Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Kirra, 7 ноя 2012.

1. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

Чекаємо на коментарі по тарифам - таблицю на форум викладали.
    Давайте вже рахуватись одне з одним і поважати одне одного.
    Не потрібно нагнітати - і так - донагнітались вже.

2. УКСУС

УКСУС Active Member

У зв"язку з технічною неполадкою піднявся тиск води, у зв"язку з технічною неполадкою нарахували майже 1000 грн. за Гкал, у зв"язку з технічною неполадкою найняли "НОВУ-СТАРУ" охорону, чка ніфіга не робить, у зв"язку з технічною неполадкою платіжки не надаються мешканцям, а потім їм прийдуть захмарні борги, у зв"язку з технічною неполадкою до відома мешканців не доводиться вся інформація стосовно тарифів, оплати і т.д. Чи не забагато технічних неполадк? І що далі у ВАС там зламається?

3. Клім71

Клім71 Well-Known Member

'В зв'язку з технічною неполадкою платити за опалення не будемо.

Leyla, new settler, МІра18 и 2 другим нравится это.
  4. Кидман

Кидман Member

Давайте проведем собрание и скинемся на юриста, а то только пишем здесь.
    Nik-Nika)) говорила на счет юриста

Nik-Nika)), Клім71 и Owner_157 нравится это.
  5. Александр_1963

Александр_1963 Well-Known Member

Предлагаю собрание на 22 марта ! С четкой повесткой, ЖЭК, застройщик, и фирма Блажневского четко отвечают на поставленные вопросы, ДОКУМЕНТАЛЬНО предоставляют нам все расчеты по тарифам и услугам, говорят в какие сроки они устраняют все недоразумения.

Leyla, Marriya и Zheka нравится это.
  6. unida

unida New Member

Скажите пожалуйста, а какой график работы ЖЕКа???

7. membrane

membrane Member

Зачем было давать людям ошибочные квитанции???
    Или это такой метод развода, ведь кто-то в любом случае заплатит полную сумму?!

8. Клім71

Клім71 Well-Known Member

НЕ ПРОШЛО ,НЕ НАДО.

9. Nik-Nika))

Nik-Nika)) Active Member

кто ЗА собрание???давайте голосовать!!22 или какое??хватит с ними цацкаться, давайте уже решать НАШИ проблемы(СОСЕДИ ЭТО КАСАЕТСЯ ВСЕХ).я понимаю что все заняты и многие живут не в комплексе, но давайте постараемся собраться ВСЕ и наконец решить ВСЕ раз и навсегда!!!

Leyla, new settler, M@X и 2 другим нравится это.
  10. alex.jf

Я підлаштуюсь під вихідний день, що буде зручшнішим для більшості учасників.

11. Клім71

Клім71 Well-Known Member

Є така телепередача"Дістало" на ICTV, я думаю,що їх заінтригують наші проблеми з тарифами,провайдерами,охороною.Не завадило б їх запросити на наш комплекс,тут можна такого нарити,що мало не покажеться.

УКСУС нравится это.
  12. alex.jf

Зараз у ЖЕКа з`явився вдруге чудовий шанс вийти сухим із води - повідомивши, що їх ця підла компанія самих ввела в оману, зробити перерахунки і виставити нормальні тарифи, подякувавши мешканцям.

І як то кажуть - будуть збережені нормальні відносини між мешканцями та ЖЕКом/забудовником.

У разі бикування обслуговуючої компанії, ЖЕК, знову ж таки, може звернутись до нас - і всі разом знаходимо на них управу...

Але, роблячи висновки, стосовно першого шансу (це коли ЖЕК просто міг знизити вартість Гкал до 400 грн і питання було б закрито, але ж ні - хочемо ще більше грошей).

Зате, окрім вартості Гкал, як виявилось, вартість опалення кв.м теж дуже завищена...

Нагадаю, для тих, хто з якихось причин не дивився таблицю на форумі, різниця очевидна:

по м.кв. 12,49 грн і 7,27 грн.
    по Гкал - 982,57 грн і 572,07 грн.
    підігрів води - 16,39 грн і 9,54 грн.

І то, це ще не всі помилки враховані...

Проте, маємо коментар від ЖЕКу лише про програму, що дала збій...

Хоч я і не юрист, але думаю, що за подібні розрахунки має бути відповідальність - треба погуглити перелік виконавчих органів і кримінальний кодекс України.

Owner_157, МІра18, Nik-Nika)) и ещё 1-му нравится это.
  13. Nik-Nika))

Nik-Nika)) Active Member

я смотрю реакции на вопрос собрания нет!ответили пара человек!
    Соседи, мы так и будем сидеть сложа руки???
    Кто ЗА СОБРАНИЕ 22 марта?

tsyganok и Owner_157 нравится это.
  14. alex.jf

Я за.
    Але потрібно, щоб на ньому були присутні представники всіх сторін - мешканці, ЖЕК, відділ продажу, забудовник, компанія, що обслуговує котельні.

Vredinka нравится это.
  15. Princess

Princess Active Member

Я за!

16. VitrS

VitrS Member

Ми за

17. Apple

Apple New Member

Здравствуйте. Мы недавно вложили деньги в покупку квартиры в строящемся доме. Если бы сразу прочитал этот форум, то не сделали бы такой шаг. Вы абсолютно правы, нужно подавать заявление в прокуратуру по факту мошенничества должностными лицами. И чем скорее будет подписано коллективной заявление, тем меньше денег успеют присвоить.

И
    Если была ошибка, то почему пишут на форуме, а не дают новые нормальные квитанции? Не все же читают форум. Тарифы завышены слишком, отношением к жильцам позорят ранее отличный имидж застройщика.

Последнее редактирование модератором: 22 мар 2015
  18. Sasha.m119

Sasha.m119 Active Member

я за

19. Александр_1963

Александр_1963 Well-Known Member

Я думаю, что мы все вместе сможем добиться нормального отношения к жителям нашего комплекса, главное, чтобы не было равнодушных людей, приходите на собрание, вместе мы СИЛА !!!!

Последнее редактирование модератором: 22 мар 2015
  20. leotaras15

leotaras15 New Member

Поделиться этой страницей