ЖК Городок г.Вишневый, ул.Машиностроителей 2

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем Nik, 4 окт 2011.

1. Dmitry81

Dmitry81 Member

Уважаемые инвесторы 2й очереди. Выкладываю скан-копии коллективных обращений по поводу задержки введения очереди в эксплуатацию, согласованных участниками сегодняшнего собрания. Оригиналы в настоящее время находятся у меня. Если кто-то не был на собрании и хочет добавить свои подписи, сообщите мне на почту u s b a n k @ у к р.н е т.

Вложения:

2. Ksju

Ksju Member

Кому нужны координаты очень хорошего электрика -обращайтесь, скину в личку.

3. oranda

oranda New Member

Купим недорого строительные козлы...

4. Люда

Люда Active Member

3-й подъезд, 2-й этаж - можете забрать возле 87 кв. На этаже еще два козла стоят :) возле других квартир, постучите, спросите, если нужны будут еще.

5. oranda

oranda New Member

спасибо!

6. Ольчик 1608

Ольчик 1608 Active Member

Доброе утро!
    Кто-то ходил в понедельник с прорабом?
    Он обещал все показать.

7. M@X!M@L!

M@X!M@L! Member

Добрый вечер!
    а из БТИ уже начали делать замеры во второй очереди? кто-то узнавал?

8. Slon79

Slon79 Member

Добрый вечер!А письма отвезли уже?

9. jozy8181

jozy8181 New Member

БТИ уже на 2х этажах замеры сделали, это точно, мой свекр ходил в понедельник, но с прорабом у него не получилось походить по этажам, спешил. Так что кто лично ходил с прорабом напишите;)

10. Натик28

Натик28 Member

сбросьте фотоотчет когда был субботник)

11. Natusya

Natusya Member

В понедельник в 4 секции 4 этажа прошли. Вчера должны были продолжать.

12. jozy8181

jozy8181 New Member

Недочеты были? Как прошло, расскажите)))

13. Натик28

Натик28 Member

как обстоят дела на стройке??

14. Ольчик 1608

БТИ сегодня 6 этаж 4 секции меряют.
    Строится 3 дом.))))))))
    А мы ждем)))))))
    На замеры БТИ и выписку тех паспортов, узнавала в отделе продаж, примерно месяц надо. А если БТИ с понедельника только до 6 этажа дошлит, то мерять они будут только 3 недели)))))) (в лучшем случае)

15. Натик28

Натик28 Member

значит дом сдадут при хороших раскладах конец июля ((

16. Ольчик 1608

Да что уже загадывать. Каждый раз себя настраиваешь и получается зря))))

Slon79 нравится это.
  17. 4ydnou

4ydnou Member

Доброго всем времени суток. Недавно появилась информация о том, что в облэнерго еще даже не стоит вопрос о подключении 2 секции, т.к. Еркер не выполнил свои обязательства по тех. условиям. Предлагаю подписаться в эту субботу под письмом следующего содержания (во вложенном файле). Прошу сообщить, кто сможет подписать письмо, нужно хотя бы 10-15 человек.
    Если есть пожелания по тексту письма - просим в студию)

Вложения:

18. Ольчик 1608

А как же утверждения прораба в прошлую субботу, что все на постоянной електроенегрии))))))?
    К сожалению приехать в субботу нет возможности, может подпишитесь вместо, или же необходимо назначить встречу в другой день?

19. MaksZ

MaksZ Member

Доброго всім дня. Вибачайте за відсутність так довго інформації. Основне місце роботи дається взнаки.

Отже, по понеділку:

За словами О.І. на 100% фізично і по документам для другої черги готові системи водопостачання та каналізації. Я так розумію документи готові із-за І-ї черги, яка вже введена в експлуатацію.

Ліфти в 4-й та 5-й секції виявилися підключеними до постійної електроенергії, тому перевірити їх працездатність не вдалося. Тому що для цього потрібно було викликати людину, зривати її з місця роботи, проводити переключення кабелю, а людина зараз дуже зайнята.

Ліфти в 6-й секції теж перевірити не змогли оскільки там ще тільки монтують двері.

Була показана котельна. Але процес її пуско-наладки ще не проведений. По часу це приблизно місяц-півтора. Котельна буде обігрівати весь будинок. У зв’язку з цим виникає питання, чи встигнуть вони провести всі роботи по перевірці системи для всього будинку.

Стосовно підвалів, то змогли попасти лише в 3-ю секцію… але навіть по «не нашому» підвалу виникли питання, на які відповіді не дочекалися. Кидаються у вічі випадки халтури, які вже працюють давним-давно і їх перероблювати ніхто не збирається.

Дах і технічний поверх майже готові.

Стосовно квартир в яких є проблеми (такі як відпадає штукатурка, не правильно виконана сантехніка і т.д. і т.п.) – зараз вони цим займатися не будуть, оскільки всі зайняті на будівництві в 5-й та 6-й секції. При особистій перевірці в цих секціях були виявлені лише декілька співробітників, а всі інші на новому будівництві.

Стіни на технічному поверсі майже всі залиті. О.І. не вірить, що це від зимового протікання даху і стверджує, що це сталося ще давним-давно коли не було даху і йшли дощі. Займатися техповерхом будуть лише за явних проблем, тобто коли когось затопить.

Що стосується приміщень загального користування і їх наповнення (радіатори, ручки, доводчики, освітлення і т.д. і т.п.): буде робиться після приймання ЖЕКом. Така процедура є вимушеною у зв’язку з випадками крадіжок. Але поряд з цим я жодного разу не бачив представників охорони на будівництві.

Жодного документу, плану, сертифікату (тобто документального підтвердження) отримати не вдалося. Всі дуже сильно зайняті оскільки потрібно все встигнути до Держкомісії.

Продовжуємо дальші.

Листи, які писали 05.04.2014 були відправлені заказними. Чекаємо відповіді.

Відповідь на листи, які були написані в особистому порядку і відправлені до зібрання, ще не отримали.

По словам О.І. вже почали працювати робочі комісії і 22.04 має бути Держкомісія. В середу бачив на будівництві людей, які як мені сказали є представниками Держгімпромнагляду і перевіряють охорону праці. Начебто на 14.04 запланована пожежна комісія. І відповідно до 22.04 мають пройти всі інші комісії.

Людина, якій нібито Е.М. доручив розібратися з питанням від 15.03.2014 про промерзання балконів, була дуже здивована коли я попросив дати хоч якусь відповідь по даному питанню. І тут в черговий раз в кращих традиція почали звучати наступні фрази: «Зробимо. Не переживайте. Все нормально. Якщо потрібно то підфарбуємо чи покриємо антигрибком. Якщо у Вас будуть проблеми з цим, то пишіть і обов’язково розберемося.»

В суботу, а потім в понеділок О.І. озвучував про те, що вже І-ша черга може вже підписувати договори з «Обленерго». Станом на сьогодні дана інформація повністю спростована. Це і інформація від форумчанина 4ydnouі від іншого інвестора ІІ-ї черги, у якого є знайомі в І-й. Звернення, яке вивісили представники ЖЕКа, призване лише по новому заставити людей занести документи для масовості. Нічого ще не підписано. Шановні сусіди з І-ї черги підкажіть чи є хоч якийсь підписаний документ з «Обленерго», хоч якась довідка, хоч щось?

Стосовно «БТІ». Це окрема розповідь в кращих детективних жанрах. В понеділок зранку О.І. сказав, що вони вже ходять і міряють. Я приїхав в обід і у відділі продажу побачив двох жіночок, які сказали, що вони будуть працювати в 4-й секції. Моя дружина, а потім я через деякий час запитали чи вони є представниками «БТІ». На що у відповідь отримали наступне: «Ми тут нічого не міряємо, просто дивимося будівництво». Ввечері О.І. сказав, що «БТІ» переміряли 4 поверхи включно і завтра вже повинні бути дві бригади. Хоча я був присутнім на будівництві пів-дня і нікого не побачив. По часу всі заміри повинні зайняти приблизно півтори неділі. У вівторок зателефонував в 16:30 О.І. сказав, що «БТІ» ще працюють. А іншій людині у відділі продажу повідомили, що дівчата ще в 16:00 пішли додому. Ідемо далі. В середу приїхав після обіду і відразу пішов їх шукати. Знайшов в 4-й секції на 5-му поверсі. З’ясувалося, що вони представники «Еркера», і виконують попередні заміри, з метою недопущення великих розбіжностей із замірами «БТІ». У відділі продажу сказали, що представники «БТІ» зараз ходять і міряють все в порядку. На прохання показати їх в живу пояснили, що це дівчата ходять міряють, а які там домовленості керівництва забудови і «БТІ» вони не знають. Можливо після дівчат ще будуть міряти «БТІ», а може якось по іншому буде. І взагалі мені немає чим зайнятися і я нагнітаю обстановку і заважаю працювати. У нас все буде хорошо, так як і І-й черзі. Всі будуть задоволені. Після цього звернувся до зам директора з будівництва для прояснення цієї історії. Пояснив, що в мене виникають питання стосовно обмірів і попросив контакт керівника цих дівчат. Отримав таку відповідь: «Якщо Вас, щось не влаштовує по квартирі, то пишіть це письмово, а лист залишіть дівчатам. Якщо їх керівництво захоче, то зв’яжеться з Вами. Не заважайте дівчатам працювати. І як знаєте «БТІ» вже не міряє, це роблять приватні компаніїї». А от відповідь на конкретне питання про домовленість між «Екркер» і «БТІ» не отримав. Так само як і не отримав відповідь на питання стосовно того, що можливо «Еркер» має відповідну ліцензію і буде самостійно виготовляти техпаспорти. В даному випадку згадується реклама, пам’ятаєте?: «Тату, а БТІ існує? Ні синку, це фантастика»

Я гадаю Ви зрозумієте, що більша половина тексту (в основному відповіді від представників «Еркера») написана з іронією…В кожній ситуації від різних представників забудовника звучить інформація протилежна до вже озвучених. Висновки кожен може зробити самостійно.

Последнее редактирование модератором: 19 апр 2014
    Flash и lekos нравится это.
  20. MAPEI

MAPEI Member

Я думаю, в письме необходимо убрать слово "Уважаемый". И добавить несколько вопросов:
    1. Кто виноват в срыве сроков сдачи 2-й очереди в эксплуатацию?
    2. Предоставить теплотехнический расчет конструкции наружных стен на предмет определения ее теплотехнических характеристик. Особое внимание наружных стен, в квартирах, где отсутствует оконно-дверной блок между комнатой и балконом, так как утепление наружной стены, толщиной в 125 мм выполненного из пустотелого облицовочного кирпича, пенопластом толщиной 100 мм подвергается большому сомнению в эффективности такого утепления.
    В качестве адресата включить: Минрегионбуд, Прокуратуру

Последнее редактирование: 11 апр 2014

Поделиться этой страницей