ЖК Молодежный городок, Крюковщина, ул. Одесская

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Alenka 21, 8 апр 2012.

1. БРУНО

БРУНО Well-Known Member

Мене особисто вразив метод встановлення (викидання на проїжджу частину), а тільки потім, зранку, коли Небога з"явився, облагородження даного виду блокування паркомісць.

Для початку можна було спробувати на цих місцях нанести білою фарбою напис " НЕ паркуватися" - не всіж форум читаю і знають про проблему з проїздом смітівоза (економ варіант)

Або встановити маленькі блокіратори, як біля 1 підїзду Од24, за рахунок дотацій Забудовника, як вклад в розвиток обіцяної інфраструктури чи виправлення помилок проектування першої черги, що по-тихеньку вилазять, вилазять, вилазять ....

Последнее редактирование модератором: 7 апр 2016
    Grizvold нравится это.
  2. zver_SICH

zver_SICH Moderator

3. Lukas_

Lukas_ Active Member

Шановна громада.

Збори відбудуться 3.04.2016., о 14.00 біля арки по вул.Одеська 24.
    Тема: ОСББ

Максим Норицын и headman нравится это.
  4. Grizvold

Grizvold Active Member

А ще варто прирівняти середні зарплати по Польщі та Україні, тоді порівнювання цін буде більш доцільним.

Ирина26 нравится это.
  5. zver_SICH

zver_SICH Moderator

тоді ще податки треба порівняти.

6. Grizvold

Grizvold Active Member

Навіть з відрахуванням податків різниця буде величезною.

7. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Хм, гадаєте, якщо у нас середня зп буде 2000-3000 євро, то стане чистіше?

8. Grizvold

Grizvold Active Member

Ні, єдине, що може змусити людей не смітити - високі штрафи.

9. mns

mns Member

Єдине що може змусити людей не смітити, це повага до самого себе в першу чергу, бо чисто не там де виписують штрафи, а там де не смітять.

headman и Люси нравится это.
  10. zver_SICH

zver_SICH Moderator

Еммм, а Сінгапур?

11. Grizvold

Grizvold Active Member

Ви хочете сказати що люди, які мешкають в моєму під'їзді курять і лишають за собою недопалки в під'їзді бо вони не поважають себе? І на прохання не палити, вони вдають вигляд , що нічого не було і продовжують свою справу, і це знову із-за неповаги до себе?
    А не думали ви, що справа не в їхньому ставленні до самих себе, а низькому рівні виховання ?

Последнее редактирование: 1 апр 2016
    headman нравится это.
  12. mns

mns Member

Я нічого не хочу сказати, так, виховання це одне з найголовніших, але в віці коли людина спроможна купити собі квартиру, то її вже не перевиховаєш, якщо вона живе в гівні то вона в ньому й житиме..(

13. Andrey1978

Andrey1978 Member

Глядя на фото и как написано, все чудесно но, нехочу никого обидеть.
    Мы все хотим платить минимум, а получать максимум и всё это должны нам давать
    все вокруг но только не мы. Абсолютно согласен с возмущениями по поводу хамской парковки,
    какашек и писёх собак, выброса мусора, семечек и бычков у подъезда, воровства лампочек
    и светильников, оббитых и поцарапаных стен на пролетах. Но разве не мы сами это все делаем
    и создаём себе те условия и атмосферу в которой мы хотим жить. Я не защищаю застройщика или ЖЭК. Но сравнивать действительно есть с чем (петровский квартал) с родни польскому городку. Но почему-то мы выбрали наш МГ. И жить в нем нам с нашими зарплатами и бытом.
    Мы все здесь начинаем жыть с нуля то давайте не будем его превращать в рядовой квартал хрущовок с его минусами.
    Моё мнение такое как как корабль не называй (ЖЭК при чом он наш внутриний
    или ОСББ) но если капитан плохой то и корабль болтает. Может просто есть возможность
    навести порядок в жеке и мы пойдём в правильном направлении.

salmart, Ekaterina_z, Опасная и 8 другим нравится это.
  14. burun

burun Well-Known Member

:hello:

15. Люси

Люси Active Member

Дякую за пропозицію - це вже позитив! Як неодноразово підкреслювала, розумію, що питання розташування вирішує Забудовник (з повагою до його праці). У зв'язку із цим, для обговорення Громадою місць розташування контейнерів для сміття, прошу назвати декілька можливих варіантів, узгоджених з Забудовником (до речі, чому питання тільки про 28 будинок? посеред містечка контейнери 24 будинку також потрібно перенести за дозволом Забудовника).

16. Djek

Djek New Member

Я хочу сказать что очень хорошее место баков позади отдела продаж. Пока застройщик отдыхает, мы трудимся.
    Поставить туда. И машины будет где поставить и не будет никому вонять.
    Ну как громада.
    Поставим!!!

Grizvold и zver_SICH нравится это.
  17. Lukas_

Lukas_ Active Member

Шановний Олександр Миколайович.
    Ми цінуємо Вашу роботу в Молодіжному містечку.

До Вас надійде колективне звернення.

Ви розумієте, що Вас поставив застройщик, а не люди.

Отже все у Ваших руках.

18. burun

burun Well-Known Member

Я так понимаю есть проект обращения? Завтра будем подписывать?

19. Serjio

Serjio Well-Known Member

Это как понимать?

20. mns

mns Member

Сусіди, випадково ніхто не знає, чи за будинком Одеська 26 поле будуть приводити в людський вигляд?

Поделиться этой страницей