Электричество, вода, отопление (цены, инфо), ЖЕК

Тема в разделе "ЖК Квартал-Авиа", создана пользователем КВА, 6 янв 2012.

1. Oblom

Oblom Active Member

24tv.ua/tarifi_na_teplo_mozhut_pidvishhiti_u_kiyevi_n651743
    В Киеве хотят повысить тарифы на тепло до 713 грн за гкал, зато у нас своя котельня и газ без посредников, а тариф 792 грн за гкал, подождем ответы на вопросы.

2. Хамка

Хамка Active Member

Вчера видела на доске обьявлений в парадном новое постановление - тарифы на тепло 680 с копейками...с января...не сфоткала, жалею. Так что радуемся!

3. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

О, це вже прогрес! Головне щоб це не було окозамилювання! Ато вони нам опустили до 680, а там і стільки нема за що платити, при своїй то котельні! Чекаємо відповіді на питання "Формування тарифу на опалення"!

4. Хамка

Хамка Active Member

главное - ближе к киевским ценам...ну да, обоснование тарифа было бы интересно увидеть...

5. Oblom

Oblom Active Member

это прогрес

6. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

Для чого рівнятись на Київ?! Ми ж у вишневому живемо)

Відкриваємо ПОСТАНОВУ від 31.03.2015 № 1171 (Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню суб’єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг)

і дивимось тариіфи по Вишневому:

61) комунальним підприємством «Вишнівськтеплоенерго» Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області зі структурою, наведеною в додатку 61 до цієї постанови:

з централізованого опалення:

для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії - 687,97 грн/Гкал (з податком на додану вартість);

для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії - 16,96 грн за 1 кв. м за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення (з податком на додану вартість);

з централізованого постачання гарячої води:

за умови підключення рушникосушильників до систем гарячого водопостачання - 43,40 грн за 1 куб. м (з податком на додану вартість);

за відсутності рушникосушильників - 40,31 грн за 1 куб. м (з податком на додану вартість);

Але це тарифи, які виходять через посередників! А ми напряму закуповуємо газ, і своєю котельнею опалюємо, і всього лише на 7 грн менше тариф виходить)

7. Хамка

Хамка Active Member

за метраж оплата была опубликована около 17 грн за метр

найдите мне, плиз, постанову по налогу на недвижимость....по Вишневому...если не сложно.

Последнее редактирование модератором: 4 фев 2016
  8. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

У відкритому доступі я не знайшов рішення міської ради щодо відсотку. Тому, вони або нічого не прийняли ще, або потрібно зателефонувати в міськраду і уточнити), в новинах часто проскакувало, що вони хочуть неоподатковану площу збільшити до 80м (для квартир), але про відсоток ні слова. Ну максимум ви знаєте: 2% (від мін. з/п) за кожен метр різниці площ між вашою площею і неоподатковуваними (60м).

Хамка нравится это.
  9. Хамка

Хамка Active Member

найдите мне, плиз, постанову по недвижимости....по Вишневом
    дякую, мені все одно прийдеться платити...було б гарно, щоб 80, хоч би за одну не платила б..

10. Oblom

Oblom Active Member

Решение по тарифам принято в ноябре, квартал-авиа сервис устанавливает эти цены с января, в жэке мы были 17.01.2016 никто ничего не планировал менять. А почему горячая вода подорожала?

Вложения:

11. Хамка

Хамка Active Member

т.е.перерасчета не будет??? должен быть! В приказе - установити на опалювальний сезон 2015 - 2016 р.

12. Oblom

Oblom Active Member

да они бы и цены не опустили если бы на них не наехали, так что про перерасчет даже и речи не идет. НАм рассказывали что если дом не рассчитается до февраля по долгам за газ, тогда нам газ отключат.

13. Хамка

Хамка Active Member

ну...я оплачиваю услуги вовремя. Откуда долги???

Последнее редактирование: 27 янв 2016
  14. freedom

freedom New Member

а Ви думаєте, що заборгованість рахується тільки по Вашим оплатам?! ))

А Ви ще не телефонували в бухгалтерію по перерахунку?

15. Oblom

Oblom Active Member

Даже не собираюсь, пуста трата времени.

16. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

Можливо вони оформили цю бумажку вже після того, як ми провели з ними збори, бо зрозуміли, що тариф завищений, а обґрунтувати його ніяк не зможуть. Запахло жареним і вони вирішили хоч так зробити. Бо, мені здається, якби це рішення було раніше, то вони б про нього не змогли мовчати коли прийшли мешканці на зустріч)
    Думаю, не написати заяву на перерахунок буде просто спустит їм це з рук. А слабинку давати не варто!

Хамка и freedom нравится это.
  17. Хамка

Хамка Active Member

більше того, я маю на це право

Amilo3910 и freedom нравится это.
  18. freedom

freedom New Member

Я також думаю, що запахло жареним так вони оформили цей наказ заднім числом!
    Звертатись за перерахунком треба в любому випадку, треба і надалі на них давити!!!!!

Amilo3910 нравится это.
  19. Oblom

Oblom Active Member

Думаю не мы их напугали, а как писали выше что наши платежки попали в гор. совет, и там были удивлены нашими тарифами. Я хотел что бы мне перерасчет сделали за летние отопление, сказали денег нет, заявление можешь написать, но толку нет.

20. stainles

stainles Member

Причем денег нет? Перерасчет - не обязательно возврат денег. Можно суму перерасчета пустить на следующий месяц или месяцы (в зависимости от суммы). От должны они вам к примеру 2000 шт грн - следующий месяц пускай отминусовывают их в вашей платежке. Денег нет это не аргумент.

freedom нравится это.

Поделиться этой страницей