ЖК Городок г.Вишневый, ул.Машиностроителей 2

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Nik, 4 окт 2011.

1. Lora_135

Lora_135 Active Member

Что лучше для нас, к сожалению, никто у нас не спрашивает((( ....а вот что бы такое придумать для того чтоб хоть дорогу по улице Боголюбова сделали??? море застройщиков есть, а дороги все нет. Может какое-то коллективное письмо на имя головы села С.Борщаговки накрапать для начала? ...хорошо бы конечно еще заехать и поговорить с ним лично...

2. Morozoff

Morozoff Active Member

А еще лучше выезд на окружную в районе церкви мармонов.... В том году по грунтовке можно было выехать, сейчас не знаю...

3. nikitar

nikitar Member

а еще, еще лучше обе дороги :), но это лучше только для автомобилистов,
    пассажирам маршруток чем меньше машин тем луше ;)
    По-моему, по дороге вдоль Боголюбова доехать можно почти до нашего дома, вот только соединить эту дорогу с нашим домом думаю только в интресах Эркера...,а с заинтересованностью у Эркера беда, ждет может пока другие застройшики все построят.

4. i4uvak

i4uvak Active Member

если соединить боголюбова с нашим домом - через двор поедет треть вишневого, нужен отдельный выезд)

Lezik, Somewell и Morozoff нравится это.
  5. Flash

Flash Active Member

А еще лучше, слышал что есть такой проект даже, это продолжение улицы Октябрьской в доль жд путей и соединение её с Жулянским шляхопроводом, только с этой стороны путей, там даже под это развязка делалась, но не доделалась.

6. oOoIgoroOo

oOoIgoroOo New Member

подскажите сколько квартир осталось в третьей очереди на продажу

7. i4uvak

i4uvak Active Member

8. nikitar

nikitar Member

Чи є такі, що споживають електроенергію менше 100 та 150кВт? Якщо є, то за яким тарифом Вам нараховують?

9. Somewell

Somewell Active Member

nikitar, а что уже кто-то подписал прямой договор с Киеоблэнерго? :)

Вот уже третий год всем жильцам электроэнергию насчитывают по единому тарифу. Независимо, сколько было использовано электроэнергии, город мы или село, есть в квартирах электроплиты или их нет.

После очередного повышения тарифов это уже 63 коп. за 1 кВт*ч. В Вишневом, например, стоимость 1 кВт*ч почти в два раза дешевле – 30,5 коп.

10. nikitar

nikitar Member

просто я завжди використовую більше 150кВт і для мене тариф більш-менш відповідав (якщо не брати до уваги те, що ми в селі :) )
    тому і цікавило як нараховують тим хто використовує менше 150кВт.
    Просто раніше різниця в тарифі "до" та "понад" була невелика, зараз вона складає 26,4 коп/кВт, а це вже суттєва різниця.
    Зараз для села до 150 кВт - 36,6 коп., для міста до 100 - 36,6 коп.,
    150-600 кВт - 63 коп для села та міста.
    Може варто знову піднімати питання перед забудовником?

i4uvak и Somewell нравится это.
  11. oOoIgoroOo

oOoIgoroOo New Member

підкажіть будь ласка на якій стадіі будівництво третьої черги?

12. oOoIgoroOo

oOoIgoroOo New Member

Ребята и ещё: у кого есть дети дошкольного и школьного возраста,где они учатся?

13. i4uvak

i4uvak Active Member

на завершальній, тримайте фоточку на пам"ять)

DSC_3444.jpg

denisnarbut нравится это.
  14. oOoIgoroOo

oOoIgoroOo New Member

15. oOoIgoroOo

oOoIgoroOo New Member

Ау, у кого діти, то як щодо школи та садочка?

16. Torin

Torin Member

Школа №4 через дорогу. Садики для малышни тоже есть, смотря чего Вы хотите.

17. TП-2646

TП-2646 New Member

Вчора 10/06/2015р., в зв'язку з численними скаргами та зверненнями громадян - власників квартир багатоквартирного житлового будинку №23 по вул. Боголюбова в с. Софіївська Борщагівка, Києво-Святошинського району, Київської області, стосовно неможливості заключення прямих договорів про користування електричною енергією з ПАТ "Київобленерго", відбулась нарада в Департаменті житлово-комунального господарства і паливно-енергетичного комплексу Київської обласної державної Адміністрації (м. Київ, вул. Хрещатик 6, каб.500), за головуванням Директора департамента житлово-комунального господарства і паливно-енергетичного комплексу Київської обласної державної адміністрації - Король Г.М. (далі - Нарада)
    з участю:
    з боку ПАТ "Київобленерго": Процак Я.С., Коломійчук Ю.В.
    з боку ПП "Еркер": Найвельт О.Е. (на запрошення № 01-19/1483 від 04/06/2015р.).
    мешканці 1-6 секцій багатоквартирного житлового будинку №23 по вул. Боголюбова в с. Софіївська Борщагівка, Києво-Святошинського району Київської області (далі - Будинок).

На повісткою Наради були винесені наступні пітання:
    1. Виконання технічних умов № КОЕ-3183 (далі - ТУ) ПП "Еркер".
    2. Заключення прямих договірних відносин про користування електричною енергією між мешканцями Будинку та ПАТ "Київобленерго".

Під час обговорення питань стосовно виконання ПП "Еркер" ТУ з боку ПАТ "Київобленерго" було заявлено наступне:
    А. ПП "Еркер" не виконані в повному обсязі ТУ.
    Б. На закінчення виконання ТУ з боку ПП "Еркер", останній має сплатити до ПАТ"Київобленерго" певну сумму пайової участї (у розмірі прибл. 1800грн./кВт) для створення та забезпечення ПАТ "Київобленерго" передбаченого ТУ резерву абонованої потужності в точці приєднання мереж ПП "Еркер" до мереж ПАТ "Київобленерго", що є перешкодою в укладанні прямих договірних відносин між мешканцями Будинку та ПАТ "Київобленерго".
    В. Електрична потужність у розмірі 3200кВт для забезпечення введених в експлуатацію Будинку - відсутня.
    Г. Розподілом збільшеної приєднаної електричної потужності після заміни силового трансформатора Т-32кВА на більш потужний силовий трансформатор Т-40кВА на ПС 110/10 кВ "Жуляни" займався інший суб'єкт господарювання, що здійснював заміну силового трансформатора та оприлюднена покреслена копія переліку споживачів електричної енергії на бланку суб'єкта господарювання: ТОВ "УКРАЇНСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ" ЄДРПОУ: 33287794
    Д. Питання про пайову участь виникло тому, що ПП "Еркер" НЕ приймало участі в заміні силового трансформатора Т-32кВА на більш потужний Т-40кВА в ПС 110/10кВ. "Жуляни" під час виконання ТУ.
    Е. Поки ПП "Еркер" не здійснить оплату пайової участі на користь ПАТ "Київобленерго", останнє не має можливості та підстав у заключенні прямих договорів про користування електричною енергією між мешканцями Будинку на ПАТ "Київобленерго".

Чи є суб'єкт господарювання, що здійснював заміну силового трансформатора Т-32кВА на більш потужний силовий трансформатор Т-40кВА в ПС 110/10кВ "Жуляни" - забудовником, що отримав аналогічні технічні умови, і яким чином, на яких підставах відбувався розподір приєднаної потужності між споживачами електричної енергії цим суб'єктом господарювання - на Нараді НЕ з'ясовувалось.

ПП "Еркер" заявлено про виконання І-го етапу ТУ в повному обсязі.
    Обгрунтована доповідь стосовно винесених на Нараду питань, ПП "Еркер" надало письмові пояснення з завіреними копіями документів, вх.№ 209/049 від 10/06/2015р., на які є посилання у поясненнях, на підтвердження своєї правової позиції до приймальної департамента житлово-комунального господарства і паливно-енергетичного комплексу Київської обласної державної адміністрації.

В зв'язку з обмеженістю в часі на підготовку і подачу в м. Києві листа, я подав його в Білоцерківський РП.
    Там його відсканували в систему електронного документообігу ПАТ "Київобленерго".
    Скан.копія направлена по електронній пошті технічному директору ПАТ "Київобленерго"- Процаку Я.С.

Вложения:

Последнее редактирование модератором: 19 июн 2015
  18. Ольчик 1608

Ольчик 1608 Active Member

И?.......
    Что дальше?????

19. Ёжик

Ёжик Active Member

Ну вообщем всё как всегда: "Все вокруг пида...сы, а ПП "Еркер" мушкетёр." Вот только нам, жильцам, теперь свечками и лучинами что-ли запасаться? Я не удивлюсь если 15.06.2015 г. облэнерго даст ответ в виде отключения электроэнергии. Особенно мне понравился абзац про уведомление о введение в эксплуатацию второй очереди. И не слова о заключении допки на нововведённые мощности. Мол это проблема облэнерго. Полный пиз...ц. Всё в духе ПП "Еркер".

20. nikitar

nikitar Member

цікаво, а хто був від мешканців? було б непогано почути від них розповідь.
    Як я зрозумів з листів, Еркер своєчасно не виконав ТУ, інші забудовники(схоже їх було три) звісно не чекали Еркер і свої ТУ виконали. Тепер Еркер каже, що ТУ виконані, хоч і не ним, але ж йог це не хвилює, тому притензій від КОЕ до Еркера не може бути. Але, Еркер як справжній мушкетер :) , погодився внести пай, але як завжди з "але". Тому, думаю Санта Барбара продовжується...чекаємо на нові серії.
    TП-2646, якщо я неправий, поправте мене.

Поделиться этой страницей