ЖК Пионерский Квартал, г.Вишневое, ул.Пионерская

Тема в разделе "ЖК Пионерский квартал", создана пользователем Натик, 13 дек 2011.

1. Sabbath

Sabbath Member

Усадка?)

Читать гадко... Ваша хата с краю, мы поняли)

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
    Dmitriy1984, zily789 и Гала14 нравится это.
  2. tanderbiord

tanderbiord Well-Known Member

Иришка, в налоговую в начале года тоже очередь стоит. Но это не значит что там хорошо, просто людям деваться некуда. Так и тут, людям нужно где-то жить. А вот логики в том что если я хочу что б всё было правильно за мои деньги и это плохо, то я тут не согласен. Посмотрим когда вам будут затягивать документы и тариф строительный придётся платить за свет (жалобы на форуме уже были) что вы тогда будете говорить.

Я от имени Евгения Игоревича, так как вам не всё равно и ваша хата не с краю, прошу оказать ему помощь в утеплении за ваш счёт его чердака. А к Евгению Викторовичу просьба, если Sabbath окажет хоть какую либо существенную помощь в утеплении и переделке вашего потолка, сообщить на форум. Я лично принесу Sabbath свои глубочайшие извинения, признаю что его хата точно не с краю.

3. Mukuta

Mukuta New Member

Ось почитав форум і думаю чи стоїть брати в Піонерском квартарі квартиру , і блін ще в розстрочку. Мабуть треба все зважити. Спасібо за інфу:eek:

4. tanderbiord

Если у вас доход в у.е. то думаю брать можно. Если вы знаете что будет с курсом и вы без труда сможете выплатить оставшуюся сумму то тоже думаю что можно. А вот если у вас доход в грн и сумма на руках не такая уж и большая, то хорошенько подумайте что б не оказаться в ситуации и не туда и не сюда.

5. Не надо ссорится. Трещины были не значительные и уже давно закрашены, новых не появлялось.

Насчёт отопления, греть должны все, и не по принципу живу-неживу. Дом должен равномерно прогревается, если конечно вы не перекуп и вам наплевать на состояние дома.

Я уже давно грею стены и потолок соседям, но не возмущаюсь потому что они делают ремонты и в скором времени тоже заселятся. Поводов для ссор нет. Да и лучше жить в мире с соседями.

По квартплате ощущение двоякое, с одной стороны работа дворника должна быть оплачена, и он исправно убирает подъезд. С другой стороны не понятно из чего такой тариф...

Сейчас из нашего подъезда платят пару квартир и я, и понятное дело это мало, а мусорят многие.

Revis, Гала14 и Сергей Сашевич нравится это.
  6. tanderbiord

Кстати заметили что ПК продаёт домик который стоит вдоль трассы на Боярку??? Там у них 12 этажей написано, но квартиры отображаются до 11. Получается он на 2-3 этажа будет выше. Кто что про это думает??? Не будет он солнце сильно перекрывать?

7. Если бы я сейчас принимал решение то все равно наверное взял бы квартиру тут. Только с учётом того что есть, а не обещаний парковок и садиков. Если не верить в сказки то и расстраивается не придётся. :)

Cathy и JoneyN нравится это.
  8. Mukuta

Mukuta New Member

Ми виросли з того, щоб в казки вірити!:)

9. tower

tower Well-Known Member

А вы когда акт приема подписывали вы с пунктами о квартплате соглашались. Если вас не устраивало надо было ждать когда документы дадут полностью.

10. tanderbiord

А кто Вам сказал что я получал квартиру или акт подписывал? Моя квартира ещё вообще строится.

11. Untari

Untari Well-Known Member

Согласен с tanderbiord, травка и прочая красота делается за наши бабки...Часто получается,что продали квартиру и за нас на время забывают,до разноса платежек...
    С потолком,в коридоре та же "хрень",что и у Евгения Игоревича,после того,как там кто-то полазил.Трещина между багетом и потолком...
    По поводу заезда,уже третий раз на пузе зависаю...:mad:
    По поводу квартплаты уже писал выше...
    За что платить??? Ни фактически,ни юридически непонятно...

tanderbiord, По поводу 5% дисконта,вы будете удивлены его не было...Квартира в полную цену...С машиной пример,в точку:D:super:

Коль пошла такая "пьянка",обещания не в счёт...Действуем только по бумажке,по счетчикам платим,остальные начисления после получения документов на квартиру,и подписания договора на предлагаемые услуги...Как я могу на слово верить???За какие услуги платить и сколько,не понятно???Компенсация 200 грн.с копейками и все,а завтра 300 грн. захочется компесации....
    П.с.Может в половине услуг,я вообще нуждаться не буду...

taga и tasola71 нравится это.
  12. tasola71

tasola71 Active Member

Согласна с Вами на все 100%.При продаже квартиры уверяли,что крыша будет утеплена.

Dmitriy1984 и Vladislav123 нравится это.
  13. Untari

Untari Well-Known Member

:super:Золотые слова...Это называется нормальным решением вопроса,но видимо здесь подход другой...

Cathy и tasola71 нравится это.
  14. Irishka0645

Irishka0645 Active Member

В офисе торговой фирмы появляется интеллигентного вида человек и прямо с порога, радостно улыбаясь, приветствует всех присутствующих:
    - Добрый БЫЛ день! Я из налоговой...

tanderbiord, что же Вы Пионеров с налоговой то сравниваете? :):) у каждого застройщика свои "сюрпризы", думаю с этими я жить смогу:):):) Одно радует, что "наши деньги" они не себе в карман, а в Променаду вкладывают.

15. tanderbiord

Так я ж про очереди. А вообще да, в налоговой дал денег и всё, а тут глядишь и квартирку достроят :) Да еще и променаду сделают.

Irishka0645 нравится это.
  16. JUDGE DREDD

JUDGE DREDD Active Member

Почитав чергове ниття чергові пости товаришів tanderbiord, Untari та компанії і дивом дивуюся нашому Українському народу. Тому пропоную до вашої уваги своє невеличке дослідження, яке провів за останні півроку намагаючись оцінити ситуацію незалежно (відкинувши всі симпатії до будь-якої сторони).

Згадуючи прагнення до Європейського життя, перше, що згадується - ось така соцрекламка:
    1. Щодо косяків.
    Шановні! Ми отримали житло ЕКОНОМ класу. Ніхто не ідеальний і у забудовника ПК теж є косяки. Моїм знайомим теж не все заробили в квартирі. Згоден з фактом "ігнору" забудовника у питаннях деяких косяків, але тим хто стукає - завжди відчиняють і добитися усунення суттєвих недоліків при бажанні можна.
    Натомість чув чимало історій (від знайомих, які купили квартиру в інших ЖК) з набагато плачевнішим кінцевим результатом.
    Коробка, яку будують у Піонерському доволі якісна (що підтверджували знайомі з солідним будівельним стажем), а це - основа житла. Ви напевно ніколи не зустрічали ПОГАНИМИ ЖК.
    2. Щодо недоліків горищ.
    Хто вам мішає взяти ключі та постелити ОСБ над квартирою? Що б не закладалося в проектах та обіцянках, є одне загальнолюдське правило - хочеш зробити якісно - зроби це сам. Якщо у Вас квартира на горищі - вона по замовчуванні буде мати один плюс (вас ніхто не затопить) та один мінус (утеплятися доведеться самостійно). ЖОДЕН забудовник не зможе утеплити ваш дах краще ніж ви самі, бо роботяги (як правило - вуйки з заходу) не живуть в квартирі і не можуть визначити фізику ваших стель. Тому утепліться раз і назавжди і забудете про цю проблему.
    3. Щодо тріщин у стелях
    Дерево має таку властивість - трохи гнутися. А як по іншому можна долатати дах не ходячи по ньому? На наступну зиму ніхто там лазити не буде, бо на цю усе підлатають. Це основи, для розуміння яких не потрібно спеціальної освіти.
    Як на мене то нехай уже у мене буде кілька тріщин на стелі, які я потім виправлю, ніж потоп сусіда зверху, який нанесе НАБАГАТО більші морально-фінансові збитки.
    4. Щодо квитанцій на Квартплату.
    Не все залежить від забудовника. Крім Вас у будинку теж живуть люди (яким дійсно нема де жити) і є зафіксований факт початку експлуатації будинку мешканцями. Тому відповідно повинен бути якийсь регулятор, який буде слідкувати за порядком у будинку. Чи ви хочете повторити історію Піонерської, 12 та Хвильового, 1 (сусідні будинки)? Чітко пам'ятаю як заходив туди літом. Порівняти з Піонерським - небо і земля. Єдину складову, яку можна виключити у випадок непроживання - вивіз сміття. Але якщо порахувати по тарифу це 18 (1-кімнатня) та 25 (двікімнатна) грн/міс. І заради цих копійок особисто не бачу сенсу сваритися. До того ж вирахувати точну вартість даної послуги нереально, так як вона залежить від кількості мешканців. І думаю ніхто не стане сперечатися з тим що ми не завжди вказуємо реальні цифри. Особисто не проти переплачувати за якісні контейнери та бачити на території ПК охайні сміттєвози (Mersedes - для тих хто не помічав) та людей у формі, ніж напівпрогнившо-вонючі ЗІЛи комунальників м. Вишневе. А оскільки дана контора облуговує такі монстри як Сільпо, Ocean Plaza, Піраміда та інші ТЦ Києва (помічав їхні контейнери з написом Veolia) - не думаю що їх обрали б, якби сервіс був невідповідним. До речі, Козацька, чомусь теж на них нещодавно перейшла.
    5. Щодо поняття "високого" тарифу на Квартплату.
    А ви поцікавтеся скільки коштує квартплата на інших ЖК і який результ люди отримують за ці кошти. Вартість цілком адекватна та відповідає середньбому значенню. У Європі - комуналка в декілька разів дорожча і сервіс відповідний. Чи ви думаєте що ще залишилися дурні, які працюватимуть у збиток?
    6. Щодо тарифу на Електроенергію.
    Люди, ви просто не знаєте Києво-Святошинський РП (якіщо хто не в курсі - власність пана Ахметова). Спілкувався з людьми, які там працюють. Не думаю що забудовник тут щось вирішить. Тим більше якщо врахувати, що в тариф на утримання скоріш за все закладений споживчий тариф - не думаю що забудовнику цікаво втрачати кілька тис. грн. щомісяця та відтягувати даний процес. У ЖЕКу сказали що єдине чим ми можемо допопогти - вчасно надати документи на право власності та копію паспортних даних. Але не всі мешканці їх занесли. І не важко здогадатися що їз-за декількох "пофігістів" процес затягнеться ще на якийсь час.
    7. Епіграф
    Як пишуть у ЗМІ - даний матеріал є особистою думкою автора і не підтримує ніяку сторону.
    Але забудовнику все ж таки варто було реагувати на адекватні претензії трішки швидше.

У будь-якій суперечці варто дотримуватися основних правил:
    - Зрозуміти позицію іншої сторони
    - Виконати свої зобов'язання
    - При виставлянні претензій підходити зі сторони конструктивного діалогу, а не виливання бруду на людях. Тоді і ставлення буде зовсім іншим.

Дякую за увагу

Последнее редактирование: 17 ноя 2014
    JoneyN, joke, николай 1976 и 4 другим нравится это.
  17. tanderbiord

Шановний JUDGE DREDD я бачу вашу наївність та дивуюсь. Ви так впевнені, що людей на 5 поверсі не заллють сусіди і потоп не реальний. Ви впевнені, що будівельники погано утелили бо не живуть в квартирах. Але ви не допускаєте можливість що криша так само може бути зроблена як і утеплення? Чи дощь в ПК не може іти в принципі?? Ще більше сподобалось фраза "одне загальнолюдське правило - хочеш зробити якісно - зроби це сам", я її перефразую для нашого випадку : заплатив гроші, тобі за них обіцяли зробити це якісно, але ти краще зроби це сам. Вибачте, але сенс тоді купляти квартиру платити грощі, щоб стелю робити самому! Зазвичай тоді не купляється квартира а будується власний будинок, і там сам ставиш завдання будівельникам, контролюєш їх роботу і т.д.

Відносно ПК, то ніхто не каже що ПК поганий, все погано і т.д. Так є недоліки, так бажано щоб ПК адекватно та швидко реагував. Особисто в мене поки нема питань до ПК (хоча мій будинок вчасно не здається). Я б сказав що в ціломі будують вони нормально, темп прийнятний, якість також. Так це житло не преміум класу, і фактично будемо дивитись вікно у вікно. Але чесно кажучи для мене дивно коли людині продали верхній поверх, обіцяли (саме акцентую ОБІЦЯЛИ) що все буде утеплено а в нього вибачте вітер дме із світильника. Як на мене не так багато там тих квартир, і ПК міг би дати бригаду, утеплювач та поставити задачу: он власник, зробіть щоб він був задоволений. Який результат мали б зараз? Мешканці останніх поверхів мурликали як котики в березні. А саме це і був би крок до ЕС, кліент задоволений.

taga, Untari, Andrew1988 и 2 другим нравится это.
  18. Revis

Revis Well-Known Member

Про котиків в березні сподобалось....)))))

JoneyN, Igorio, Cathy и 5 другим нравится это.
  19. JUDGE DREDD

JUDGE DREDD Active Member

Перед тим як йти сваритися врахуйте слідуюче:
    1. Коефіцієнти теплопровідності - відповідають за здатність речовини зберігати тепло:
    Мінеральна вата - 0,048-0,056 Вт/(м*К)
    ОСБ або стужкова плита - 0,15 Вт/(м*К)
    2. Судячи з постів на форумі та інформації з ЖЕКу - у всіх будинках був покладений додатковий шар вати, яка (виходячи з п.1) набагато ефективніша ніж ОСБ.
    До речі здається мешканці саме вашого будинку писали що доутепляли дах.
    3. Навіть якщо виявиться, що проект передбачав накриття забудовник спокійно зможе захистити себе вищезазначеним фактом прокладки додаткового шару вати.
    Як на мене набагато конструктивнішим був би наступний підхід:
    1. Визначити (після настання перших холодів) місця звідки дує
    2. Дочекатися прогрівання будинку (десь 6 місяців)
    3. Визначитися з сусідами та розробити проект спільного перекриття та доутеплення усього 5-го поверху (разом - дешевше).
    4. Провести тендер між забудовником та приватною компанією на виконаня робіт.
    5. раз і назавжди закрити дане питання :)

Irishka0645 нравится это.
  20. Irishka0645

Irishka0645 Active Member

JUDGE DREDD, я с Вами в целом согласна, только жилье эконом класса - это для тех кто инвестировал на этапе котлована - там действительно цены смешные были.

Поделиться этой страницей