Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. vlasya

vlasya Well-Known Member

Так как на форуме сидит %10 жильцов предлагаю распечатать анкету и разбросать по почтовым ящикам с указанием какого то ящика куда все сдадут заполненые анкеты ( этот вариант займёт время, так как почту многие не часто проверяют) или же обойти всех жильцов с анкетой и сразу же её что бы заполняли...

Vredinka нравится это.
  2. Zheka

Zheka Well-Known Member

Соседи по Чубинского 2 второй подъезд! Кто навалил кучу возле подъезда?! Сколько этот строймусор еще там будет находиться?! Ну совесть же имейте.

Owner_157, M@X и Juliashka нравится это.
  3. vlasya

vlasya Well-Known Member

я сначало не дочитал и подумал про другую кучу ))))))))))))))))))))))))) :confused:

Owner_157 нравится это.
  4. CATIP

CATIP Member

улыбнул ))))))))))))

5. irri_79

irri_79 Well-Known Member

Все вышесказанное круто, особенно про подчинение меньшинства большинству от Жени и Владельца. Однако давайте из мира пожеланий и мечтаний о европейской охране вернемся к нашим реалиям и вспомним еще раз домофон и вывоз мусора, которые тоже вроде как хотело большинство. А реалии таковы, что никакое большинство не может заставить платить меньшинство. И двери парадных как были открыты, так и остаются открытыми, а за вывоз мусора пришлось просто вернуть деньги. Посему еще раз обращаю внимание на то, что нужно уточнить у охранной компании при каком количестве жильцов ей это будет выгодно. Поскольку мои предыдущие посты очень извращенно были истрактованы.

И еще раз подчеркну -- что не допустить жильца к своей квартире - против закона и включить охрану в коммунальные услуги -- против закона. Нравится это большинству, или нет

Последнее редактирование модератором: 14 апр 2015
    Ирэн, alex.jf и Juliashka нравится это.
  6. Owner_157

Owner_157 Active Member

Совершенно правильно!
    Сначала надо определиться нужна нам охрана или нет! Поэтому давайте голосовать!!!

Последнее редактирование модератором: 14 апр 2015
  7. Александр_1963

Александр_1963 Well-Known Member

Результаты экзит-пула показывают, что охрана нам нужна. а вот в каком виде и за какую цену вопрос остается открытым !!! Кстати, если у кого-то есть претензии к охране, пишите мне в личку, буду компоновать и отправлять начальнику охранной службы за день, глядишь и научим их работать)))))

OON, Owner_157, Marriya и ещё 1-му нравится это.
  8. inna1604

inna1604 Active Member

4 єтаж, 116квартира

9. unida

unida New Member

Добрый день!! а кто нибудь знает, что с горячей водой? и будет ли она вообще ?

10. Nelson

Nelson Active Member

На 5в гарячая вода есть. В каком доме нет?

11. unida

unida New Member

Горького 5Б

а кто то знает номер ЖЕКа или кому можно позвонить и узнать в чем дело?

Последнее редактирование модератором: 15 апр 2015
  12. Nelson

Nelson Active Member

067 234 80 87 сантехник Володя. Наберите его.

13. unida

unida New Member

спасибо ) сейчас позвоню)

14. Marriya

Marriya Active Member

0672348087 сантехник Владимир. Я только что звонила. Он не в курсе, но сказал что посмотрит. Перезвоните, пожалуйста, и вы.

15. unida

unida New Member

Хорошо)

16. vlasya

vlasya Well-Known Member

Внимание!
    Услуги ЖКХ дорожают.
    Экономьте воду и свет...
    Принимайте ванну вместе и при свечах!:eek:ops:

З.Ы. Только не знаю как это расценивать как анекдот или реалии ))))

Owner_157 и OON нравится это.
  17. Andreych

Andreych Well-Known Member

Как повод провести время вместе и при этом сэкономить...)

Owner_157 и Александр_1963 нравится это.
  18. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

І так Громадо!
    Вставлю свої пять копійок по зібранню яке відбулось. Особисто я не задоволений ні діалогом ні всім іншим. Діалогу і порозуміння не відбулось я вважаю. Прозорості у намірах теж. (На моє питання про договори з компаніями які заключив ЖК не знайшлося і поки, що ніхто їх не бачив в очі). Тільки час нам стане суддею. Охорона - це круто! Перечитавши всіх, висловлю своє бачення. Розпочну з того, що охорона працює і не виконую свої прямі функції. Про це всі писали. Якщо послуга не надається то і за неї ніхто не платить. Да і що це за постановка питання? Нач. охорони: "Вплиньте на мешканців, щоб вони розрахувались за березень місяць, а то нема чім платити заробітну плату". Ми, що займаємся тут благодійністю чи колектори з вибивання боргів? Ми намагаємось зробити так щоб нас чули і виконували те за, що ми платимо. Фірма по словах Нач. охорони з досвідом роботи і кваліфікована кращими співробітниками. Але чомусь ми намагаємось всі разом навчити її робити те, що вона сама повинна знати і виконувати без нашого втручання. Від нас тільки потрібно ознайомитись з договором якого не маємо і функціями. Функції ми прочитали! Дякую за надання цього клаптика паперу який накидали з нашої переписки. Якщо вони (охорона) підходять то ми дивимось як вони працюють і тоді платимо. Альтернатива завжди є. На нарахунок того кому платити, як платити і скільки - це другорядне питання. Як на мене то Фірмі треба було зайти з іншого боку. Викласти інформацію про себе (познайомитись), розповісти про свій досвід надання таких послуг, запитати чи ми хотілиби побачити як вони працюють і кому потрібні іх послуги в нашому містечку. Після опитування Нач. охорони зрозумів би яка кількість людей може і буде платити за охорону. Про ціну поки, що не йдеться. Виходячи з цього називає свою ціну і люди міркують. Дають відповідь. Якщо всіх все влаштовую охорона починає працювати і люди бачать за, що платять. Після місяця роботи підписують договір і все гуд. Ті хто не платять рано чи пізно зрозуміють, що з охороною краще і підтримають своїми коштами, хто не зрозуміє того ніхто не заставить платити. Ця охорона як поганий хлопчик, якомупотрібно постійно робити зауваження. Мені стидно, що люди ведуть себе так. Мені не потрібна видимість, мені потрібна робота яку виконують за мої гроші. Якщо над охоронцями немає старшого і він не слідкує за виконанням роботи охоронців то ніякої якісної охорони не може бути. В телефонному режимі звязок з Нач. охорони чи з старшим це туфта. Голосування яке організував Олександр дасть чітку картину кому потрібна охорона (не сьогоднішня, а завтрішня). Голосування може бути проведене через телефон. Викладаємо номер телефону і всі хто за охорону надсилають повідомлення з написом: "охорона потрібна" та свою адресу. Підтасовки не буде: один номер, одна адреса і одна відповідь. Якщо адрес буде більше однієї то тут пішла підтасовка і зателефонувавши можна вияснити хто надіслав повідомлення. Тай ще база номерів вже є у нас хоч яка не яка.
    По Гарячому водопостачанню!
    Однозначно всім мешканцям вона потрібна і голосувати тут навіть нічого. Це комунікації за які ми заплатили (хв., гв., опалення, газ, світло). Тому бойлер - це допоміжний спосіб підігріву води. Ціна води гарячої залежить від кількості і якості користувачів. Однозначно вода в нашій системі буде дешевша ніж з бойлера. Над цім питанням і займалась ініц. группа. І буде займатись. Тільки нам потрібно щоб мешканці нас підтримували, довіряли і розуміли що ми робимо це для кращого життя, а не щоб здерти з когось більше чи менше. З ЖК ми знайдем порозуміння рано чи пізно. Метод єдиний це гроші які ми будемо платити чи ні. Якщо ви підтримуєте нас то ми можемо маніпулювати цим рущієм. Також треба розуміти, що може настати той момент коли відповідати доведеться кожному за свій вибір на чіїй стороні він.

Ще ось цікаво! Маю договір який уклала охорона "Ставр" і ЖК (Тетяна Григорівна). Чому ЖК не провів опитування серед мешканців? Тож і відповідальність лежить на ЖК, а не на мешканцях. Договір укладений 2 березна 2015 року. Розрахунок з охоронною фірмою веде ЖК так як там чітко прописано, що кошти вперед і не пізніше ніж на два дні до початку нової вахтової охорони. Думайте громадо чия це охорона! Я не в якому разі не хочу скомпроментувати ЖК, але так не робиться. Якщо ми хочемо бути в порозумінні то треба домовлятися і діяти по чесним правилам. Все має бути прозоро. Всі маюсть знати що і як. Вирішувати Вам платити чи ні за охорону.

Ирэн, M@X, УКСУС и 4 другим нравится это.
  19. vlasya

vlasya Well-Known Member

Я извеняюсь, а какой щас у нас тариф на гарячую воду за 1 куб?

20. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Якщо не помиляюсь то за підігрів був 13,66 грн.

Поделиться этой страницей