Боголюбова 13

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Ева 0254, 19 авг 2015.

1. ljanchik.n

ljanchik.n New Member

Привіт СУСІДАМ!!!Ну що, є вже такі,що отримали ключі?Розкажіть що І до чого))))

2. andr94

andr94 New Member

Ключі будуть видавати від завтра

Ksyu_Sha нравится это.
  3. ljanchik.n

ljanchik.n New Member

Ясно((Розкажете потім...?А то вже так кортить!!!!))))

4. andr94

andr94 New Member

Спочатку йдете в офіс і оплачуєте податок (20000 грн за однокімнатну + 600грн за інше).
    Далі йдете в ЖЕК з договором, вам дадуть ключі від квартири. Ви самі (або з працівником ЖЕКу) оцінюєте наявність котла, радіаторів, і т.д. і якості в цілому. Якщо щось не влаштовує, це можна вказати.
    Якщо все влаштовує, то заключаєте договір з ЖЕКом і можете приступати до ремонту.

Ще потрібно буде заключити договір з водоканалом, це поряд з ЖЕКом, по дорозі туди одразу зробіть копію договору про продаж, а також копію паспорта та коду (копію можна зробити в тому ж домі де водоканал в копі-центрі).
    Поки це здається все.

Fell и Ksyu_Sha нравится это.
  5. ljanchik.n

ljanchik.n New Member

Щиро вдячна за змістовну інформацію!)))

6. MarinaSofia

MarinaSofia Member

Поздравляю всех,кто сегодня получил свой заветный ключик! Как впечатления? Как внутренние работы?

7. andr94

andr94 New Member

По внутрішнім роботам сам не буду брати оцінювати, оцінить майстер по ремонту.
    В мене треба буде відрегулювати вікна (хитаються ручки).
    Ще здивувало розміщення газового лічильника (на балконі, по техніці безпеки треба буде тримати вікно завжди відкритим).

По під'їзду - на сходах на площадках ніде немає плитки (просто бетон), поки ніхто не відповів хто за це відповідає і чи буде вона в майбутньому.

8. ljanchik.n

ljanchik.n New Member

Відсутність плитки здивувала(((Я думала,що раз так з видачею ключів затягнули,то ВСЕ має бути в ідеалі!!(А сам газовий котел де розміщений?Сільки Вам додаткових метрів нарахували?Коли документи обіцяють та скільки ЦЕ коштуватиме????Вибачте,що скільки запитань ставлю....Щось нам ключики не спішать давати(((

9. andr94

andr94 New Member

З того що я чув від охорони і працівників ЖЕКу затягнули там із-за якихось своїх розборок з газконторою, сам дім з цих же слів був готовий декілька неділь назад.

В мене котел на кухні біля балкону.

Додаткові метри по досвіду сусідніх будинків певно мають оплачуватись при отриманні документів, а самі документи напевно десь через декілька місяців будуть готові, треба уточнити.
    Коштувати все буде індивідуально, почитайте приклади тут https://novakvartira.com.ua/forum/threads/4125/page-82#post-444125

10. ljanchik.n

ljanchik.n New Member

Дякую!!!Я там вже читала...Хотіла дізнатися як у нас буде.

11. andr94

andr94 New Member

Менеджер сказав що документи повинні бути через 2 місяці.

12. Krava1985

Krava1985 Active Member

Ага, пол года. Б9 сдали в декабре, документы оформляли в апреле - мае.

13. ljanchik.n

ljanchik.n New Member

Мені хоча б ключі дали швидше, а то...обіцяли В травні, А вже середина серпня(((Там що такий ажіотаж з видачею від першого парадного?

14. Vic_net

Vic_net Member

Как сказал менеджер, удивительно но нет. Вчера вроде только 5 человек получило. Говорит раньше в первый день было по 20-25 человек.

15. MarinaSofia

MarinaSofia Member

Ну...видимо люди уже разочарованы ожиданием. Или пока откладывают на ремонт. Будем надеятся,что скоро и 2парадное получит ключи и будем шуршать)))

Согласна,затянут с договором,нам и ключи обещали в мае,а по факту август.

Согласна,затянут,нам и ключи обещали в мае,а по фак
    Ручки то не страшно,это и самим настроить можно. С плиткой конечно удивили. Да и с газом тоже. Удачного ремонта!

Последнее редактирование модератором: 10 авг 2016
  16. ljanchik.n

ljanchik.n New Member

Будемо чекати!!!Сподіватися)))Хоча слабо віриться...

А коли менеджер обіцяв ключі від другого???На сайті нічого немає(((Є ще такі як , ті що ЧЕКАЮТЬ!!!!????І хочуть потрапити В свої кв???Обідно,що мешканці першого під'їзду не поспішають, А НАС ще не пускають((((

Последнее редактирование модератором: 11 авг 2016
  17. ljanchik.n

ljanchik.n New Member

Ура!!!Ну що сусіди з другого парадного, на старт!!!

18. Ksyu_Sha

Ksyu_Sha Active Member

на скільки нам відомо, то з понеділка стартуємо:)

19. ljanchik.n

ljanchik.n New Member

Я вже сьогодні отримала)))

Zeland, andr94, Ksyu_Sha и ещё 1-му нравится это.
  20. Ksyu_Sha

Ksyu_Sha Active Member

Вітаю:super:Так розумію там великих черг немає!?Ми вже з понеділка, чи вівторка.yr9

Поделиться этой страницей