Горище над 5-м поверхом

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Варсак, 17 янв 2017.

1. 4Tasha

4Tasha Member

Natalia_R, мы живем не в частных домах, мы живем в многоквартирных
    когда вы покупали квартиру, вы разве не ходили на 5й этаж с подобной планировкой и не видели как сделан потолок?

может от менеджера зависило...нам называли другую цену, по это и говорю об этом

Последнее редактирование модератором: 11 фев 2017
  2. Natalia_R

Natalia_R New Member

отвечу первый и последний раз на комментарии, негодования и выплеск своих " точек зрения" к моему сообщению) если Вам нечем заняться, только раздувать тему в форумах - занимайтесь) ИТак, мы покупали квартиру, когда в доме была не до конца выведена коробка. 5 этаж только начинал строится. Первый раз, прийдя в комплекс, мы смотрели квартиру на 3 этаже, пока думали, менеджер сообщил,что "остались только 5 этаж" ( что, в последствии оказалось не правдой) , пришлось соглашаться. На этапе внутренних отделок мы подошли в отдел продаж и поинтересовлись, по какой причине не заканчивают потолок в нашей квратире, и только тогда нам и озвучили то,что мы его делаем сами, НО, мы имеем право на получение в собственность части чердака над своей квартирой) Надеюсь, я исчерпывающе ответила на Ваш вопрос, и у Вас не возникнет желание писать всякую ерунду о частных домах и прочем мне снова.
    Мое сообщение имело один единственный посыл - призвать жителей 5 этажа перестать обсуждать этот вопрос на форуме, объединиться и решать его с ЖЭКом или застройщиком, а не вдаваться в бессмысленные переписки с участниками,скучающими без дела

Vanyatko, AlexRHV, Nadine и 4 другим нравится это.
  3. alexandrums

alexandrums Active Member

Полностью подтверждаю и поддерживаю. Покупал на 5 только из за "бонуса". Тоже не пойму почему люди с других этажей возмущаються. Наоборот если чердак будет на до мной в случае чего я первый кто будет им заниматься - ремонтировать и т. д. потому что проблемы будут прямо над моей головой.

AlexRHV, Nadine и Evgeniy 1984 нравится это.
  4. 4Tasha

4Tasha Member

крышу в случае чего вы тоже будете ремонтировать за свой счет?
    никто никого не хочет слушать и не слышит, у каждого своя правда

Опасная и Andrey1978 нравится это.
  5. headman

headman Active Member

Цікаво у Вас взнати, чи можуть ваші сусіди з другого поверху, пошкодити у вашій квартирі натяжну стелю, умовною
    Отож...Якщо стався такий прикрий випадок зі стелею, то трусєля тут недоречні... Так би мовити мухи окремо, а котлети окремо...І всеж...Комунікацій на горищі не має...Там тільки людські додаткові гривні...І мої гривні без мого дозволу ніхто не має права топтати, та всілякими паліцями псувати, топто робити дірки, в темо, гідро,ізоляціях,то інших матеріалах які я купував окремо від квартири...Якось так виходить...

На городі бузина, а в Києві дядько...

Nadine и Evgeniy 1984 нравится это.
  6. 4Tasha

4Tasha Member

за пробитый потолок и я бы руки поотрывала деятелю который такое сделал! здесь и обсуждать нечего

но разговор был о другом, давайте каждый будет делать и пристаивать что ему вздумается, вот тогда наверное красота будет.. и все будут жить мирно и не будут смотреть друг на друга искоса..

7. Шановні мешканці. Щодо горищ, ТОВ ЖК Молодіжне Містечко діє в рамках законодавства. Вирізки з законів наводились вище. Не забувайте що ви живете у багатоквартирному будинку, тому вирішувати самостійно питання про виділення спільної площі у свою власність- це самозахоплення. Ніхто не забороняє утеплювати, укріплювати стелю.
    Випадок з ненавмисним завданням матеріальної шкоди у вигляді маленької дірочки у натяжному потолку мав місце. Нажаль, власники ще не встигнувши навіть написати заяву про випадок, вже счинили істерію як в інтернеті, так і в присутності співробітників ЖЕКу. Ніхто не відмовлявся від діалогу. Ще раз повторюємо: питання буде вирішено. Ми не просто так ходимо по горищах. Просто не всі розуміють специфіку роботи. Нагадуємо: Ви завжди можете написати заяву і отримати відповіді на Ваші питання, або пропозиції. Цей форум не є джерелом офіційної інформації. Також, просимо Вас не поширювати неперевірену інформацію.

8. Alex@ndr

Alex@ndr Well-Known Member

:super::super::super:
    а що Ви там робите, і чому намагаєтесь поникнути в квартири? це як мінімум порушення статті 162 ККУ
    як Ваша подальша специфіка роботи? перевірити відмичками на надійність замки в квартирах чи що?

Grizvold, Nadine и Evgeniy 1984 нравится это.
  9. Grizvold

Grizvold Active Member

Шановний ЖЕК, запрошую Вас до Одеської 32, 1й підїзд, причина - самозахоплення жителями першого поверху частини сходинковго майданчику. Які будуть Ваші дії в даній ситуації? Зруйнуєте стіну і повернете сходинковий майданчик знову у спільну власність?

10. student

student Active Member

У меня квартира на первом этаже. Я, сам за свои денги утеплял потолок в подвале, потратил не маленькую сумму денег. но я же не говорю что теперь мне пренадлежит подвал который находится подомной, и я не хочу чтоб там кто то ходил. В который раз жалею что не купил квартиру в Евромисто.

Опасная, Чепурный, Serjio и 3 другим нравится это.
  11. Ekaterina_z

Ekaterina_z New Member

Если постараются, то смогут. Но это уже совсем другая история

12. Alex@ndr

Alex@ndr Well-Known Member

Когда Вы пишите, то такое впечатление, что бредите®
    Я житель как и Вы первого этажа, и мне абсолютно не мешает что кто-то на пятом этаже обустроить немного чердака, так как изначально застройщик винудил жителей пятого этажа, что-то там делать, положил бы плиты и утеплили бы, вопрос такой вообще бы не подымался, а так получается что кусочек лесничной площадке отхапать можно, а чердака нет.

Nadine, Grizvold, headman и ещё 1-му нравится это.
  13. headman

headman Active Member

На городі бузин

:eek::eek::eek::eek:

Nadine нравится это.
  14. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Женя, ну кондішн то хоч залиш в спокої. Влітку без охолодження - труба

Опасная и Evgeniy 1984 нравится это.
  15. Варсак

Варсак Member

Ви сваритесь баз причини.
    Свої питання утеплення кожен вирішує сам - це вірно.
    Ви сходіть в відділ продажу за запитайте як можна "оформити" горище.
    Я отримав відповідь 220 у.е квадрат і мені його відгородять над моїм мешканням і дадуть офіційні документи.
    Але ж не забувайте що не всі квметри можна використовувати - відсили половину від площі мешкання.
    Ніхто зовні нічого добудовувати не буде. Ніхто і знати не буде що я там маю додаткові квадрати.
    І про який ремонт криші ви говорите? тобто якщо в мене прямо в квартирі піде сніг я буду очікувати від ЖЕКу активних дій? зрозуміло що спільно з ЖЕКом будемо це питання вирішувати. І будем набагато швидче ніж просто то було б горище.
    Всім 5-м поверхам обіцяли бонус в вигляді горища над ними. і я вважаю його освоєння тільки плюс для всіх мешканців. Але власників 5-х поверхів квартир - житєва необхідність, бо проникнути через стелю дрібниця.

Треба збивати ціну до 100 у.е квадрат та оформлювати їх на свою користь. Всеодно воно збудоване і стоїть вже. А забудовнику отримати 1000-1500 додатково резонно.

16. Grizvold

Grizvold Active Member

За сходинкові майданчики не дізнавалися? Їх також пропонують по 220 у.о. за квадрат?

Шановний ЖЕК, пост № 69 в темі був адресований Вам! Чекаю на відповідь.

Последнее редактирование модератором: 14 фев 2017
    Evgeniy 1984 и Варсак нравится это.
  17. headman

headman Active Member

...:eek::eek::eek:Тобто, я замість відсутніх плит перекриття, маю їм щей доплатити, щоб зберегти в недоторканності свою власність, та утеплити її як слід...А лице не трісне?

Nadine, Grizvold и Evgeniy 1984 нравится это.
  18. Варсак

Варсак Member

Headman я підтримую вас повністю. я сам маю горище над собою. але питання плит дуже слизьке. почитайте договір і там про стелю нічого не написано. стіни штукатур, підлога стяжка. а стелі немає. Тому нема нащо нам нарікати - з юридичної точки все вірно. Я чесно бачив що там буде але на моє питання мені казали - над вами то ваше за невелику доплату.

Утеплювати та зміцнювати стелю ви явно можете без будь-яких дозволів та доплат. А от користуватись площою над вами та відділяти його від інших тільки після якоїсь доплати та узгоджень з ЖЕКом, забудовником (і думаю мешканцями - як мінімум під вами)

19. Grizvold

Grizvold Active Member

Мешканці піді мною, не погоджували нізким самовільне привласнення сходинкового майданчика, яке в свою чергу завдає деяких незручностей при вносі/виносі великогабаритних речей! Так з якого ... я повинна погоджувати щось з ними?

20. Доброго дня.

Ви, як співвласник спільного майна, маєте право звернутись з письмовою скаргою до відповідних органів:
    ЖЕК, Сільрада

Последнее редактирование модератором: 15 фев 2017

Поделиться этой страницей