Веложиття в Піонерському!!!

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем Skylight, 31 янв 2017.

1. boss kaktys

boss kaktys Member

Продаю велобагажник. Сталь. С регулировкой высоты, пружинной "прищепкой", задними катафотами. Подходит для велосипедов с дисковыми тормозами. Покупал для Аваланч 3.0. Експлуатировался 1 раз

Вложения:

2. Юлия...

Юлия... Member

20170406_181110.jpg 20170406_181110.jpg Стоит несколько дней на велосипедной дорожке! 20170406_181110.jpg

3. tanderbiord

tanderbiord Well-Known Member

Иш какие велосипеды у жителей Житомирской области. Хотя думаю хозяин и не догадывается что это велодорожка.

4. Юлия...

Юлия... Member

Сегодня перегнали машину.

5. tanderbiord

tanderbiord Well-Known Member

А на заднем фоне Киевский вылысыпыдыст тоже красавчик.

6. Skylight

Skylight Active Member

Тут две стороны медали, и многие видят только одну.. Я тоже против того, что ставят машины на велодорожки, бордюры, газоны и т.д. А с другой стороны, куда их ставить??? ЖК обещал построить парковку, на том месте сейчас Сакура.. Здесь водителей можно понять.. Думаю, была бы парковка, такого бы не было.:(

7. pioneer i ko

pioneer i ko Well-Known Member

питання куди ставити не повинно створювати проблем для тих, хто ходить пішки по кварталу - це власне проблеми водія і які він повинен вирішувати сам, в ПЕРШУ ЧЕРГУ думаючи про це - коли придбав машиную.
    особисто для мене, немає проблеми у тому, щоб поставити не перед будинком, біля якого все зайнято, а далі на 100-200 метрів. Звісно якщо людина наглий інвалід не фізичного характеру - то він буде ставити машину як хоче і де хоче. та й навіть, не беручи увагу паркувальників на тротуарах і велодоріжках - водії ставлять машини аби як, думаючи лише про себе, а не про тих, хто буде паркуватись поряд з ними.

Ok!!! и 23/76 нравится это.
  8. Skylight

Skylight Active Member

Цікаво:rolleyes:. За 100-200 метрів, це де Ви маєте на увазі, біля новуса?))) . Після 21-22 вечора наш квартал завалений машинами, і в середині ПК поставити машину НЕ РЕАЛЬНО. І тільки не кажіть мені, що можна знайти місце... Це чи біля Новуса, чи при виїзді з ПК.. Беручи до уваги, в який час ми живемо, і що трапилося зовсім не давно в нашому ПК, багато автовласників ставлять свої авто якомога ближче, до своїх будинків... Я сам противник таких парковок, багато робив зауваження, та згодом бачу,що толку не буде. В цій проблемі не автовласники винні, а ПК, зі своїми обіцянками-цяцянками. Я коли заселявся 2.5 років тому, вони обіцяли побудувати платну парковку, але щось я її не бачу:(

Последнее редактирование: 12 апр 2017
    23/76 нравится это.
  9. pioneer i ko

pioneer i ko Well-Known Member

ви не повірите, вже півроку вертаюсь до дому в районі 21-21:30 і стабільно знахожу місце біля Молодіжна вулиця, 30А чи Першотравнева вулиця, 25А, що якраз 100-200 метрів від мого дому. та ж сама Піонерська - постійно освітлена і достатньо пуста вечером - від Крамнички і до Ватутіна, там теж іноді ставив. і знову ж - як показує практика - хто хоче вкрасти - то й вкраде. а якщо комусь хочеться припаркувати машину під вікнами - це не дає йому права ставити машину на тротуар чи велодоріжку, навіть, якщо це лише на ніч. щодо платної парковки - у ПК це був той пряник, котрим вони кормлять ще досі. і в цьому плані ПК просто балабол.

23/76 нравится это.

Поделиться этой страницей