ЖК "Флагман"

Тема в разделе "Днепровский район", создана пользователем Бездомный, 30 апр 2012.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Horsess

Horsess Member

а возврат по нынешней цене за метр и по вложеной цене ?

2. А если по вложенной, вы сдадите обратно дохлую лошадь?

3. Shotpoint

Shotpoint Member

Я да, не задумываясь.

4. Буржуй

Буржуй Member

если без потери процентов то я тоже да!

5. Galina_investor

Galina_investor New Member

Добрий день усім на нашому форумі. Я інвестор 9-ти поверхівки. Не можу зрозуміти, що тут відбувається. Ми самі себе топимо цим публічним спілкуванням!!!!!!! Ніхто з відділу продаж нікого силою не заставляв сюди інвестувати!
    Вчора ввечері були на будівництві. Прогрес видно.
    І взагалі, дуже сумніваюся, що дописувачі останніх сторінок форуму є інвесторами Флагмана.

6. Поддерживаю. Я здесь человек новый, не все понимаю. Моя секция 7-я, а здесь, я так понял, большинтво с 1-й. Когда же это вы вложились, что уже разуверились? И сколько тогда было построено этажей? и какая была цена?

7. Буржуй

Буржуй Member

Конечно видно прогресс...с ноября месяца построили только 1.5 этажа!!!
    Вот это прогресс..при обещанных 2.5 в месяц!
    нас конечно никто не заставлял...но мы вложили деньги и ждем результатов, а не лапши на уши!

8. Shotpoint

Shotpoint Member

Я подписал договор 23 июля 2011 г. на тот момент было построено 4 этажа первой секции.
    Согласно пункту 2.5 моего договора срок завершения строительства и сдача в эксплуатацию - 2 квартал 2012г.

9. Galina_investor

2,5 поверхи в місяць може будувати Київміськбуд в центрі міста. Треба розуміти, що при ціні за квадратний метр 6-7 тис. 2,5 поверхи в місяць - це НЕРЕАЛЬНО!!!!!!

Сильвестер Рокки нравится это.
  10. Буржуй

Буржуй Member

ну, во-первых, цена не 6-7 тыс., а 8-9 тыс. (т.к. при рассрочке остаток считали по 8900 грн.)
    а, во-вторых, при чем здесь цена???

11. Galina_investor

Ви хочете, щоб і розстрочка була ну так років 5, і ціна 6-7 тис? І щоб 2,5 поверхи в місяць?

12. Kupil_tam

Kupil_tam Member

Дорогая Galina_investor и еже с ними аналоги!
    Хочется акцентипровать Ваше внимание на том факте, что "Треба розуміти дещо інше! Не те, які ціни, які темпи.. А те, що ніхто не примушує відділ продажу, а також постійно мінливих горе-керівників казати неправду". Поэтому, регламентируя соответствующую цену и темпы строительства можно просто осуществлять адекватный менеджмент и называть реальные сроки, дабы не коломутить сознание добросовестных инвесторов.

13. gd1galanet

gd1galanet Well-Known Member

Лошадь наша конечно кляча облезлая но с кареты, только три пассажира сошли судя по посту выше, остальные либо жадные либо терпеливые, если увижу что лошадь перестанет вилять весело хвостом, а это наша лошадь делает лучше чем строит, я бы и половине вложенного рад был. Не верите что доедите спасайте что можно спасти!
    Было приятно заходить на форум и новости узнавать, есть реальные предложения которые помогут ускорить предлагайте, нет не мешайте кляче довезти пассажиров.

14. Буржуй

Буржуй Member

100% поддерживаю!

15. Galina_investor

Я реальний інвестор. А свою свідомість інвестори каламутять самі. Прочитайте вище: хтось з дописувачів написав, що на основі нашого форуму можна писати десертації з психології і психіатрії.

16. Kupil_tam

Kupil_tam Member

Напевно, треба вважати, що перша дисертація буде захищена Вами. kiss

Буржуй нравится это.
  17. Galina_investor

Читайте уважно.

18. Kupil_tam

Kupil_tam Member

Окрім свідомості, до речі, ще є елементарні пізнання основ економіки та принципів господарювання. І я встиг захистити дисертацію як раз з цього питання. А Вам залишається працювати з психіатрією, а можливо, ще й зайнятися коригуванням психіки. Реагувати на спілкування інвесторів можна по-різному... Головне, не втрачати адекватність... Читаю завжди дуже уважно. Та й пізнання з психології маю не аби які!)

19. Galina_investor

О, Ви вже перейшли на особистості. Наш форум не для того призначений.

20. Kupil_tam

Kupil_tam Member

Намагаюся бути паритетним та поважним до кожного :beer:

Статус темы:
Закрыта.

Поделиться этой страницей