиною.

4. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Тоді пішли вони в дупу!

Я ж казав Олександре ніхто нас слухати не буде. Все одно зроблять по своєму. Вектор поміняли і все. Тож хрін їм а не бабки за охорону. Треба створювати ГО. Так далі не піде. Назва вже родилась: "ГО Праві Борщагівці".

Ціни да не зрозумілі. Від повороту на Софіївську Борщагівку до комплексу 3 грн. А від найблищої зупинки 5 грн. Пройти 100 м і ціна вже інша. Бардак не раз сварився з перевізниками. Інколи вони везуть по одній ціні інколи як заманеться.

Последнее редактирование модератором: 18 май 2015
    Klariss, УКСУС и alex.jf нравится это.
  5. Нович

Нович Member

Добрый день! Соседи подскажите пожалуйста, кто то приобретал кладовку на 10 тех этаже?

Victor нравится это.
  6. 2009leonid

2009leonid New Member

Добрый вечер. Соседи,кто бегает, поделитесь пожалуста маршрутом. Или может кто-то знает, где неподалеку спортзалы?

Nata82 нравится это.
  7. Melluni

Melluni Well-Known Member

у ЖК Софії є зал і в Вишневому

8. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

по громадській організації знаю висіло питання, щодо місцезнаходження її. По решті документів можу допомогти у створенні. Недавно зареєстрував напів свою, тому маю досвід

9. Zheka

Zheka Well-Known Member

Я в шоке от того,что взрослые люди могут иметь такие мысли. Кто то кого то посылает в дупу, кто то кого то называет неадекватом... Люди, ну это же бред! Мы же соседи!

Melluni нравится это.
  10. Melluni

Хахаха) ну все так як в житті)не вистачає бабушок на лавочках, які би кричали, що всі ми наркомани і простітутки)) це все лише початок ;)

11. _Igor_

_Igor_ New Member

Скажіть хоч за березень повинна бути більша чи менша оплата, ніж за попередні місяці? А то жек щось мутить...

12. alex.jf

Тариф 7,68 грн за м.кв, незалежно від того, теплий чи холодний місяць.
    От і рахуйте.

13. irri_79

irri_79 Well-Known Member

Оплата должна быть меньше, поскольку меньше расходуется тепла. но не будет, поскольку счетчик на котельной не работает

14. _Igor_

_Igor_ New Member

Дякую. Виходить 307 грн/міс.
    До березня я платив 400-з чимось за міс. За березень прийшло під 700. Всі інші платіжки такогож неадекватного толку. Охорона 110. Тепер не плачу нічого.

15. irri_79

irri_79 Well-Known Member

зверніться до ЖЕКу, в них часто трапляються помилки в квитанціях. це краще, аніж накопичувати борг

Melluni нравится это.
  16. alex.jf

Ну не знаю, я не вірю, що лічильники не працюють – забудовник, я впевнений на всі 100%, спокійно розраховувався виходячи з показань теплового лічильника, а зима, самі бачили яка була.

Ну не буде ніхто працювати собі у збиток.

Тепер, по гарячій воді – як бачимо з дій забудовника, фактична кількість людей, що проживає у комплексі, настільки мізерна, що для такої кількості людей навіть не вигідно вмикати гарячу воду.
    Повторюсь, наші комунікації дають можливість спокійно пломбувати тих, хто не заплатив за певний період без шкоди для інших користувачів.

Хоча, може це такий маркетинговий хід відділу продажу?
    Мешканці нашого ЖК будуть закалятись влітку і взимку робити ранкову гімнастику, щоб якось зігрітись;)

І повірте, я не нагнітаю – вже, вважайте, середина травня – до жовтня залишився 21 вік-енд…

Все просто.

Последнее редактирование: 11 май 2015
    УКСУС, Marriya, zver79 и 3 другим нравится это.
  17. Melluni

Реально,скільки квартир заселено? Вчора була на території ЖК пізно ввечері,світилось нуууу дуже мало квартир((

18. Клім71

Клім71 Well-Known Member

На вихідні багато розїзжаються, тому і мало.В мене на площадці живуть 5 сімей з 9.

Melluni нравится это.
  19. Палич

Палич New Member

В мене 4 з 6.

20. Igor777

Igor777 Member

У меня так же 4 из 6-ти

Поделиться этой страницей