ЖК "Вишнева Оселя", застройщик Наливайко Ф.В.

Тема в разделе "ЖК Вишнева оселя", создана пользователем modo, 12 дек 2011.

  1. MASJNKA

    MASJNKA Member

    Жорж, Забудовник нас в цьому ні за що не підтримає, Ви це самі чудово розумієте. Невже ми мало звертались до нього в усній та письмовій формі?
     
  2. вести с ВО17. делают двор. привезли озеленение.
     

    Вложения:

  3. кусты?


    А документы на право собственности не привезли?
     
    Последнее редактирование модератором: 29 ноя 2013
    Жорж нравится это.
  4. Жорж

    Жорж Well-Known Member

    А их Дед Мороз под ёлочку принесёт;)
     
    Последнее редактирование модератором: 29 ноя 2013
  5. RAW

    RAW Member

    Озеленение это хорошо, а что с водой? Думаете завтра будет как обещали?
     
  6. zoli

    zoli Active Member

    А в центре так и просится елочка:)
     
  7. Young

    Young Active Member

    Вопрос: все платили госпошлину 1% при заключении предварительного договора в нотариусе?
    Звонил в офис, сказали, что мы по договору должны платить 2% - пенсионный и госпошлина. Но вместо этого приносим сумму в размере 1%, которые входят в эти 2% и оформляем право собственности без заключения основного договора. Вроде так.
     
  8. RAW

    RAW Member

    А это юридически возможно? На коком основании мы получим право собственности, на основании предварительного договора?
     
  9. смотрящий

    смотрящий New Member

    терпеть прийжеться еще доль
    не згоден з відсутністю доказової бази.забудовником порушено ЗУ"Про містобудівну діяльність" в частині своечасного звернення в організації,відповідальні за підключення будинку до комунальних мереж.як наслідок-безпідставне прострочення 120 денного терміну доведення будинку до можливості використання його за призначення/відсутність комунікацій/, порушено норми Постанови КМУ №461 від 13.04.2011р.в частині недовиконання передбачених проектною документацією робіт. для юриста середньої руки збір доказів по даній справі не буде становити проблему.
    згоден лише в тім,що можливо забудовник якимось чином зможе повідомити власників квартир про реальні терміни закінчення будівництва,але як ви всі побачили,що менеджери забудовника взагалі випали з поля зору і заклопотані мабуть пошуком нових інвесторів.
     
    Жорж нравится это.
  10. Жорж

    Жорж Well-Known Member

    Якими документами це підтверджується? У Вас вони є?
    Суду потрібні документи, а не покази свідків.4to napisano perom
     
  11. MASJNKA

    MASJNKA Member

    Так Смотрящий написав в же, що юрист без проблем збере всі докази, які потрібно, треба тільки поклопотатись і знайти такого спеціаліста.
     
  12. Жорж

    Жорж Well-Known Member

    Яким чином?
    Підтверджуючі документи знаходять у забудовника, спробуйте попросити. Ви що не спілкувались с забудовником?! А представте, що до нього прийде юрист "средней руки".......:negative:
     
  13. zoli

    zoli Active Member

    Не знаю. Я лично за то, чтобы не наганять панику. Все ж мне кажется, что до Нового Года электричество и газ нам включат. Ведь пообещал Наливайко Ф.В. Ведь зачем ему нас обманывать?!:rolleyes:
     
    Rudel нравится это.
  14. Жорж

    Жорж Well-Known Member

    MASJNKA, смотрящий, Ви коли небудь були учасниками судового процесу? А то заяви робити дуже легко.
    А ще не забувайте в якій країні ми живемо.:eek:ops:
     
  15. MASJNKA

    MASJNKA Member

    Вибачте, але мені здається, що Ви в рожевих окулярах. Якщо не пам"ятаєте, то нам комунікації обіцяли ще до минулого Нового року)))


    А чого Ви так боїтесь, скажіть будь-ласка? Ви зі своєї сторони виконали всі умови договору? А чому боїтесь вимагати того ж від забудовника, він теж обіцяв в повному обсязі виконати всі умови договору до Нового 2013 року. Скоро Буде Новий 2014 рік, і ми до сих пір не можеми жити в своїх квартирах і навіть, робити там ремонт. Якщо Ви готові чекати ще рік чи два, я заздрю Вашому терпінню). А знаєте чому ми живемо в такій країні, тому що всі бояться довести свою правоту і воліють мовчати та чекати, коли все вирішиться саме собою. Можливо забудовник і намагається прискорити процес підключення комунікацій, можливо, йому щось заважає це зробити, але ж скільки можна грати в мовчанку з інвесторами та вирішувати дані питання! Може потрібно просто йому в цьому допомогти)


    Видно, що Ви ніколи не займались подібними справами, а то б Ви знали, що всі необхідні докази можна зібрати і без допомоги забудовника)
     
    Последнее редактирование модератором: 29 ноя 2013
  16. Жорж

    Жорж Well-Known Member

    С чого Ви взяли, що я боюсь?
    Скажіть, будь-ласка, яким чином можна зібрати докази, і чому вони до сих пір не зібрані, якщо все так просто?!

    І ще, навіщо видумувати велосипед? В більшій частині новобудов такі самі проблеми, чому не перейняти досвід людей, які успішно вирішили схожі проблеми?
     
    Последнее редактирование модератором: 29 ноя 2013
  17. MASJNKA

    MASJNKA Member

    Видно. що Ви ніколи не займались подібними справами, а то б Ви знали, що всі необхідн
    Тому, що ніяк не можна зібрати з нашого будинку ініціативних людей, щоб хтось почав цим займатись, у всіх є якісь більш важливі питання, чекають, може воно все саме якимсь чином вирішиться. А такого не буває. Якщо діяти, то треба зібратись, і вирішити дане питання, а не щоб ми вдвох тут з Вами дискутували.


    Яким чином вони вирішували схожі проблеми?
     
    Последнее редактирование модератором: 29 ноя 2013
    Жорж нравится это.
  18. TNA

    TNA Member

    Я была сегодня, в нашем договоре есть два пункта под 4.4 типа 1% нотариусу и 1% в пенсионный, мне объяснили, что т.к. документы изначально оформляются на меня, то я не плачу эти 2%, а всего лишь 1% единоразово за свид. права собствен. и БТИ
    Вы что нибудь узнали по этому вопросу? за что мы все таки заплатили 1% и почему без нотариуса? а просто в бухгалтерию? или госпошлина будет потом еще в размере 1 %?
     
  19. сима

    сима New Member

    Если первичная регистрация права собственности проводится непосредственно на инвестора,то затраты составляют лишь оплата технической документации (от2 до 3тыс.(где-как)?) и регистрационные сборы (119,120грн).В случае первичной регистрации на застройщика прийдется оформлять договор купли -продажи(основной),где и возникают платежи в размере(5% ПДФО,1% мыто,1% пенсионный)всего около 7% +услуги нотариата.Думаю таким образом застройщик старается удешевить оплату за сделку.
     
    Rudel нравится это.
  20. Жорж

    Жорж Well-Known Member

    Какой такой технической документации? Просветите, пожалуйста.
     

Поделиться этой страницей