ЖК "СТОЛИЦЯ ОКОЛИЦІ" м. Буча, вул. Пушкінська, 59-В

Тема в разделе "Киево-святошинский район", создана пользователем viktor m, 4 авг 2012.

1. Ivan55

Ivan55 New Member

Нічого платити непотрібно. Адмінів може бути кілька, можна зробити окремих модераторів на різні теми, все що завгодно. Наразі можете просто підказати якусь більш зручну адресу, те що я писав зверху, це чисто для тесту, але можу і таку залишити. Ну, а далі спільними зусиллями налаштуємо під себе.

Вже мабуть питання відпало :)

2. igor_muz

igor_muz New Member

Доброї ночі усім. Пропоную не оплачувати квартплату Євробуду до вирішення питання з прибиранням або ж вирахувати певну суму, як моральну) компенсацію за невиконання Євробудом взятих на себе зобов'язань (мусор під вікнами).

3. Ivan55

Ivan55 New Member

Не кидайтесь помідорами і не треба висловлювань ака я захищаю Євробуд, чи щось на кшталт цього, але як на мене це більше схоже на принцип проти принципу і ми явно не у виграші від цього. Так, Євробуд не отримує від нашого дому гроші, але ж сильно і не витрачається по суті, а наша територія, завдяки жителям нашого ж дому, дедалі більше перетворюється на смітник. А по суті почалось все якраз через те, що хтось з мешканців не вважав за потрібне платити Євробуду, плюс хтось мав якісь нарікання на д. Сашу, хоча він, наче, і прибирав, і газон підстригав і т. д.. Тому, навряд чи, Євробуд зненацька почне виконувати свої обов'язки, бо ми перестали платити.

Зверху десь йшла мова про якийсь список умов від місцевого ЖЕКУ, що потрібно зробити, щоб будинок потрапив до них на баланс. Що за список і про що там йдеться?

Ромашка, тут без допомоги мені буде важко, адже на цьому форумі назбиралось вже 10 сторінок тексту і все одним кавалком (в одному повідомленні може йти річ по кільком темам). Можна спробувати весь текст звідси закинути на той форум у вигляді якоїсь архівної теми, тому що розбирати всі ці 10 сторінок займе багацько часу і сил. А щоб не нагромаджувати тут ще більше тексту, думаю можна починати оживляти той форум (реєструватись, починати писати. Приймаються побажання і пропозиції щодо оформлення).

4. skrab

skrab Member

я вижу тут женский батл назревает! я хочу это в живую увидеть, да и желающих посмотреть наберется, можно даже билетики продавать на зрелищеyr9!
    тем не менее, это не лутшее место для разбора полетов!

5. ВасяП

ВасяП New Member

Господа, а что за "крыса" начала строить в подвале? Кому-то совсем в нетерпеж аль решили кому-то помочь с постройкой коморки? Забавно:hello:

6. Interrium

Interrium New Member

От Евробуда нужно уходить в Жек путем получения проекной документации от того же Евробуда. Очень сомневаюсь что они просто ее отдадут но все же нужно настаивать. Т. K банально если нужно получить справку из жека нужно ехать в немешаево. Я не говорю что Жек это панацея но если банально что то глобальное полагается (не дай бог водопровод. Кстати стояки то у нас пластиковые стоят. Это и хорошо и плохо. Плохо что зимой могут треснуть, т. К. Утепления в подвале никакого нет. ) то Жек сможет оперативно отреагировать, т. К. Хотя бы находится рядом. (Сори за орфографию, пишу с телефона). И еще- если мы начнем действовать , а не лить друг на друга в этом форуме, то мы исправим текущее положение и наш двор будет одним из лучших в буче( советую посмотреть на жк Центральный и как застройщик заботится о придомовой территории.
    Еще: нам стоит выбрать активиста или активистов у которых будет время на решение вопросов дома. Если нужно за это им платить деньги- можно собрать фонд дома. Как показала практика со сбором на проект коморок- мы можем собирать средства и их тратить по назначению. Так же по всем проблемам которые застройщик или Жек не решит- вентиляция. Собираем деньги вызываем специалистов и решаем проблему. Если кому то мои предложения покажутся радикальными, то поверьте без каких либо четких действий наши проблемы так и останутся проблемами, решаемыми путем форума.

Иван, по идее с отдельным форумом- отличная идея, но есть вопрос- можно ли сделать систему аутентификации с паролем, чтобы только жильцы могли участвовать в форуме?( а пароль например расклеить возле парадных? Поясню зачем- мы решаем на форуме свои внутренние проблемы и публикуем их во всей сети. Поверьте, если вы решите продавать квартиру, то данная "реклама" дома на форуме явно будет не в вашу пользу.

Последнее редактирование модератором: 16 сен 2014
    Romashka80 нравится это.
  7. skrab

skrab Member

Віра, а хто там вже почав будувати? домовились же що після того як узгодим план.

наскільки я зрозувмів ти з 55 домовилась пополам, я вже і з архітектором це узгодив і завтра буде готовий новий план з поділеною на половину 55.

Последнее редактирование модератором: 16 сен 2014
  8. skrab

skrab Member

Так в підвал повині мати всі доступ(може тому підвал топило 2-а рази, що ключі в не тих руках), але тільки після того як буде кінцевий план з нумерацією(який завдяки тобі, архітектор вже 2-а рази перемальовував). Вище я написав, що після твого суботнього дзвінка мусили внести зміни та розділити комірку №55 кв. пополам, як ти і просила. Я до того, що ти напевне трохи не там почала будувати!
    Головним нас ніхто не обирав, але ми почали займатися збором коштів та чесним розподілом підвалу між бажаючими мешканцями будинку, і ми намагаємось довести це до кінця. В той же час ми зробили поки хоч якусь вентиляцію. Сьогодні, "якщо більш ніхто не почне займатися рукоблодством", буде кінцевий план і кожний власник квартири що сдавав кошти, зможе розпочати планування та будівництво своєї комірчини.

Последнее редактирование: 9 сен 2014
  9. Interrium

Interrium New Member

А уже есть результаты жеребьевки, какой квартире какое место под подвал? Можно где то посмотреть?

10. skrab

skrab Member

сьогодні має бути, але завдякі Вері:bravo: там буде уже бардак!

в новому плані все це зроблено та відмічено.
    Сенса скидувати сюди списка немає так як буде "каша", тому що гроші здавали і ті що вже побудували. В списку який я вивішу, будуть ті хто ще не побудував комірки + Вера. А ті що здавали та побудували - з списка будуть викреслені.

Последнее редактирование модератором: 17 сен 2014
  11. skrab

skrab Member

тому що комірки пронумеровані з першого підїзду, а так як гроші здавали не всі(наприклад 1,2,5,7 кв. - вони в списку зміщуються і виходить що 1кв-1комірка, 2кв-2ком., 5кв.- 3ком., 7кв.-4ком.)то ті хто здав дуже зміщуються вниз як в прикладі.
    Я тільки не зрозумів - що означає -"ви собі зайняли"?! Поки що ні чого ні хто не займає!!! Надіюсь, сьогодні ввечері списки з новим планом будуть висіти на дошці оголошення в обох підїздах і там кожен сам на плані відшукає свою комірку!
    З тих хто побудував не сдала только 65 кв.!
    Минимальний звіт буде - на зараз в остатку(після розрахунку з архітектором) у нас залишиться 4-4,5тис.грн.
    Я думаю, більша частина з них піде на кабеля та лампочки(+робота) - після побудови комірок в підвалі світло треба переробляти.

12. skrab

skrab Member

Я уже задолбался звонить и просить переделать план - это первое!
    Кто дал вам право что-то занимать!??? Список как и было решено ранее будет сегодня висеть на доске - будете сами разбираться с НАСТОЯЩИМИ владельцами коморок!!!
    17-18 - Это еще одни умные "фрукты" с 1-го подезда, как и Вера, которые имели ключик от подвала - ключик забрали, больше хитрых не появится! ан нет, появились со второго подезда - как вы меня все достали - стадо!!!!!

to - ivan55 - перенесіть, будь ласка, двері в своїй комірці в право чи вліво(як вам подобається) інша половина комусь дістанеться. Коли ви зможете це зробити?

13. skrab

skrab Member

Давайте не будем лукавить с №35, там далеко не 2.66 - зачем это вранье! В деле реально участвовали 3 человека - Я, Виталий и чуть меньше Коля с 2-й квартиры! Где на схеме вы видели размеры? там только площа!!!
    А что писать о тех умных фруктах, о них уже было сказанно достаточно! Но другие орали сделать все по честному и кто вы после этого? бревна в своем глазу не видите?

14. skrab

skrab Member

в коморке, которую вы выбрали(№35), площа где-то 6-9м2, любой человек который их видел - это подтвердит))) не надо лукавить!

15. Любовь&

Любовь& Member

Здравствуйте соседи! У меня есть список условий от местного ЖЭКа к Евробуду. Но я не уверена, что будет правильным его вывесить, так как правильно сказано выше, этот форум читать могут все (да и к адресатам я не отношусь, чтоб вывешивать на всеобщее обозрение).Я на улице практически каждый день, так что могу дать почитать в руки.

16. Любовь&

Любовь& Member

Хорошая идея с новым форумом!! Только все равно пишут что-то сюда все... Там зарегестрированы 4 участника. Но, надеюсь, перейдем. То что здесь увеличилось количество людей, уже радует. И, как написала Ира, читают, думаю, еще больше (даже если не постоянно, как не заходила сюда я).

17. Любовь&

Любовь& Member

Я на форуме зарегистрировалась. Ира, вижу Вы создали темы.
    Еще какая-то помощь нужна?

Был раньше.
    Перечитала его. Не понимаю почему половину они не могут устранить. Но 1 пункт я напишу здесь. Пункт 16 гласит: "Заборонити мешканцям забудовувати підвал". Так что я вижу многие хотят остаться с Евробудом. ИМХО, сначала нужно решить с кем мы хотим быть, чтоб нас взяли на баланс, а потом строить.

18. skrab

skrab Member

я нічого не захвачував і не будував, по менший мірі я не "криса"! тілька як у всіх зявився доступ до підвалу - підвал два рази затопило - дивно!

19. skrab

skrab Member

Віро, ти допомагала збирати кошти і це факт! Але твої остані дії викликають багато питань!

Для всіх - НОВИЙ ПЛАН ВІСИТЬ В КОЖНОМУ ПІДЇЗДІ НА ДОШЦІ ОГОЛОШЕННЯ.
    ПС - прошу кожного з власників самому контролювати побудови комірок своїми сусідами згідно існуючого плану! Завтра привезуть план з розмірами на А3 - буде на дошці оголошення.
    також завтра надам перелік витрат та суми що залишилась!
    to- Віра - замок який ви зломали коштує 80грн. - кошти були взяті з зібраних грошей.
    може хто знає дешевого сантехніка для ремонту стояка в 2-му підїзді! На даний час є пропозиція ремонту за 500грн, я вважаю що 250-300грн(з матеріалом) було б нормально!

20. Interrium

Interrium New Member

Поисковый бот google все равНо проиндексирует этот сайт, так что в поисковом запросе можно будет выйти на этот сайт. Но ок, если бесплатно нельзя сделать доступ с паролем- вопрос снят

Что решаем с проектной документацией на дом, чтобы была возможность перейти в Жек?
    По поводу недоработок Евробуда - они ничего делать не будут и исправлять тоже. 2 года от постройки дома ни одного обещания(кроме до половины по крашеной газовой трубы- и то не факт что они красили) не было выполнено. Сейчас висит объявление в парадном что они ищут человека- так вот этот человек и будет уборщик, электрик, сантехник и т.д. И представьте что он сможет исправить если будет глобальная проблема по дому.....

Предлагаю перейти на новый форум с определенной даты (например со следующего понедельника) т.к. Народ продолжает постить сообщения в этом форуме

Romashka80 и skrab нравится это.

Поделиться этой страницей