Подольская, 1

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем alexandrums, 9 авг 2015.

1. Forumchanka

Forumchanka Active Member

Вітаю всіх! Отже, коротко про результати засідання.
    Всього прийшло 17 інвесторів. Висловлюю їм величезну вдячність за підтримку та участь! Висловлюю сподівання, що наступного разу приймуть участь і всі інші.
    Небога підтвердив строки початку ремонтних робіт, зазначених в його Листі-відповіді від 30.05.2016 та завірив, що більше вони переноситись не будуть. Отримання Декларації про ввведення в експлуатацію заплановано на 4 максимум 11 липня. Небога В. пообіцяв докласти для цього максимум зусиль.
    Звертаю Вашу увагу, що в Протоколі №2 від 25.06.2016 відображено багато важливої для всіх інформації та процедурних питань. Тому прошу всіх ознаомитись!
    Оскільки 2 важливі питання будуть винесені на обговорення на цьому форумі
    з подальшим погодженням з Небогою В.В.
    Протокол зборів додається.
    Тепер можна і відпочити :). Бажаю всім гарних свят!

Вложения:

Ievgenia нравится это.
  2. Ievgenia

Ievgenia Member

Вам надо самим им звонить и напоминать, у меня это действие заняло 2 недели звонков. Нотариус бывает только когда в отлеле продаж проходит сделка по покупке квартиры людьми. На месте для продления договора должен быть нотариус и застройщик. Уточняйте даты когда может быть сделка, так как мне пришлась приехать в субботу в течение 50 мин в ОП (благо я на теремках). Так что звоните и настаивайте, я еще Миле писала смс. А оп работает с десяти, еще не расскачались!

3. julia)))

julia))) Member

яка вартість продовження договору, це обов'язково робити?

4. Ievgenia

Ievgenia Member

Я продлевала, продление идет додатком! Я не платила. Приехала, подписи поставила. Надо брать доки как на оформление договора. И основной тоже берите, на его основе будет додаток.

5. Forumchanka

Це питання обговорювалось на зборах. Дійсно при закінченні строків попередньої угоди необхідно через свого менеджера погодити дату та час приїзду для продовження попереднього договору ( на 1-1,5 міс).
    За Вашим бажанням для прискорення процесу Ви можете
    1) приїхати та подати відповідну письмову Заяву (у вас має відповідальна особа її прийняти та на Вашій копії поставити реєстраційний номер та дату) та
    2) Ви можете запитати в свого менеджера спеціально створену для Заяв електронну пошту та на неї відправити свою Заяву (скан або просто лист. Не забувайте вказати свої контактні данні: адресу проживання та тел, щоб вона відповідала вимогам законодавства про звернення громадян. Реєстраційний номер запитуйте через менеджера).
    Небога обіцяв ,що 30 числа відповідальна особа буде визначена та ел пошта створена. При необхідності нагадайте про це менеджеру і вимагайте зворотнього зв'язку за будь-яким Вашим запитом.
    При складнощах - пишіть сюди, будемо доводити до відома напряму.

6. Ievgenia

Ievgenia Member

Подольская 1, кто готов ( и у кого еще есть надежда) делать ремонт раньше срока официального ввода дома в эксплуатацию? Видимо надо еще раз ехать и писать еще одно заявление о ремонте. Кто-то получил ответы от ОП с прошлого заявления или они его опять потеряли? Фотоотчет есть (https://vk.com/mgorodok) но как всегда по нашему дому 10% действий.

exp1n и Forumchanka нравится это.
  7. antivariant

antivariant New Member

добрий день. Ви не дізнавались,будинок ввели в експлуатацію чи ні? на зборах говорили що до 4 липня...

exp1n нравится это.
  8. Чепурный

Чепурный Active Member

Не ввели...

9. Forumchanka

Вітаю всіх!
    Бачила Небогу на цьому тижні. Наче б то очікуємо 11-12 на отримання декларації про введення в експлуатацію. Подивимось.
    Також мала сьогодні розмову з одним з інвесторів Подільської 1. Вони приїхали подовжувати попередню угоду. Так їм наполеглево пропонували подовжити її до 20 грудня 2016! Вони не погодились.
    Прошу всіх звернути увагу, що на зборах Небога сказав, що подовження буде на 1-1,5 місяці. Це зафіксовано в протоколі №2.
    Особисто я буду керуватися цим терміном і ,якщо це все ще буде потрібно, довше ніж до 1 вересня подовжувати не збираюсь.

Шановні інвестори! Сподіваюсь, вже всі ознайомились з Протоколом №2.
    Прошу всіх написати, кому горить розпочати ремонт на 2 тижня раніше ніж 20 серпня.
    Прошу вказати свою квартиру та підїзд.

Також прошу висловити свою точку зору та/або пропозиції щодо компенсації за прострочку введення в експлуатацію. В протоколі озвучені два варіанти, що застосовуються до вартості додаткових метрів.
    Заздалегідь вдячна за оперативну відповідь!

Последнее редактирование модератором: 17 июл 2016
    exp1n и antivariant нравится это.
  10. Forumchanka

Доброго всім ранку!
    Хто планував робити будь-які ремонтні роботи за участі відділу ремонту, прошу зауважити!
    Мала розмову з одним з інвестрів Подільської 1. Відгуки нажаль негативні. Він замовив і проплатив чималий обсяг робіт і зіткнувся з наступними проблемами:
    - неможливість проконтролювати хід робіт ( його не пускали до квартири під будь-якими приводами);
    - відсутність документального фіксування прийому-передачі самостійно придбаних матеріалів (зі скандалом надали розписку і лише при наступній партіїї. Кажуть, що такої практики у них нема, їм всі довіряють);
    - виявлений факт заміни половини якісного матеріалу, закупленого інвестором, на неякісний непотріб (інвестор чудом потрапив до квартири під час робіт і побачив, що в половині квартири застосований зовсім інший і з першого погляду очевидний неякісний матеріал. Вдалося лише зі скандалом заставити зняти цей непотріб. Але проконтролювати, що вони поклали взамін, вони не дали, не пускаючи до квартири);
    Також, раджу звертати увагу на зміст договору щодо обов'язків та відповідальності сторін, а також прописати форму контролю за ходом робіт на будь-якому етапі. Але - це на Ваш розсуд.

Сподіваюсь, ця інформація буде Вам корисна при прийнятті рішень та підписанні з ними договору на ремонтні роботи.

Якщо у когось є додаткова інформація або певний досвід щодо роботи з відділом ремонту, прошу написати.
    Всім гарного дня!

Последнее редактирование: 12 июл 2016
    exp1n нравится это.
  11. Ievgenia

Ievgenia Member

Доброе утро! Мы хотим начать ремонт своими силами раньше срока Подольская 1, 5 подъезд, 158 кв. По поводу компенсации... хотелось бы понимать, что за курс они предлагают и что за процент....

Forumchanka нравится это.
  12. Forumchanka

До речі! Відповідно до Протоколу №2 наступне зібрання 16.07.2016 р.
    На ньому маємо обговорити питання отримання Декларації (якщо її все ще не буде) та організаційні питання щодо отримання техпаспортів та правовстановлюючих документів. Також маємо чітко визначити порядок компенсації за прострочку (це знижка чи курс і т.д) і перелік першочергових під'їздів.
    Крім цього можемо в порядок денний вставити інші нагальні питання.
    Прошу всіх запланувати участь та бажаючих включити питання в порядок денний - подати пропозиції не пізніше вівторка.

Ievgenia нравится это.
  13. Ievgenia

Ievgenia Member

Стоит точно поставить сроки ( по крайней мере попробовать установить) по выдачи наших документов на квартиры, что бы не вышло как с прошлыми очередями ( от 3-х месяцев ждали). Наверное стоит внести в протокол ( судя по Загородной 4) какой и как сделан ремонт на нашей общей территории (подъезд).

Последнее редактирование: 11 июл 2016
  14. burun

burun Well-Known Member

Очень похоже на неправду. Или на не совсем правду.
    Возможные причины очевидны, но пока не видны.

Здесь много людей, которые в разное время и в разном объеме имели отношения с отделом ремонта.

И заканчивайте дублировать сообщения. Все просматривают все темы.

Опасная нравится это.
  15. Ievgenia

Ievgenia Member

О Боги!! Чудо свершилось, они смогли!! Создали почту для принятия заявлений от нас.... (https://vk.com/mgorodok ) или molod.gorodok@yandex.ru . Так же там есть "фото" заявлений для инвесторов.

16. Forumchanka

Если будете на собрании, познакомлю Вас с инвестором, который мне это рассказал, а там оценивайте уже сами, правда или нет.
    И на будущее попрошу придерживаться более корректной формы общения, просьб и пожеланий.

17. Опасная

Опасная Well-Known Member

З приводу "наявного досвіду щодо роботи з відділом ремонту" - на разі закінчуємо поклейку шпалер через відділ ремонту.
    Матеріали (шпалери) наші, клей (обговорили який саме клей) купував майстер з відділу ремонту, фіскальний чек надав, нема питань абсолютно. Все вчасно, якість супер, дуже аккуратно.

В одну кімнату взяли дуже світлі шпалери, під якими всі недоліки на стінах (сколи, подряпини, плями) можуть бути помітні, перезвонив, порадилися, сам пішов докупив старт, відполірував, по всім розходам надав фіскальні чеки - абсолютно нема питань також.

До поклейки шпалер замовляли у Відділу Ремонту безліч робіт:
    - клали плитку,
    - штукатурку/шпаклівку стін/ стелі,
    - поклейку багетів,
    - укладку ламінату.
    В квартирі лежали купи дорогих матеріалів як на поточні роботи на той момент, так і на наступні (ті ж самі шпалери, купа різного кабелю, ламінат, двері іт.д.) , навіть з місця нічого не зрушили.
    Тому мене дуже здивував той факт, що ніби-то була заміна матеріалів, тим паче на неякісні і дешеві.
    У мене є певні сумніви щодо цього.

А найбільші сумніви викликала інформація, що інвестора не пустили в його ж квартиру.
    Це взагалі якийсь абсурд. Щось тут не те.
    Якщо інвестор проплатив послуги з вивозу будівельного сміття, отримав дозвіл робити ремонт, більш того вирішив робити його через відділ ремонту, то відповідно що на кожному етапі мусить прийти і подивитися як мінімум чи правильно зрозуміли технічне завдання майстри.
    І що значить не пускали до квартири? Двері не відкривали? Чи може обматюкали на порозі? Якась повна нісенітниця.....:confused:

Evgeniy 1984 и burun нравится это.
  18. Forumchanka

Дякую за Вашу відповідь. Дуже приємно, що власники квартир з попередніх черг, що вже введені в експлуатацію, приймають таку активну участь на нашій гілці 3-ї черги. Для нас цінна вся конструктивна інформація і відгуки. Я не стою на захист ні інвестора, з яким я мала розмову, ні відділу ремонту. Відповідно до мого враження цій людині нема сенсу брехати, навпаки він був дуже засмучений і розповів це не з метою оприлюднення. Я буду тільки рада, якщо ця інформація виявиться якимсь непорозумінням. І я впевненна що у відділі ремонту є порядні і добросовісні фахівці.
    А непускали до квартири, як він казав, бо наш будинок ще не введений в експлуатацію, двері до під'їздів зачинені. Коли він звертався до відділу ремонту, казали, що вони зайняті і не можуть на кожного відволікатись, супроводжувати і слідкувати потім, щоб нічого не зникло, бо сторонні на об'єкті.
    Наскільки я бачу ця тема вже ризикує стати резонансною :). Від себе хочу додати, що не стоїть задача когось очернити. Я впевнена, що всі бажаючі зможуть особисто поспілкуватись на зборах з цим інвестором та визначитись для себе щодо правдивості цієї інформації.

exp1n нравится это.
  19. burun

burun Well-Known Member

А чего мне расспрашивать. Мне ремонт (частично) делал ОР. Я лично знаком с десятком жильцов, которым также делал ремонт ОР.
    Тут уже были такие. Сначала намутят воду во всех темах о мутной воде, а потом фильтры для воды рекламируют. Или что-то подобное.
    Так что прежде чем размещать информацию, желательно её проверить.

Вы договор с ОР видели?
    Вас сказали что там нет определения ответственности сторон?
    А Вы всему форуму сообщили, что их там нет.
    А они там есть...
    Наверняка.
    2 года назад были. Очень сомневаюсь, что упразднили.
    И акт приема-передачи работ есть. Именно после подписания которого производится окончательный расчет.
    И гарантия есть. Реальная гарантия. Люди ей пользовались. Представляете?

Последнее редактирование: 12 июл 2016
  20. Forumchanka

Вітаю всіх!
    Декларації про введення в експлуатацію все ще немає. Валерій, начальник відділу продажу, сказав, що по наявній в нього інформації - не раніше ніж через 1-2 тиждня.
    Небога у відрядженні до кінця цього тиждня. Попередньо плануємо збори на 23.07.2016 на 10:30.

Щоб вже закрити цю тему і в прагненні встановлення достовірності інформації пункт щодо невідповідності договору вимогам законодавства по структурі я відредагую в своєму повідомленні. Так пункти дійсно є в структурі. Але їх наповненність та моживість захистити інтереси інвестора хай оцінюють форумчани самі і на майбутнє доповнюють їх на свй розсуд. Я викладу копію договору після наступного засідання.
    Щодо всіх інших пунктів мого повідомлення - нажаль подібна ситуція дійсно була і інвестор готовий підтвердити всім бажаючим особисто на наступному засіданні.
    Я рада, що у Вас тільки позитивний досвід роботи з ВР. І ми вдячні за Ваш відгук. Єдине, що викликає подив, так це агресиний тон повідомлень. Сподіваюсь, що Ви не зацікавлена сторона.
    Мета повідомлення була звернути увагу форумчан 3-ї черги на ситуацію, що виникла для їх уважності та уникненню складностей в майбутньому.
    Впевнена, що завдяки увазі власників квартир попередніх черг цьому питанню у форумчан 3-ї черги буде можливість об'єктивно оцінити всю інформацію.
    Бажаю Вам гарного вечора.

Последнее редактирование модератором: 20 июл 2016
    burun нравится это.

Поделиться этой страницей