Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Павла Чубинского - "Укрполискорм"

Тема в разделе "ЖК "София Киевская"", создана пользователем Dars_and, 1 май 2015.

1. Marinka189

Marinka189 Member

спасибо за фото! жду ответ на мой вопросик)спасибо!)

2. Justos

Justos Well-Known Member

Воздуховоды есть у всех, куда без них, вытяжка же должна куда то выходить на кухне. Пеналы у меня стационарные, не навесные. Ящики навесные на воздуховод если вешать, то нужно наращивать стенку дополнительную на нём, плитку класть можно. Выкладываю эскиз моей кухни, жена рисовала, сейчас уже просчитал в нескольких фирмах, буду заказывать. На эскизе за пеналами с СВЧ и есть те злосчастные воздуховоды:)

Вложения:

• Кухня.jpg
      Кухня.jpg
      Размер файла:
      81,5 КБ
      Просмотров:
      640
    Последнее редактирование: 18 авг 2015
    nenj и Dars_and нравится это.
  3. Marinka189

Marinka189 Member

спасибо за информацию! хорошая схема кухни!)

4. Justos

Justos Well-Known Member

25.08.15г.
    Символично, на некоторых, уже законченных секциях, рабочие прикрепили букеты цветов:)

Вложения:

Последнее редактирование: 26 авг 2015
    olenaabolena, Lito и Businka_V нравится это.
  5. olenaabolena

olenaabolena New Member

Прикольно. Я думала мені здалося.
    PS як завжди вдячні за фото))

6. Dars_and

Dars_and Active Member

И что это значит, а то Я не в курсе??

7. olenaabolena

olenaabolena New Member

Є така добра українська традиція: вкінці будівництва вішають квітку, як знак того, що зведення будинку завершено.!

8. Businka_V

Businka_V Active Member

Ух ты! Век живи, век учись :)
    Я обратила внимание, что на крышах подъездов что-то висит. Подумала, это фонари-прожекторы stesn9us

9. olenaabolena

olenaabolena New Member

Чекаємо ще на чотири таких квітки-фонарі-прожектори))))

10. Justos

Justos Well-Known Member

01.09.15г.

Вложения:

Lito, olenaabolena и Businka_V нравится это.
  11. Elib

Elib New Member

Здравствуйте! нужна Ваша помощь!
    стал обладателем квартиры (Чубинского 2) нужно начинать делать ремонт, парень с ЖЕКа который выдавал ключи сказал что можно через него, но хотел бы проверенных людей... дайте координаты НОРМАЛЬНЫХ людей у которых руки из правильного места растут (к сожалению уже есть опыт найма горестроителей) ну и цены более менее нормальные. Буду очень Вам благодарен (с меня магарыч).

первоначально буду начинать делать электрику (разводку + точки)....

12. Ilikeit

Ilikeit Member

Скажите, пожалуйста, кто-то из Вас уже ходил смотреть на свою квартиру в строящемся доме?

13. Lito

Lito Member

Якщо бажаєте,то вони вже показують.

14. Ilikeit

Ilikeit Member

Спасибо, а кто именно отдел продаж или строители? Заранее договариваться надо?

15. Dars_and

Dars_and Active Member

Водит кто-то из отдела продаж, кто на данный момент есть в комплексе. Ну у меня так было. Договариваться не нужно. Просто подходите на первый этаж в отдел продаж и Вам все покажут.

16. Ilikeit

Ilikeit Member

Спасибо

17. Justos

Justos Well-Known Member

09.09.15г.

Вложения:

olenaabolena, Lito и Businka_V нравится это.
  18. Justos

Justos Well-Known Member

Уже кстати 3 букета:)

olenaabolena и Lito нравится это.
  19. Lito

Lito Member

Важко сказати як буде житися нам в нашому комплексі. Перед тим як зважитися на покупку ми з чоловіком об'їздили декілька комплексів, але потрапивши саме в ЖК"Софія Київська " вирішили зупинити свій вибір саме тут. Ми також спілкуватись з мешканцями. Це були і жінки ,і чоловіки, і матусі з маленькими діточками, і як не дивно, всі були задоволені. Звісно для різних людей є свої плюси і мінуси, але саме там я " бачу" свою родину щасливою.
    Чому це все пишу, бо читаю сусідній форум" Горького" , і мене засмучують думки, які там висловлюють деякі мешканці. Важко поєднати тих людей з якими спілкуватись ми, і тих, що спілкуються на форумі. Мабуть, мешканці одного ЖК живуть у різних світах, де для одних "все пропало" , а для інших " все буде добре для кожного з нас" . Дійшла до висновку, що форум краще не читати, або читати але ж уже рідко, і краще все ж, по можливості ,спілкуватися з сусідами у дворі , граючи з нашими дітьми.
    Justos, Дякуємо вам за сповіщення про будівництво!!!

20. olenaabolena

olenaabolena New Member

Lito, не засмучуйтеся форумом. Якщо почитати інші форуми, то вони теж не радужні, а подекуди і геть безтолкові.
    У нас форумчани (наші майбутні сусіди))) не просто кричать "всьо пропало", але й щось вирішують і, до речі, є результати.
    PS начиталася "горьковського" форуму від А до Я ще до придбання квартири, спочатку шуганулася))), але згодом, помоніторивши інші форуми та всі за і проти - зупинили свій вибір на цьому жк
    PPS це я Вас і себе разом підбадьорюю))

Lito нравится это.

Поделиться этой страницей