ЖК Country House c. Гора Бориспольский р-н

Тема в разделе "Бориспольский район", создана пользователем alla_zv, 21 сен 2012.

1. Хотелось бы получить право собственности и ключи.

Читала Вы были у Тамары, как идут дела? У меня изъяли договор в прошлый четверг, я сделала доверенность и подписала акт, на сейчас сотрудники УКРБУД оформляют право собственности, больше инфы нет.

2. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Аналогічно. Чекаємо. Виходить, що паркомісце ще треба оплатити до 20го числа. Треба буде зїздити... Але мені простіше в КХ поїхати. Тамара казала, що наче можна і в КХ оплатити.
    КХ, це так?! Куди завозити 3000грн. за паркомісце?

3. А мне ничего за паркоместо не сказали пока.

4. VotInvestor

VotInvestor New Member

І спортзал, і озеро роблять, щоб продати квартири, і вертолітну площадку побудували би, якби ціни на квартири дозволяли :)

Тут Анна Александровна упомянула про абонементы - они в любом случае понадобятся, хотя бы символические, пока цена не устаканится до внутрирыночной. Иначе, когда будет жить 15 домов x 40 квартир x 3 человека = 1800 человек, надо будет в 5 утра место на корт занимать. А так - на сайте Жека галочку поставили и забронировали "за окрему невеличку плату". Цена устаканится на уровне, когда и корты заняты разными людьми (а не кто-то выкупил на год) и на хорошее покрытие хватает и даже на хорошие ракетки в прокате. Главное, чтобы не пускали "нежителей" в нашу экономику ни явно, ни подпольно.

Насчет комаров, когда придет сезон - посмотрим :) Лес рядом - уже комары, а с озером - добро пожаловать в леса Амазонки! :) Но везде надо искать плюсы - набрали мотыля нашарик и на Вишенки рыбачить :)

Последнее редактирование: 14 мар 2015
    Irina91, Country House и Region нравится это.
  5. Ctandart

Ctandart New Member

УВ. КХ И БУДУЩИЕ СОСЕДИ! ПАРКОМЕСТО сразу планировалось бесплатно для каждой квартиры. чем многих зантеросовало предложение. И вдруг в какой -то момент стало 3000 грн. для жильцов которые позже приобрели квартиры -все оплачивают и соглашаются .ТЕПЕРЬ НАВЕСЫ КОТОРЫЕ ОПЯТЬ ТАКИ ХОЧЕШЬ НЕ ХОЧЕШЬ ПЛАТИ ИЛИ ПЕРЕХОДИ В ЦЕНТР КАК ВЫ ПРЕДЛАГАЕТЕ ХОТЯ ВЫБРАНО И ОПЛАЧЕНО ЗАРАНЕЕ ВЫБРАННОЕ ПАРКОМЕСТО

fotka и Region нравится это.
  6. Region

Region Member

Поддерживаю,ТЕМУ человек говорит,я тоже клюнул на эту удочки и попал как лох!!!

7. VotInvestor

VotInvestor New Member

Тут щось казали про те, що на території буде орендувати місце служба охорони. Думаю, всі скинуться разово з задоволенням на курси першої допомоги для цих охоронців з зобов'язанням реагувати на "термінові" виклики та поновленням раз в рік. Або на підтримання якоїсь аварійної публічної аптечки в першому під'їзді кожного дому - копійки, а якусь літню людину може врятувати. Насправді, відкритим до обговорення та інновацій підходом кантрі хауз може цим привернути багато покупців, нормальних, мислячих, як і ви, я бачу, Юрій.

8. Country House

Country House Active Member

Уважаемый инвестор! По поводу парковок. Год назад была акция от Укрбуда - парковка при покупке квартиры бесплатно. Акция длилась месяц. Для всех остальных стоимость парковочного места составляет 3000 грн, которые будут направлены на благоустройство и озеленение нашего городка уже этой весной.

На счет игровых площадок. Игровые площадки будут служить нашим жильцам и только жильцам. Ни кто посторонний туда допускаться не будет. Надеемся, что для наших жильцов игровых площадок будет хватать. Если будет много желающих, конечно придется вводить запись и регулировать время посещаемости. Но надеемся, что каждый сможет приятно провести время за игрой. Очень надеемся, что будем с жильцами проводить игры в волейбол, футбол и теннис.

Последнее редактирование модератором: 22 мар 2015
  9. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Так, але продані вже практично всі квартири і привертати чиюсь увагу просто немає сенсу! :)
    Парковка звісно булаб кращою бкзкоштовно, але тоді моглаб коштувати, наприклад 200грн в місяць. Краще вже раз три тисячі і сиволічна плата щомісяця.

10. Славік.

Славік. New Member

А я думаю, що коли робити накриття на парковки і ще десь, то можна зараз проектувати і на майбутнє щоб там поставити сонячні батареї.Електроенергію потім викиристовувати на госп. потреби КХ, адже ел.енергія буде тільки дорожчать. А може в Україні будуть також виробляти сонячні батареї і вони будуть доступні по ціні. Так живе ввесь світ.Бо ми зараз будуємо, а потім валяєм і будуєм так як потрібно.

11. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Ну це вище обговорювалося. Не лінуйтеся читати форум.

12. zahodi

zahodi New Member

Скажите пожалуйста, кто владеет инфо по поводу парко мест. На каждую квартиру положено (?) 1 парко место. Если у меня два авто и в собственности трех комнатная квартира могу ли я получить( выкупить) несколько парко мест. Какой строился расчет парко мест на секцию. Не получиться ли так, что все парко места будут выкуплены и мои соседи которые купят авто через два года не получат свое парко место и если так, где им придется ставить свой авто?
    Второй вопрос к КХ. Вы продаете парко место, какой документ будет сопровождать сделку? Если я выкупил и приватизировал свою собственность, то о какой оплате за парко место идет речь( в месяц) Я оплачиваю придомовую территорию, в которую входит поддержание того же асфальта, газона, заборчика и т. д.
    Как вы планируете отслеживать, с кого снимать плату за ежедневное паркование авто без парко места( не выкупил житель дома, не посчитал нужным), вы не будете его впускать на авто к своей собственности ?
    Так же, кто принял решение по установке навесов под машины возле дома? На сколько я понимаю, это можно сделать только путем голосования. Не могут десять человек решить за весь комплекс. Речь идет о том, что сегодня мы установим, а завтра придется убирать. Кто подписывал договор с КХ об обслуживании комплекса? Сбросьте пожалуйста на форум сканкопию. Застройщик передает КХ дома, а далее избирается глава ОСББ, (название может быть и КХ) и только после этого, когда каждый подпишет договор и доп соглашение к договору(если с чем не согласен) можно принимать решение ЗАВОДИТЬ В НАШЕМ ОЗЕРЕ ПИРАНЬИ ИЛИ НЕТ(образно).
    И в конце. Можно увидеть план схему парко мест КХ по секциях, или это срытая инфо. Что выкуплено, что нет выложите пожалуйста на форум (интересует четвертая секция)

Последнее редактирование: 16 мар 2015
    DVD_Vl, Проходил мимо... и OlgaDjatsch нравится это.
  13. OlgaDjatsch

OlgaDjatsch New Member

Добрий вечір,питання до КХ,будь ласка напишіть кількість парко місць в секції А,Б та В.Особисто я розумію це вже зараз,що ми не будемо вміщуватись всі на придомовій територіі(я має на увазі секціі А,Б та В)тому що в моїй сімї 2 автомобіля,так я розумію,що в деяких поки не має авто,але це питання часу.Отже,відповідно до цього є великий шанс того,що автомобілі будуть припарковані вздовж дороги за огорожею.Поки КХ ще не заселен ,100 відсотково,але це питання часу і таких як я ,думаю більшість.Чи є серед нас на форумі такі,хто викупив парко місце,якими документами це підтверджено.І на що йде 50 грн,окрім того що я плачу 3000 грн ,за місце яке буде належати мені.Я знаю ,що йде в Києві окремо квитанція в новобудові за обслуговування придомовоі територіі,то до чого й куди власне 50 грн?Так я погоджуюсь,що гроші не великі,але хотіла б чіткого пояснення ситуаціі для кожного з нас.Чи може Кх написати по пунктно,за що мешканець має сплачувати гроші кожного місяця ?Це суттєво спрощує ситуацію.Дуже дякую за відповідь!

14. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

На скільки мені відомо, то розрахунок паркомісць був за фррмулою одна квартира - одне паркомісце.
    Право власності на паркомісце хіба оформлюють? Ні! Воно в договорі є, чи я пропустив?
    Перший внесок (3000грн), як я розумію, має сплатити кожна квартира за своє паркомісце. Ці гроші ідуть на облаштування системи відоспостереження (і ще чогось) всього "містечка". Потім, якщо у вас немає авто, ви можете його здати в аренду сусіду з двома авто, якось так.
    Оплата за паркомісце відповідно та, що воно обслуговується трохи інакше ніж пішохідна зона...
    І асфальт автомобілі псують більше, і сніг треба приберати, підмітати велику площу і т.д. і т.п.
    Я можу помилятися, дочекаємося "офіційної версії":)

Последнее редактирование: 16 мар 2015
  15. OlgaDjatsch

OlgaDjatsch New Member

Юрій тоді я вже взагалі заплуталась,я забронювала 2 парко місця і маю сплатити відповідно за 2 як повідомив мені КХ.Тобто коли в мого сусіда(сусідки) з'явиться авто поставити їй (йому) не буде де ,тому що я зайняла 2 площі для своіх авто.Звісно чекаю офіційної версії,адже термін оплати вже скоро мине.

Юрій тоді я вже взагалі заплуталась,я забронювала 2 парко місця і маю сплатити відповідно за 2 як повідомив мені КХ.Тобто коли в мого сусіда(сусідки) з'явиться авто поставити їй (йому) не буде де ,тому що я зайняла 2 площі для своіх авто.Звісно чекаю офіційної версії,адже термін оплати вже скоро мине.

Последнее редактирование модератором: 24 мар 2015
    zahodi нравится это.
  16. uteno4ek

uteno4ek Member

На каком основании выставлен счет на парковку за Февраль, если не подписан договор и акт приема-передачи паркоместа?

zahodi нравится это.
  17. Такие вопросы нужно вместе решать, чтоб не было потом как-то так: :)

18. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

Дуже цікаве запитання з паркомісцем. Наталля з КХ мені так толком і не відповила чи може так статися, що хтось залишеться без паркомісця.
    Тамара стверджує, що кожна "одна квартира" (не залежно від кількості кімнат!) має право на ОДНЕ паркомісце. Максимум десь не поруч, але типу всім повинно висачити.
    А пізніше, ЛИШЕ У РАЗІ якщо хтось ВІДМОВИТЬСЯ від паркомісця на свою квартиру, то хтось інший (у кого два авто, наприклад) зможе забронювати за собою те паркомісце від якого відмовилися!
    Але Наталя з КХ це не підтверджує і говорить, що треба поквапитися з викупом паркомісця, щоп облизня не спіймати.
    Щось тут незрозуміле коється! А якщо я зараз завезу тридцятку за 10 паркомісць то що, пів будинку буде паркуватися за парканом?! А ви враховуйте, що більшість інвесторів і форум не читають і не знають що
    ми тут обговорюємо. І може просто чекають коли вже почнуть робити ремонт і думають що парковка (одна принаймні) за ними закріплена! Хоча саме так мене Тамара і запевнила...
    Коротше треба ЧІТКІ пояснення від КХ!!!

А Ви дійсно забронювали два? І уявіть, що скажуть ваші сусіди і як Ви з ними після цього житимете?! Блін... тоді я теж хочу два :) Машину другу можу знайти якщо треба буде без проблем.

Звісно треба разом! Якось може нас КХ збере разом і з цього приводу зокрема?! Я вже маю кілька ескізів які можна обговорити.
    І з приводу посту, який Ви коментували,- треба спробувати підстроюватися під всіх! Бо нам разом жити! Якщо мені вибачте подобається голяка бігати, то чому я повинен під інших підстроюватися?! Варіант?! :)
    Всі, хто проживає, в КХ мають хоч і косвено, але право голоса щодо навісів. Адже всім ходити і любуватися майбутньою "красою".

Последнее редактирование модератором: 24 мар 2015
  19. zahodi

zahodi New Member

У меня и у жены есть по авто. Дети подрастают и через "года" оба возьмутся за руль. Хочу четыре паркоместа, а , для гостей хоть парочку нужно еще взять. Итого мне нужно шесть паркомест. Завтра еду проплачивать). А можно и бизнес делать, завтра уточню, можно ли купить мест так 30, даже если не хватит в банке кредит под это возьму (ведь все официально)

Olter нравится это.
  20. Юрій 17

Юрій 17 Active Member

100% І в аренду по 300грн здавати! З охороною і навісами! :)

Поделиться этой страницей