Забудова по вул. Лесі Українки. 20 (буд. № 5 забудовник - Мартинов)

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Нина, 6 фев 2012.

1. КВА

КВА Active Member

2. Нина

Нина Member

3. Нина

Нина Member

Хочу знову нагадати про себе, чи з"явилися на форумі інвестори 5 будинку????? Чомусь зовсім тихо на цій "гілочці" форуму!!!

4. У нас по третьему дому также в начале тихо было. И только теперь все проснулись. Так что скоро и у вас появяться новые соседи на форуме :)

5. Нина

Нина Member

Дякую Вам, хоч хтось мене підтримав! А то я себе відчула одним "інвестором" цього будинку. А підкажіть скільки по строку будується Ваш будинок.

6. Я и сам не знаю, когда его заложили. Можете зайти на ветку третьего дома, там есть фотки с сентября месяца и можете сравнить, как дом вырос за это время. Первая секция с 1 этажа вся уже достроена, это при том, что уже два месяца по холодам там ничего не делают. Так что с потеплением, наверное и ваш дом будет быстро рости. Тем более, что застройщику по логике выгодно его гнать вверх, так легче инвесторов находить потом.

7. Нина

Нина Member

Да подивилася на початок будівництва 3 будинку, дійсно датовано вереснем 2011 року, але по фото видно що там вже було в наявності поверхів 8-9,в будинку № 5 (назву його "мій майбутній будинок") 3 секції побудовано десь по 3-5 поверхи, а моя 5 секція взагалі здається - 1-2 поверхи. По темпах приблизно розумію, що будинок навряд чи буде зданим в експлуатацію в грудні 2012, але у ВП сказали. що саме така дата буде у ПД. Мені звичайно трохи не зрозуміло чому секції будуються х такою різницею у поверховості, хоча знову ж таки у ВД сказали, що вводиться в експлуатацію весь будино одночасно.:)

8. Думаю, что при доле оптимизма, вполне можно поверить, что дом может быть сдан до декабря 2012. Вот только начало ремонтов лучше планировать на 2-3 месяца после сдачи...

9. Тема по Бголюбова, 20, называется Боголюбова, 9, дом 4 :) Это строительный номер дома (предварительный)
    А что говорят в ОП по этому поводу? Тут что-то писали, что по ЛУ дом чем-то лучше в строительном плане, только чем, пока не извесно.

10. Iriwka

Iriwka Active Member

а, спасибо!
    ну нам пока советовали Боголюбова 20...

11. Нина

Нина Member

Чесно кажучи я різниці в будівельному плані не знаю, знаю лише що будинок № 4 буду зданий на пару місяців раніше будинку № 5, ну принаймні так сказали у ВП. Я вибрала будинок № 5 у зв"язку з тим, що у будинку № 4 вже небуло в наявності однокімнатної квартири з плануванням, яке мені сподобалося.

12. Iriwka

Iriwka Active Member

я поняла. вы имеете ввиду планировку с большой лоджией?:) нам она тоже очень понравилась! но хотим поскорее получить новое жилье, потому пока остановились на доме №4...

13. Нина

Нина Member

Ви потратипи в ціль, саме таку квартирку я вирішила придбати, така була в 4 будинку. але поки я зважувала всі за і проти то таких квартир не залишилося.

14. Нина

Нина Member

Так Ви визначилися з будинком????

Так Ви визначилися з будинком???

Сорі адресовано не Вам, а Iriwka.

15. Vlada

Vlada Active Member

Здравствуйте, если есть возмоность, берите квартиру с большой лоджией, очень удобная планировка! У нас такая в 14 доме, нам очень нравится.

16. Нина

Нина Member

Згодна, але на скільки мені розповіли у ВП, то саме такого планування однокімнатні користуються найбільшим попитом!

17. Vlada

Vlada Active Member

Именно! Потому что из такой квартиры можно двушку сделать

18. privet

privet New Member

Добрий вечір, ми також плануємо стати інвесторами квартири в новобудові по вул.Л.Українки, 20, в 5 секції. У вівторок (якщо щось не зміниться) дамо завдаток.

19. Iriwka

Iriwka Active Member

Нина, так, ми визначилися. Обрали квартиру в четвертому будинку з видом з вікна на православну церкву:)

20. privet

privet New Member

З"явилися, таке саме планування з великою лоджією

Поделиться этой страницей