ЖК "Пражский квартал" Петропавловская Борщаговка

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем Deastroy, 10 мар 2012.

1. ANTONIO

ANTONIO Well-Known Member

Я сходил к ним в офис и все документы * заявление написал на месте. Сказали что через 7 дней как будет все готово позвонят.
    И вот чудо!!!!
    Прошло уже 2 недели.
    А от них тишина как в гробу)))))
    А офис у них выглядит как шарашкина контора.

2. Elena25

Elena25 Well-Known Member

Тобі надійшла відповідь протягом 7-и днів?

3. L-Nikolay

L-Nikolay Well-Known Member

Вчера только отправил.

Elena25 нравится это.
  4. Sany

Sany New Member

0993287107 Ольга

5. Elena25

Сьогодні у поштовій скрині забрала Заявку-приєднання до умов договору постачання газу, і виникло питання: а у нас у кварталі є спеціально встановлена скринька, куди можна вкинути підписану заяву?

nevalentin0 нравится это.
  6. L-Nikolay

Сегодня получил ответ, что нужно дополнительно отправить страничку с пропиской и забыл отправить ДОГОВІР ПРИЄДНАННЯ.

7. Irchik

Irchik New Member

Спасибо большое!

Sany нравится это.
  8. Alive

Alive Well-Known Member

Там жеж написано "или почтой, или контроллером (где он?) ну или в скрыньку абонентского отдела". Абонентский отдно где у них я хз.

9. Elena25

Я читати вмію :p І питаю я про "спеціально встановлену скриню", яку наприклад встановило Київобленерго у свій час, коли їх організація розсилала заяви

10. Alive

Alive Well-Known Member

Чорт, забыл что ты уже взрослая)

11. MIK

MIK Well-Known Member

Іііііііііі??? Що далі??? ви отримали результат??? Я- ні. Хоча теж туди вкинув відповідну заяву.

12. yashka

yashka Active Member

25-го писала заявление, а сегодня уже позвонили и сказали, что все готово. Можно приходит забирать договор
    Правда, я не по электронке доки отправляла, я сама приходила

13. ANTONIO

ANTONIO Well-Known Member

Выдали мне сегодня договор по воде. Куча ошибок. Нужно теперь идти опять. так что когда будете забирать будьте внимательны и проверяйте на месте , что бы не терять время потом.
    Сказали что счета за воду за январь будут уже от них. Договора с каким либо банком у них нет. Так что сказали ищите где подешевле комиссия. попробовал через приват сразу 3грн. +

Вот к чему (наверно) весь сыр-бор с водопостачанням

Міжповірочний інтервал лічильників холодної води

Всі засоби обліку води повинні своєчасно, з урахуванням установлених міжповірочних інтервалів (тобто певного інтервалу часу між двома послідовними періодичними повірками), проходити повірку відповідно до Покажчика засобів вимірювання техніки, типи яких занесені до Державного реєстру засобів вимірювальної техніки України.

В залежності від типу засобу обліку води (передбачений паспортом засобу обліку) встановлюється міжповірочний строк в 3 або в 4 роки від дати останньої повірки, але, як показує практика, не більше трьох разів. Гарантований виробником термін експлуатації приладу становить від 10 до 12 років.

А кто получал расчетки за газ? Там то же какой то договор приеднання. Что с ним делать?
    Если я плачу через банк.

Последнее редактирование: 2 фев 2016
    Elena25 нравится это.
  14. stas_ukr

stas_ukr Active Member

світла чомусь немає ... у кого аналогічна проблема сьогодні (03.02) зранку ?

15. Elena25

Об'ява висить на дверях під'їзду: сьогодні не буде електроенергії з 9.30 до 11.30

Час подачі я не запам'ятала, але начебто 11.30

Последнее редактирование модератором: 11 фев 2016
    stas_ukr нравится это.
  16. L-Nikolay

14-й дом, свет есть.

17. stas_ukr

stas_ukr Active Member

дякую за відповідь, бо важливо для роботи !

Последнее редактирование модератором: 11 фев 2016
  18. Alive

Alive Well-Known Member

Развелось тут полквартала фрилансеров за баксы! :mad:

nevalentin0 нравится это.
  19. stas_ukr

stas_ukr Active Member

а, вічний критик :) от відрубати б тобі інтернет на пару днів, став би теж фрілансером на Аметисті, як варіант :) там ще роботи непочатий край :)
    а по суті, дружина - викладач і хворіє ... таке воно фрілансерство :) хренове ...

20. Alive

Alive Well-Known Member

Пусть жена поскорее выздоравливает!

Поделиться этой страницей