БЫДЛО Нашего городка!!!!!!!

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем King Lion, 13 авг 2015.

1. King Lion

King Lion Active Member

Как изначально я её и назвал ))
    Возвращаемся, так сказать, к истокам... и без всякой политкорректности - быдло есть быдло.

2. Доброго дня, шановні мешканці та гості нашого містечка, звертаюсь до власників тварин. Я думала не писати про цю проблему сюди, але сьогоднішня ранішна картина мене просто привела в шок. З вікна своєї кухні, прямо на даху над подвальним приміщенням, я побачила дві КУПИ ФЕКАЛІЙ КОТА ЧИ СОБАКИ. Пів ранку ходжу і не можу зрозуміти як вони туди попали? ТАК ОСЬ, хочу попросити деяких власників, прибирайте після своїх тваринок. Пару днів назад, спостерігала, як вранці один НЕАНДЕРТАЛЕЦЬ (по іншому таку людину назвати не можу). вигулював свою собачку на газоні під вікнами, вона справила свою потребу і він, не прибираючи після неї, просто пішов. ЛЮДИ ВИ ЖИВЕТЕ В БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКАХ, ДЕ ПО ЦИМ ГАЗОНАМ ГУЛЯЮТЬ МАЛЕНЬКІ ДІТИ, МАЙТЕ СОВІСТЬ І ПОВАГУ (якщо є такі поняття у вашій голові), ПРИБИРАЙТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ. БУДУ ФОТОГРАФУВАТИ І ВИВІШУВАТИ НА ЗАБОРІ, БІЛЯ ДИТЯЧОЇ ПЛОЩАДКИ ВАШІ ФОТО. А щодо знахідки на даху, то сьогодні накидаю корм з труткою, не стане тваринки, не стане проблеми. Вибачте, просто дуже взяла злість, чого моя маленька дитина має цим дихати. IMG_20170915_103150[1].jpg IMG_20170915_103154[1].jpg
    --- добавлено: 15 сен 2017 ---
    IMG_20170915_103201[1].jpg

Последнее редактирование: 15 сен 2017
  3. politikanka

politikanka Member

Ми з чоловіком думаємо, навіть впевнені, що це котячий послід. Собаки тут ні до чого.

4. Можливо, але як він туди попав, сусідів у нас поки що немає.

5. King Lion

King Lion Active Member

Юлия, извините, но по поводу неандертальца - "ни о чём".
    Если бы вы сделали его фото и выложили здесь (или в группе вайбера), тогда можно было бы принимать какие-либо действия по "увещеванию" и в дальнейшем неповторению сего непотребства.
    Настоятельно рекомендую в последующем - "фото в студию!"

6. Вибачте, не встигла зробити, бо дитиною в цей час займалася.

7. rebo

rebo New Member

т.е. Вы додумались до теории, что человек, который гулял с собакой - подсадил ее на крышу, что бы он Вам там нагадил ? ахахахаха))))) :radost:Это как белый день понятно, что кот! А может голубь хорошо просрался! хахахаха yr9

Смойте водой да и делов - делаете трагедию! Ну или табличку поцепите, котам и летающим серунам на гадить)))))

burun нравится это.

Поделиться этой страницей