ЖК Пионерский Квартал, г.Вишневое, ул.Пионерская

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем Натик, 13 дек 2011.

1. JUDGE DREDD

JUDGE DREDD Active Member

Шановний, tanderbiord!
    Наївність і реалізм - різні речі. А от лишній песимізм точно ні до чого не призведе.
    Я думаю не варто сперечатися що об'єм води при дощі набагато менший, ніж при потопі - наслідки теж будуть мінімальні. І для реагування на такі моменти якраз і існує Управлінська Компанія, якій за це платять гроші.

Просто в яблучко! Так чого ж ви тоді вимагаєте преміум якість від ЕКОНОМ сегменту?
    Будь-який будинок робиться ЗГІДНО ПРОЕКТУ. Якщо проект ЕКОНОМ - то і якість буде відповідною.
    Так купіть тоді квартиру ПРЕМІУМ класу (бажано 9-типоверхувку) і якість теж буде відповідна. У якісних п'ятиповерхівках ціна буде не нижче ніж 12 000 грн/м2
    Тим більше у Вас є чудова можливість виставити квартиру на перепродаж та отримати додатковий заробіток та купити більш якісне житло.
    І не плутайте поняття "доутеплити покрівлю над стелею" та "зробити стелю з нуля".

Чудово сказано!
    Якщо вітер дме зі світильниа, втиникає перше ж птання - а сам отвір нормально герметизували? От як ви обклеюєте якісно старе деве'яне вкно - з нього ж не дме, якщо правильно обклеїти, чи не так?
    Я завжди кажу знайомим ділити обіцянки на "рекламні фішки" та "реальні" . Сам колись в молодості був менеджером і чудово розумію що без "рекламних фішок" продати товар дуже важко.
    Ви напевно неуважно читали мій перший пост. Поставте себе на місце забудовника і логічний висновок напроситься сам по собі: "Хто буде оплачувати додаткові послуги?" До того ж є чіткий факт додаткового шару утеплення за рахунок забудовника - а це ніщо інше як крок назустріч.
    Додам - приємно бачити таку адекватну та врівноважену позицію. З вами приємно вести бесіду :hello:
    Скажу більше - я навіть чув що ціна п'ятого поверху була нижчою ніж інші у деяких будинках.
    Просто знаю з практики що як би не робили покрівлю, ідеально виконати ЕКОНОМ варіант неможливо, тому що покрівля повинна пройти тестування морозами та дощем щоб виявити та доутеплити слабкі місця. А якість до якої "не придерешся" коштує в рази більших сум.

До речі цікавить питання про домофони - хтось щось поставив?
    Якщо так - яка компанія? Які умови?

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
    Irishka0645 нравится это.
  2. Lidiyaaaa

Lidiyaaaa Active Member

Соседи!!
    Друг ищет квартиру для своих знакомых с Донецка:
    " Ищем 2-3 комнатную квартиру в Киеве, можно в Вишневом на длительный срок для себя (семья с двумя детьми-школьниками).
    Нужно со следующего понедельника (т.е. с 24 ноября 2014 г.)."
    У кого есть варианты, пишите в личку!

3. Garry

Garry Member

Давно не был на этом форуме. Кто помнит - всем привет! А вот что касается "Мабуть треба все зважити." - абсолютно правильно! Если у вас есть знакомый профи-аналитик, который может рассказать что будет с курсом доллара и Донбассом/углем/ и химией, которую Северодонецк выпускал, - то, действительно,- делайте выводы! ...Скажем так - я успел до гребанных майдановских событий построить с котлована однокомнатную квартиру всего за два года - спасибо Пионерскому Кварталу - хотя багов у них хватает...
    Я с ужасом думаю о том, что мог вложить 30 тысяч долларов в однокомнатку где-нибудь в многоэтажке и остаться на несколько лет в "заморозке", а там вообще - и без денег и без квартиры...
    И еще, что всем хочу сказать нынешним и будущим жителям Пионерского Квартала - НИ В КОЕМ СЛУЧАЕ НЕ ЛЕЗТЕ В КРЕДИТЫ и РАССРОЧКИ!!!!! Ну а если уж влезли, то очень внимательно читайте условия договоров, а еще лучше заплатите юристу - пусть проштудирует и проанализирует. Потому как нынешнее время/ситуация очень смутное как для покупателя, так и для застройщика!
    Всем Удачи!

tashka2000 нравится это.
  4. tashka2000

tashka2000 Well-Known Member

Эмм... а вы когда квартиру снимаете, квартплату не платите? Ну на основании того, что она вам не принадлежит... ;)

Cathy, JUDGE DREDD и николай 1976 нравится это.
  5. tanderbiord

tanderbiord Well-Known Member

Вот тут как раз юридически платит квартплату хозяин.За частую (не всегда но очень часто) хозяин оплачивает квартплату сам а по счётчикам (свет и вода) платит тот кто арендует. Иногда оплачивает от имени хозяина арендатор и квартплату, но в квитанции никак не арендатор указан а хозяин. Посему юридически платит ХОЗЯИН.

6. tashka2000

tashka2000 Well-Known Member

Ну сути это не меняет. Деньги на оплату коммунальных услуг хозяин берет у арендатора.

7. Уважаемые соседи, Хв.16/18 (2 парадное, 5этаж), большая просьба проводить ремонтные работы до 22.00, детки хотят спать.

8. Untari

Untari Well-Known Member

Підписуюсь під кожним словом,додати нічого...:bravo:

JUDGE DREDD, два вопроса...
    1.Вы говорите слово в слово,как начальник ЖЭКа Роман Васильевич,даже отличий найти не могу,или это Вы и есть???(можете не отвечать)...
    2.Объясните мне,пессимисту в квадрате,НАВІЩО???Обіцяти те,що завідомо робити і не збираються???Дякую...
    п.с.А люди,которые платят деньги за определенную,услугу-работу и потом сами всё делают,называются отнюдь не оптимистами...;)

taga и tasola71 нравится это.
  9. JUDGE DREDD

1. Ніколи не думав що мене зрівняють з начальником ЖЕКу:D, якщо ЖЕК на цьому форумі не писав жодного посту :rolleyes: Чи може диктофон - предмет вашого щоденного гардеробу і ви щодня записували цитати вищезгаданої людини. ;)
    Задовільняючи Ваше прохання - відповідати не буду.
    2. Песиміст в квадраті це вже перебільшення. Просто аналізуючи ваші пости помічав чимало ознак того що ви робите передчасні висновки і інколи створюєте штучну паніку серед інших.
    Стосовно "збираються" і "не збираються", я уже говорив що обіцянки потрібно ділити на реалістичні та рекламні трюки. Останніми до речі користуються ВСІ МЕНЕДЖЕРИ, БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ. І більш ніж упевнений що навіть ви використовували інколи такі прийоми, якщо працюєте (чи працювали) у системі продажу.
    Ще раз повторюся - ви просто ще не зустрічали дійсно поганих забудовників. І щиро Вам бажаю їх ніколи не зустріти. Я не вважаю забудовника ПК ідеальним, але і поганим його теж не назвав би.

Тримайте уподобаночку! Чітко сказано
    Тобто виходить що якщо покупець квартири зробивши ремонт, експлуатує власну квартиру без документів на право власності - його можна прирівняти до квартиранта? :rolleyes:

Шановні мешканці - у когось є гарні контакти контор по виготовленню столешниць зі штучного мрамору?

Рекомендую сайт realt.ua - багатьом через нього квартиру знайшов

І ще одне питання до мешканців, хтось переварював газові труби? І якщо так - то яким чином? Буду вдячний за інфо, особливо - за фото.

10. tanderbiord

Так, про переварку труб газовых. Не вздумайте что-то менять. Идёте в газ контору, берёте ТУ, они скажут где и кто вам сделает проэкт, потом согласуете его у них, и потом найдёте фирму что имеет лицензию и сделаете и сдадитесь газ которе. Другие пути ДАЖЕ НЕ ДУМАЙТЕ. Я в этом вопросе не просто пессимист , я категоричен. Это газ, и если что-то не так то может взлететь всё парадное или дом.

Самопоміч нравится это.
  11. honda_oleg

honda_oleg Member

Доброго дня! Так як я безпосередньо пов'язаний з нерухомістю, то можу Вас попередити, що знайти квартиру для переселенців зі східних областей буде дуже великою проблемою, оскільки, господарі квартир не сильно хочуть бачити в себе таких пожильців, у зв'язку із внесенням змін в законодавство, щодо особливого статусу біженців з південно-східних регіонів...

12. vl_kiev

vl_kiev Well-Known Member

Уже ходят слухи о том, что если такие беженцы перестанут платить квартплату, то еще попробуй их выгони, еще окажется, что они под защитой государства, а хозяин бездушная тварь берущая с них деньги. И поверьте мне, то, что они бегут оттуда, еще совсем не значит, что они придерживаются проукраинских взглядов, а вполне даже наоборот

to
    JUDGE DREDD
    вы когда будете переваривать газовые трубы, то предупредите, чтобы я в это время где-то в магазине подальше был:)

13. JUDGE DREDD

Ні! Я краще запрошу вас на файршоу в фан зону! :D

А орієнтовної вартості ТУ, проекту та виконання ви не знаєте?

kabaeva a нравится это.
  14. tanderbiord

Ні, але оріентовно як правильно діяти Ви тепер в курсі.

15. JUDGE DREDD

Та я то в курсі, але бачачи "якість" проектування газових мереж та відношення газовщиків до мешканців - закрадаються сумніви щодо їх компетентності

16. zily789

zily789 New Member

ШАНОВНІ забудовники і ЖЕК ПК:hello:, велике прохання наклеїти резинки на східці, що на вулиці, вийти з під`їзду просто не реально:eek:. Сьогодні мінусова температура і східці покрилися льодяною плівкою:(. Дякую.

stnatka и Сергей Сашевич нравится это.
  17. Allusik

Allusik Active Member

Ребята напишите, пожалуйста, в личку если кто оформлял уже квартиру!

18. Чуючи стільки критики на ПК, я не згідна. По-перше, це житло економ-класу. По-друге, всі свої обіцянки вони виконують, а що не встигають, у всіх трапляються "форс-мажори". По-третє, стільки зелені насадили перед зимою, що приємно прогулюватись вечері. Мориторинг забудовників економ-класу, показує, що в ПК розумні ціни на житло із такою якістю, і в сроки стараються здати житло, не кидають на гроші, за стільки часу мають довіру у інвесторів. Друзі давайте будем в себе вдома старатись шукати позитивне, бо негативу нам і так в житті вистачає.:rolleyes:friends

19. JUDGE DREDD

Золоті слова! :bravo:
    А на рахунок зелені - сам в шоці! Будемо сподіватися що так само нас порадують променадою навесні. Все ж необхідне для цього уже готово...
    Ще б кілька тренажерів (бруси, турнік), продуктовий, магазин типу "все для дому" і можна жити!:hello:

Скажіть хто і де купував підвіконня Danke? Чув про них багато

zily789 и Сергей Сашевич нравится это.
  20. newnew

newnew New Member

Отдам строительный козел (первомайская 21-а).

Поделиться этой страницей