Фільтри для води

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Степанович, 16 авг 2015.

1. headman

headman Active Member

Трохи погуглив і де що прояснив для себе про нашу воду.... Я не дуже продвинутий у хімічних науках. Та всеж прояснив наступне.... В воді знаходиться двувалентне залізо, яке дуже важко видалити з води, але якщо у води є контакт з повітрям то це залізо перетворюється в тривалентне і випадає в осад... Провірив це на практиці. Дійсно приблизно, через 30 годин на дно банки випадає осад клаптями... Після звичайної фільтрації через лійку х ватою, вода стає прозора, без запаху і . т.д. Хочу таку воду відвезти на аналіз і тоді прийму рішення, що робити... Висновок напрощується такий... Якщо вода буде подаватись нам напряму без відстою і контакту з повітрям, то ми не зможемо нею користуватись у повному обсязі...
    ПиСи.Може є специ в цих тонкощах, то проясніть ситуацію...

Зазначте.... Розумію про що йде мова. Особисто я не робив, але інші робили і в мене немає сумнівів в правливості цієї інфи...

Последнее редактирование модератором: 8 мар 2016
    Lukas_ нравится это.
  2. Lukas_

Lukas_ Active Member

Можливо знаєте хто це робив...
    Номера маєте???

Последнее редактирование модератором: 8 мар 2016
  3. headman

headman Active Member

Читайте форум, там написано хто і де робив. Мені важливіший результат аналізу...

4. Serg 69

Serg 69 Active Member

Хочу ставити фільтри для очистки води від мулу (піску, глини), від заліза та пом'якшуючий - щоб не забивалися труби, не утворювався накип на побутових приладах та не псувалася сантехніка!

5. Lukas_

Lukas_ Active Member

Доброго вечора!
    Надійшла пропозиція на форумі.
    Планируем делать платный анализ воды, цена вопроса 800 грн. Кто хочет скинуться, пишите.
    Хто за!!!
    Пишіть дзвоніть 098-6664604

Поделиться этой страницей