ЖК "Щасливий", Яблунева

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем krivedko, 25 ноя 2015.

1. Zemy

Zemy Active Member

Предпоследние фото.
    Это явно котлован дома, где сад должен быть.

Вложения:

2. sheva

sheva Active Member

Взагалі круто повинно вийти
    Може все ж таки вирішили врахувати бажання жителів
    А то з дитсадками, настільки я розумію, там проблема

3. Zemy

Zemy Active Member

С садами беда, в сад Софии берут только с пропиской и договором покупки в Софии, в селе 1 детсад на сколько я знаю, строить гос-во сады не собирается. Так что нам наш личный сад очень даже нужен, хорошо бы, еще чтобы это была школа-сад до 4-го класса (но скорее всего это просто сад). А еще нам хорошо, достроят эти 2 свечки и огородят нас от стройки, а у нас уже приличный кусочек ЖК жилого будет.

4. сat106

сat106 Active Member

Сьогодні новини показували по ТВ: в Ворзелі (здається) є 6-ти поверховий будинок з 6-ма квартирами. Земля належить фіз. особі, по документам - повинен був будуватися приватний будинок. По факту збудували багатоквартирний будинок, квартири продані, вже заселені, ремонти зроблені, прописку отримали - так пройшло 6 років. Поки один власник квартири не побачив випадково в інеті інфо про те що їх будинок арештований та мають в квітні продати на аукціоні!! Виявилося, що будинок значиться під приватну забудову, по документам ще не добудований (не введений в експлуатацію) і за борги забудовника його арештували і виставили на аукціон.

5. sheva

sheva Active Member

В нас земельна ділянка для будівництва багатоквартирного і в нас вже є декларація про завершення)

Oksana.art нравится это.
  6. сat106

сat106 Active Member

Ну да будет тогда хорошо, а то пыль будет постоянно в квартиру попадать.

7. sheva

sheva Active Member

Так
    За півтора - два роки 3 будинки готові буде)

8. сat106

сat106 Active Member

Так я знаю, надіюсь все буде добре. Там жителі не можуть зрозуміти як вони прописку отримали.

9. sheva

sheva Active Member

У нас можливо все:)

10. Zemy

Zemy Active Member

Пыль будет у нас долго еще. Я еще вам кое-что скажу, я когда последний раз была, они разворотили часть не паханной целины за 3-м домом, возможно ЖК будет больше по факту.
    Я практически уверенна, все это поле будет застроено за 5 лет.

11. sheva

sheva Active Member

Ну до кінця 2020 вони передбачають завершення всього комплексу

12. Zemy

Zemy Active Member

Я не о территории огороженной сейчас забором, я о поле за забором, там 100% будут еще строить и строить. И не факт что Щасливий.

13. sheva

sheva Active Member

Ааа
    Ну якщо це ще територія Софіівськоі Борщагівки
    Я не в курсі де її межі

14. сat106

сat106 Active Member

Коли думали над придбанням квартири, то відразу перевірила призначення ділянки, тому хоч за це була спокійна. Якби було інше призначення - то відразу б відмовилася від цього жк.

15. sheva

sheva Active Member

А які Ви ще жк розглядали ?

16. сat106

сat106 Active Member

Було б добре якби якийсь розважальний заклад побудували з кінотеатром, кафешками, магазинами, офісами, поліклінікою і т.д. біля нашого ЖК.

Ще дивилася в Подольському р-ні від Київгорстроя на Новомостицькій вулиці - ціна однакова, місце не дуже (мама два рази їздила туди, бо за перший раз не знайшла), на рівні котловану. Комплекс має бути великим, поки все не закінчать - не впевнена що там буде дорога (там грунтовка і гаражі), магазини і взагалі інфрастуктура. І від нашого дому туди далеко їхати. Дивилась на Виноградарі від ДБК4 - залишилося лише 2 однокімнатні квартири великого метражу - для нас буде дорого, думала про Голосіївський р-н від Аркади - через тиждень (від старту продаж) всі однокімнатні розібрали. Також там лише котлован.

Ще дивилася в Подольському р-ні від Київгорстроя на Новомостицькій вулиці - ціна однакова, місце не дуже (мама два рази їздила туди, бо за перший раз не знайшла), на рівні котловану. Комплекс має бути великим, поки все не закінчать - не впевнена що там буде дорога (там грунтовка і гаражі), магазини і взагалі інфрастуктура. І від нашого дому туди далеко їхати. Дивилась на Виноградарі від ДБК4 - залишилося лише 2 однокімнатні квартири великого метражу - для нас буде дорого, думала про Голосіївський р-н від Аркади - через тиждень (від старту продаж) всі однокімнатні розібрали
    А які Ви дивилися?

Ще дивилася в Подольському р-ні від Київгорстроя на Новомостицькій вулиці - ціна однакова, місце не дуже (мама два рази їздила туди, бо за перший раз не знайшла), на рівні котловану. Комплекс має бути великим, поки все не закінчать - не впевнена що там буде дорога (там грунтовка і гаражі), магазини і взагалі інфрастуктура. І від нашого дому туди далеко їхати. Дивилась на Виноградарі від ДБК4 - залишилося лише 2 однокімнатні квартири великого метражу - для нас буде дорого, думала про Голосіївський р-н від Аркади - через тиждень (від старту продаж) всі однокімнатні розібрали
    Але перед купівлею читала про різні ЖК і коменти на форумах.

А все ж цікаво, що буде побудовано навколо нашого ЖК. Чи буде якась інфрастурктура, парк, школа. Надіюсь, що буде.

Последнее редактирование модератором: 1 апр 2016
  17. sheva

sheva Active Member

З Києва, здається, тільки в Паркоенді була
    Хоча мені найбільше подобався Лікоград, але ціна там така, що я й не їздила туди
    А в Софіївці В ЖК Софії була, Клубному, Львівському маєтку, Барселоні, Аметист
    І в самому останньому - це нашому
    Ну це в мене около півтора тижня зайняло

Последнее редактирование модератором: 1 апр 2016
  18. сat106

сat106 Active Member

А все ж цікаво, що буде побудовано навколо нашого ЖК. Чи буде якась інфрастурктура
    Ого, багато. Я була ще в жк нашому на Петропавловці, але ціна вже висока для мене. Взагалі дивилася такі жк в петропавловці і софіївці, щоб від них можна було до окружної пішки дійти за 5 хв. і не їхати маршруткою.

19. Zemy

Zemy Active Member

У меня так Щасливий П-П, Пражский, Львовский, Аметист София, София Клубная, Софиевский квартал, Сфера, Львовский маэток, Барселона, Европейский, Пионерский, Сакура, Петра, Акварели, Щасливий на Яблочной.
    В Киеве - Маргарита, на Кольцова, на Комарова, Микитинская Слобода, Козацкий, и д.р.

Но я искала именно близко к школе нашей.

20. сat106

сat106 Active Member

Взагалі збираюся користуватися скоростним трамваєм, тому вибрала цей жк.

Zemy нравится это.

Поделиться этой страницей