ЖК Городок г.Вишневый, ул.Машиностроителей 2

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Nik, 4 окт 2011.

1. Slon79

Slon79 Member

Давайте встретимся около отдела продаж в 20:00 и подготовимся к завтрашнему дню! Напишем письмо в сельраду и в облгаз. Прокуратура всеравно отправит наш запрос на сельраду и облгаз, туда писать пока без смысла!

2. Сусідка

Сусідка New Member

Листи, це звичайно правильно. Але, не забувайте, що вони розглядаються в терміні 10 робочих днів. А сьогодні вже 3 грудня, і -10 на дворі. Так що разом з листами повинні бути і мітинги.

olenaboyko71 и Іванович нравится это.
  3. Armalit

Armalit New Member

Доброго дня. Звертаюся до тих, хто ще не зрозумів, що Найвельту глибоко наплювати на всіх нас. На сьогоднішніх зборах Тетяна (начальник ЖЕД) телефонувала Малині (це єхидно посміхаючийся дідок, який обіймає високу посаду в Еркері, майже ні за що не відповідаючи. Його спіймали та привели на збори активісти минулого разу, бо всім іншим «еклерчикам» вдалося втекти). Так він повинен був їхати в Вишнівський облгаз, а виявилося, що їде не туди, а по якихось інших справах, а ще хтось з керівництва постійно скидує, бо дуже зайнятий. При цьому хочу сказати, що до Тетяни в мене менше всього претензій. Висновок один: НІХТО НІЧОГО НЕ РОБИТЬ!!! Я не прибічник радикальних дій, але жити в холоді, кожен день переживаючи, щоб не захворіли діти (хрен з тим ремонтом) і постійно розуміючи, що заплативши за готовий продукт я змушений ще самотужки докомплектувати його купою додатків…вибачте – набридло. Завтра буду з рештою на перекритті дороги. До речі, шановні «перекривачі будівництва», «диванні революціонери» та ін. Я тут живу вже три місяці і ще жодного разу не бачив, як перекривають будівництво. А от заклики: треба перекривати!!! Чув разів 10 точно. Прямо згораю від цікавості!!! А от якщо буде сказано: я йду робити те і те, хто зі мною, то я з Вами, і впевнений, не тільки я. Сподіваюся на високу явку завтра, бо сподіватися на Найвельта та «еклерчиків» немає ні часу, ні бажання.

4. Armalit

Armalit New Member

Можливо хтось має відношення до поліграфії, щоб підготувати на завтра плакати, або просто може написати на ватмані. Думаю, що коли люди перекривають дорогу з пустими руками, менш резонансно. Написи можуть бути, якими завгодно: "Найвельт-брехун", "облгаз-дай нам НАШ газ", "мерзнемо!!!", "купив квартиру в Городок - проблем прибав не на годок" та будь-які, що висвітлюють нашу проблему. На витрати готовий скидуватися. Давайте, як пропонує Slon79, зберемося сьогодні ввечері.

olenaboyko71 нравится это.
  5. Slon79

Slon79 Member

не понятно как, но вопросами с Облгазом занимается "уволенный" Бутько С.И. Он сегодня был там и ему сообщили о необходимости предоставления копий проекта, а это около 1000 страниц, из которых около 300шт фарматом АО (1м*0,85м). В "обычном" копицентре их отксерить нереально, поэтому постарается это сделать в БЦ в ближайшие дни, а потом отвезти их в облгаз...а если будем ему надоедать - заболеет... Настаиваю на сегодняшней вечерней встрече у ОП по вопросу дальнейших действий

6. Lora_135

Lora_135 Active Member

Рівно тиждень тому, коли було зрозуміло, що котельня 25 листопада не запрацює, ми (представники І черги) запропонували діяти рішучіше, і висловили сумнів щодо доцільності подальшого чекання. Нам сказали що ми неправі, злорадствуємо, при цьому людина працює, робота йде і не ставити палок у колеса..... До відділу продажу сьогодні підійдемо, написати плакати - підтримуємо (до речі минулого року ІІ черга пропонували першій ідею з плакатами, а самі чомусь не роблять цього), але особисто я категорично проти перекриття дороги, не бачу сенсу створювати проблеми людям, краще вирішувати свої. Ми пропонували звернутись до голови обласної адміністрації з проханням терміново скликати нараду за участі всіх сторін (еркер, голова с/р, обленерго, облгаз, представники інвесторів). Навіть у разі відсутності конкретних дій еркера відповідно до прийнятих рішень ми матимемо протоколи, які зіграють вагому роль у суді проти забудовника і зможемо довести його неспроможність здіснювати свою діяльність та виконувати свої зобовязання. На останніх зборах ми знову не підготували протокол і не взяли письмового зобовязання у ЕМ щодо дати подачі тепла. ... а нам впору збирати максимально доказів для судових справ... паралельно треба максимально швидко більшістю голосів власників прийняти рішення про створення ОСББ, яке буде вирішувати проблеми забезпечення послугами.

Morozoff, olenaboyko71 и Torin нравится это.
  7. Ольчик 1608

Ольчик 1608 Active Member

Единственный правельный коментарий.
    Все остальное болтовня. Мы относимся к Софиевской Борщаговке и если перекрывать дорогу Вишневого можем угодить под статью, так как неправомерные действия.

8. Tatyana2000

Tatyana2000 New Member

Кто перезванивает жильцам?Звоните на 20-00 встреча возле ОП

9. Натик28

Натик28 Member

где мы будем писать письма?? возле ОП или в ОП?)

10. Сусідка

Сусідка New Member

- по-перше - написав листа до прокуратури, ми паралізуємо будь-яку діяльність забудовника до вияснення правоти чи неправоти його дій. Тому, спочатку тепло - а вже потім прокуратура.
    - по-друге - перекриття будь якої частини дороги, в будь якому місці - є адміністративним порушенням. При чому тут до якого міста чи села ми відносимося - ціль нашого мітингу буди почутими-побаченими.
    - по-третє - була сьогодні в юр.відділі Вишнівської міської адміністрації - якщо нас і накажууть (що мало вірогідно), то тільки адміністративним штрафом. АЛЕ там порекомендували нам йти до сіль.ради безпосередньо до міськ.голови - завтра він є на місці з 9.00 (хоча завтра і не приймальний день).

11. Tatyana2000

Tatyana2000 New Member

20-00 встреча жильцов у ЖЄКа

12. Проблема не где ми будем писать, а заинтересованих людей максимум 10 человек- ето 5 подезд.

13. Сусідка

Сусідка New Member

Сьогодні відправила листи на офіційні сторінки П.Порошенка та А.Яценюка - може там хоч щось підкажуть, або надеруть хвоста кому треба.

14. Jyli

Jyli New Member

К сожалению на вечерние сборы не попала. Какие действия на завтра? Где собираемся и куда идем? Напишите пожалуйста

15. Сусідка

Сусідка New Member

Збираємося на 8.45 біля відділу продажу.

16. Igorio

Igorio Active Member

Продам финишную шпаклевку Triora в ведре 16кг,отдам по цене 150 грн,ниже чем по чеку(брали по 175 грн).осталось три ведра.кому нужно пишите в личку

17. Jyli

Jyli New Member

спасибо

18. lexa

lexa Member

19. Jyli

Jyli New Member

Максим или Дмитрий активисты нашего дома перезвоните пожалуйста на мой номер 0967777351. Буду помогать с помощью своих связей в общих интересах.

20. Dmitry81

Dmitry81 Member

Создал документ, по мере свободного времени заполняю. Доступ на внесение изменений открыл всем. Так что вносите комментарии и правки.

Іванович нравится это.

Поделиться этой страницей