ЖК Пионерский Квартал, г.Вишневое, ул.Ватутина 25

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем skvarnik, 24 дек 2014.

1. Rozvezeva

Rozvezeva Member

Всех будущих соседей с праздником! Христос Воскрес!

Вложения:

• YSnIKnL4UE8.jpg
      YSnIKnL4UE8.jpg
      Размер файла:
      167,4 КБ
      Просмотров:
      789
    • uIdPCUuIMOg.jpg
      uIdPCUuIMOg.jpg
      Размер файла:
      185,3 КБ
      Просмотров:
      813
    • d8ILn1mkPLY.jpg
      d8ILn1mkPLY.jpg
      Размер файла:
      118,9 КБ
      Просмотров:
      732
    • 3ANhMv4B-_M.jpg
      3ANhMv4B-_M.jpg
      Размер файла:
      163,7 КБ
      Просмотров:
      831
    • l-d_2GgeBOc.jpg
      l-d_2GgeBOc.jpg
      Размер файла:
      118,1 КБ
      Просмотров:
      790
    yurii_s, Oleksiy, ulka и 3 другим нравится это.
  2. Женя115

Женя115 Active Member

Воистину Воскрес! Спасибо за фото.

3. skvarnik

skvarnik Active Member

думаю, к лету 5 и 6-ю секции закончат

tapo нравится это.
  4. JUDGE DREDD

JUDGE DREDD Active Member

І зможемо ходити дивитися на планування в реалі!!! yr9

5. ИгЛа

ИгЛа Active Member

так і вже зараз можна зайти та подивитися планування...а планування в реальності набагато крутіші чим на планіyr9

6. maxumko

maxumko New Member

Можно зайти и подняться на етаж?

7. JUDGE DREDD

Хто вам таке сказав????
    Виконроби кажуть що по правилам безпеки до закінчення кладки прохід сторонніх осіб всередину будинку заборонено - бо на голову може впасти цегла. Запускають тільки в секції з повністю закінченою кладкою...
    Особисто я таку ідею підтримую (колись був на екскурсії на АЕС де дуже гарно пояснювали який захист дають каски) - краще здоров'ям не ризикувати...

Happy Morning нравится это.
  8. Lena m

Lena m Member

Привіт ,сусіди, хто був на будівництві, роботи йдуть?Цікаво,яка зараз вартість метра кв.квартири?Гривня трохи стабілізувалася,тим хто брав на виплату трохи спокійніше має стати

9. Женя115

Женя115 Active Member

10. moxito1990

moxito1990 Member

Щось 3-я секція не росте

11. dar`ya

dar`ya Active Member

Я смотрю возле нас всё новые и новые комплексы строятся:super:Можно только представить какой у нас будет райончик когда все достроят))))Домики новые, у каждого своя красивая променада)))будет куда пойти погулять с коляской:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

12. JUDGE DREDD

Це точно! yr9:beer::super:

13. _Olesya_

_Olesya_ Member

Привет всем соседям сегодня говорила с менеджером по продаже наш дом строится но не очень быстро как могут они связи с кризой возле нас начали строить дом квартиры были проданы еще в сентябре но они начали стройку только недавно так что будем на деяться что наш дом до строится хоть и с опозданием

14. Женя115

Женя115 Active Member

На мою думку будинок будують нормальними темпами. Тому зараз говорити про запізнення здачі за рано. Якщо будуть продовжувати такими темпами то ближче до кінця літа вони вижинуть бетону коробку і заложать кірпічом. Залишиться фасад і внутрянка. Якщо ці роботи робити паралельно то до 2кварталу 16року все реально добудувати. Враховуючи те що наші перші етажі комерція тому я думаю,що вони добудують швидко,щоб отримувати кошти за оренду. І якщо появився 10 поверх то хтось положив на нього глаз, і він буде требувати як найшвидше добудувати.

JUDGE DREDD нравится это.
  15. JUDGE DREDD

Згоден з Женя115. :beer:
    Затримка на будівництві - звичайна річ...
    По статистиці своїх знайомих, які купували квартири - жоден не отримав їх вчасно... Практично всі забудовники затягують, питання лише в тому на який термін:rolleyes:
    ПК будує активно - це є безумовний плюс і доказ того що не кинуть. Як додатковий аргумент - за 3 роки здали 16 будинків. Тобто кидати людей стає уже економічно невигідно.:hello:
    Якщо темпи не знизяться (що дуже хочеться) - затримка (якщо і виникне) буде незначною....
    Скоріше б добудували коробку, щоб хоч потрапити всередину і почати мріяти про своє життя на кварталі ;)

16. Max Bogunets

Max Bogunets Well-Known Member

Непонятно, в чем вопрос? Когда я хотел покупать квартиру на Ватутина, 25, мне озвучили готовность 1 квартал 2016 года. Исходя из сегодняшних темпов, должны сдать дом раньше. Я вот взял в Сакуре и вижу, что 9 этажей на Ватутина будет быстрее, чем 5 этажей на Сакуре. Все таки монолитные дома рулят:) Теперь Пионеры будут все дома строить только в монолите, 5-этажки на Сакуре - последние дома в кирпиче.

17. JUDGE DREDD

Мається на увазі, що здача будинку в термін - це прекрасно. Але навіть якщо буває незначна затримка - не треба робити з цього трагедію.... :hello:
    Згоден з тим що з такими темпами тенденція дуже позитивна! :bravo:

18. denisdnu

denisdnu Active Member

Про наш дом правильнее мне кажется говорить монолитно-каркасный, так как монолитный в нашем доме только каркас.

Happy Morning нравится это.
  19. Женя115

Женя115 Active Member

Всім привіт. був на будівництві, зробив пару фото,але виложу вечером.Появились в 6 секції перші віконця, і відніються привезені , але ще незмонтовані решітки на балкони. Думаю до кінця дня декілька поставлять.В кратці робота кипить і на кожній з секцій працюють робітники.

denisdnu нравится это.
  20. Asole

Asole Active Member

Ура, порадовали :bravo: Ждем фоток, так интересно взглянуть :)

denisdnu нравится это.

Поделиться этой страницей