Общие вопросы: не знаем куда написать, пишем сюда

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Alena, 2 ноя 2010.

1. I&D

I&D Member

А мені прийшли гроші 10 грудня зранку. все як годиться.

2. Ksyu

Ksyu Active Member

Мне в этом месяце деньги пришли раньше, чем в предыдущие....Я прям удивилась...

3. Arien

Arien Well-Known Member

9 грудня все прийшло. Щоправда, я гроші отримую за київською пропискою.

4. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

5. nadd

nadd Active Member

тоже нет пока что в этом месяце детских :( в собесе пообещали до выходных, но увы..тишина..

6. LeFeRe

LeFeRe Well-Known Member

У меня тоже Киевская.. Странно в общем

7. Sashko

Sashko Well-Known Member

Народ!!! Хто може виручити - поділитись майстрами? Треба доробити гіпсо-картонову конструкцію, яка часткового вже змонтована. Залишилось: виставити уголки, до шпаключати, побілити і прикрутити підсвітку. Конструкція не велика - приблизно 170*50 см. З певних причин майстер, який почав робити - не може приїхати. А час піджимає, бо з недоробленою конструкцією не можуть поставити далі меблі. По факту потрібно рази 3-4 підійти майстру на 15-30 хвилин. Прийняти майстра можемо майже в будь-який час протягом дня. Буду вдячний за допомогу.

Доречі - дійшли чутки, що або бюджетом, або змінами до податкового кодексу в новому році хочуть ставку податку від продажу нерухомого майна (навіть перший раз на рік) ввести на рівні 15-17%. зараз при першому продажі не платиться, а при другому і далі - 5%. Такщо готуємось до покращення.

П.С. Те ж саме стосується і продажу автомобіля - навіть перший продаж протягом року можуть обкласти 15% податку.

Последнее редактирование модератором: 26 дек 2013
  8. Zeland

Zeland Well-Known Member

дааа.."покращення" так "покращення"((

9. Антошка

Антошка Moderator

сейчас не платится, если прошло три года с момента покупки Вами квартиры. если прошло меньше трех лет - будьте любезны заплатить. и сейчас 15-17% налога существует, если сделка оформляется нерезидентом, с тем же условием - перепродажа квартиры, купленной до трех лет назад

10. Sashko

Sashko Well-Known Member

Да. Але більшість пересічних попадали під несплату. бо продавали авто чи нерухомість раз на рік. а тепер можливо будуть завжди платити

11. Arien

Arien Well-Known Member

Шукаю мамочку, яка піде в "Капітошку" на семінар з грудного вигодовування. Ціна 200 грн, якщо прийти удвох, то по 150 грн. Семінар відбудеться в цю неділю. Особливу увагу обіцяють приділити відлученню від грудей.

12. Butterfly22

Butterfly22 Well-Known Member

Мені прийшли.

13. oksy

oksy Well-Known Member

День Святого Николая —
    Детства день и волшебства,
    Но и взрослым я желаю
    Свято верить в чудеса.

68042751_So_Svyatuym_Nikolaem.jpg

Celena, Ksyu, Butterfly22 и 4 другим нравится это.
  14. Vital

Vital Well-Known Member

Уважаемые соседи - автомобилисты!
    Многие из вас наверняка ездят к Окружной через частный сектор. Не забывайте правила проезда равнозначных перекрёстков. Каждый день вижу, что большинство водителей (не факт, что из нашего городка) считают, что если они едут прямо, то находятся на главной дороге. Это заблуждение может привести к неприятным последствиям.
    Всем удачи на дорогах!

16.12
    На перекрестке равнозначных дорог водитель нерельсового транспортного средства обязан уступить дорогу транспортным средствам, приближающимся справа.

Zeland нравится это.
  15. greench

greench Well-Known Member

Просто для многих это не перекресток равнозначных дорог, а выезд с прилягающей территории. Не все же знают что это за дорога.

oksy нравится это.
  16. Sashko

Sashko Well-Known Member

Сьогодні під"їжджав до поворота, що біла Франка 6 в сторону виїзда, так два паркетника летіли зі сторони парковки так, що ніби на автобані - навіть і не думали тормозити, щоб пропустити. благо між ними відстань була достатня, щоб вклинитись, заставити одного відтормажуватись по зустрічній і добре що біля знака стоп якраз хтось повертав в нашу сторону - це дало змогу притормозити літуна, їдучи повільно і дуже обережно переїжджаючи лежачого поліцейського. Так і чекав, щоб він посигналив для розвитку подій.

17. oksy

oksy Well-Known Member

А с какой скоростью несутся!!!mamami9Мы с ребенком каждое утро идем с ул. Волошковая к Окружной, каждые несколько минут приходится отпрыгивать на обочину в грязь, а то мало ли!!!

18. Sashko

Sashko Well-Known Member

Хороша порада є - один чувак так реально робить, по дорозі на роботу. Там вулиця трохи горбата і тротуар близько до дороги - фактично тільки і відділений бордюрчиком. І там дуже важко пройти і залишитись сухим. То він бере в руки цеглину чи палицю і виставляє в сторону - і так іде. Каже, що реагують водії і притормажують.

SunGirl, Татьяна1971 и oksy нравится это.
  19. Butterfly22

Butterfly22 Well-Known Member

Соседи, мы в нашем селе Софиевская Борщаговка покупаем козье молоко. Бабушка эта живет по улице Набережной, через Киевскую пройти, со стороны дома Франка 6, совсем недалеко.
    Если кому-то нужно, могу дать контакты. 1 литр стоит 20 грн.

20. LeFeRe

LeFeRe Well-Known Member

На стоянке, которая напротив 5-ти этажек продают ёлки/сосны.

greench нравится это.

Поделиться этой страницей