ЖК "Щасливий", Яблунева

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем krivedko, 25 ноя 2015.

1. Zemy

Zemy Active Member

С головой хватит :) у меня 75кв. в 1600грн уложились.
    ЖЭК на Квитневий :

2. Вадос1к

Вадос1к New Member

Огромное спасибо)) Очень помогли))
    А то сижу такой, мечтаю, не знаю с чего начать))

Zemy нравится это.
  3. sars

sars New Member

А подскажите еще режим работы ЖЭКа, пожайлуста.

4. Zemy

Zemy Active Member

ПН. 9:00 – 19:00 (прием паспортиста)
    ВТ., СР., ЧТ. 9:00 – 18:00
    ПТ. 9:00 – 17:00
    Моб. тел. офиса (096) 578-43-62

sars и bogdana11 нравится это.
  5. ЖЭКу уже нужно говорить про охрану, так как на Петропавловке.
    они включают в счет по комуналке

lol нравится это.
  6. krivedko

krivedko Active Member

Давайте поговорим. Что мы хотим? Тоесть в каком виде охрану?

7. Zemy

Zemy Active Member

Я бы хотела полностью закрытый забором комплекс, но это не реально наверное на теперешнем этапе.

8. lol

lol Member

ми ж тут навіть голосували, більшість за камери спостереження із тверезим оператором відеонагляду. проблема в небажанні жителів платити більшу суму в місяць. та й не рахував ніхто, скільки потрібно платити. Короче, взагалі немає бажання встановлювати камери, ні в забудовника, ні в ЖЕКа, ні в жителів, а про автокрадіїїв загалі мовчу, вони точно проти :))))

VitalinaDidenko и Zemy нравится это.
  9. Oksana.art

Oksana.art Member

Вот уже писали очень подробно. Я так поняла много кто был за 4вариант.

Zemy нравится это.
  10. в нашому комплексі дуже багато однокімнатних квартир, тому фінансова нагрузка в місяць має бути не значною. Сума х / кількість квартир

11. natata

natata Well-Known Member

Почніть з того, що у машини сусідки не було сигналізації і вона залишила в машині чемоданчик, де був радіо мікрофон, доречі чемодани подібні схожі на ноути

Сьогодні оформились, отримали ключі. Хто ще планує це робити - опишу все:
    1. Нотаріус- там всі документи вже підготовлені, час займе лише ваша вичитка договору і оплата, я платила не по реальній вартості, з певних суб'єктивних причин деталі напишу кому цікаво скільки в особисті повідомлення, бо податкова на стражі))))))) платити в банку поряд... Далі приємна нотаріус вас привітає і ви підписуєте усі документи як і представник забудовника. Приємно здивувало, що договір купівлі- продажу і витяг з реєстру вам віддадуть одразу ж. Не треба чекати тижня, або платити за швидкість шалені гроші.
    2 ЖЕК. - там ви підписуєте купу договорів. Платите за електроенергію і сміття, беруть ваші копії , далі ви йдете з прорабом приймати квартиру. Ми не прийняли, тому акт не підписали. Будуть заробляти дірку в санвузлі і регулювати падаючі від дотику вікна ( вічна болюча тема у забудовника). Від Кладовки теж забрала ключи, її оформляти трохи пізніше.
    Вообщем, все зайняло десь години три. Але ми недовго читали договір.

Доречі, тарифи жеку ще не відомі, домофон є і один ключ дадуть, Інтернет у нас Євролан. На волошковій у мене максимум. Газ обіцяли 15 червня.

Стосовно перепланування - не бажано до запуску газу, так в жек сказали, але прораб сказав, що це більше стосується тих, хто прибиратиме / переноситиме стіну між кімнатою і кухнею ( робити студіо). Ми ж будемо лише ставити додаткову в кімнаті, отож він проблем не бачить. Двері теж не радять міняти до запуску газу. Щоб був вільний доступ наладників вікон і газовиків. Доречі один ключ від квартирі залишили в жек, після газу віддадуть. Дали документи від вотла. І різні телефони служб.
    Наче все описала. Якщо що, питайте

Я за відеонагляд території.

Последнее редактирование модератором: 1 июн 2016
    Vica22, krivedko, Olga300707 и 6 другим нравится это.
  12. Zemy

Zemy Active Member

Спасибо за детальное описание. Вы в ЖЭКе о лифте не спрашивали? Не работает еще?

13. natata

natata Well-Known Member

В прораба спрашивали. Он работает. Но им разрешат пользоваться, когда обобьют середину деревом на время, чтоб его не угробили

14. сat106

сat106 Active Member

Дякую за детальний опис! Мені будь-ласка розпишіть в особисте повідомлення про податки. Хочу знати скільки ще треба назбирати.

Я також за відеонагляд території.

15. VitalinaDidenko

VitalinaDidenko New Member

СКажыте пожалуйста кладовки здаються без двери?

16. Trinity

Trinity Active Member

C дверью, вы их не смотрели еще?

17. VitalinaDidenko

VitalinaDidenko New Member

Спасибо! Я с 13-го дома, то еще были без дверей когда смотрела

18. okkseniy

okkseniy Member

Будь ласка, напишіть в особисте повідомлення...бо теж потрібна дана інформація. Дякую

У вівторок теж забрали ключі в ЖЕКу, підписали Акт прийому. Все влаштовує. Двері гарно відчиняються, вікна теж-без недоліків. Хоча на столі в ЖЕКу список гарненький з інвесторами стосовно недоліків у вікнах.
    Ми на 9 поверх йшли пішки (5 б) .Прораб казав що як обибьють ліфт,тоді й запустять, бо можуть подряпати як возитимуть матерыали, меблі. Світло є. Люди роблять ремонти кому терміново треба жити. Лічильників на світло ще немає. Підключено на пряму.

Последнее редактирование модератором: 2 июн 2016
  19. яка оф. причина що не поставили лічильники на світло ?? дефіцит ?

20. Zemy

Zemy Active Member

Это обычная практика у застройщиков, главное, чтобы дальше 2-3 мес. не затягивали.

Поделиться этой страницей