ЖК "Вишнева Оселя", застройщик Наливайко Ф.В.

Тема в разделе "ЖК Вишнева оселя", создана пользователем modo, 12 дек 2011.

1. Хірург

Хірург Member

НЕГАЙНІ ЗБОРИ!!!!!!!!!! Всім ВСІМ!!! Репост! Репост!Репост!

ЗБОРИ!!!!!!!!! УСББ!!! ........ ЗБОРИ !!!!

ЗБОРИ!!!! НГАЙНО!!! Сусіди!!!

Последнее редактирование модератором: 13 фев 2014
  2. Ksenya

Ksenya New Member

Мы со второй волны получили уже документы. Кроме 1% не платили больше ничего. Нам даже вернули деньги за то,что наша квартира при перемерке получилась на 0,63 м меньше. Было неожиданно

Последнее редактирование: 29 янв 2014
  3.  
  4. guest2012

guest2012 Active Member

Кто-то из правления ОСББ нам что-то скажет? Александр, ау! Что же Вы нас бросили?

5. saleksey

saleksey Well-Known Member

По тарифу 0,96грн за электроэнергию осмелюсь сообщить что юридически бесполезно спорить. Пока нет ОСББ и договора с РЕС платить прийдется по тарифу 0,96. Такая Беда сопровождает большинство новостроев. Где то застройщик идет навстречу и считает жильцам по 0.28, остальное оплачивает из своего кармана. Как будет в нашем случае- надо идти договариваться, но по ходу там без вариантов, раз уж они обзванивают. Денег нет, продаж нет, а кушать хочется. Скоро попросят за воду и за газ провести оплату. Кстати газ тоже может быть далеко не 0,73 грн/куб.
    На дворе минус 20, какие тут сборы? Половина не прийдет на мороз.
    А что мы хотим от Александра по тарифу? Дома нет, договора нет, осбб нет

И еще, соседи, кто видит из окна 7-е парадное. Если Вы увидите курильщика у нас в окне парадного 2-4 этаж, позвоните мне 0503289780 или смс, чтоб я успел его словить. помогите словить засранца, спасибо.

6. Хірург

Хірург Member

Збори потрібні !!!!!! давайте збиремося в суботу 12-00 в одному із парадних на 5-6 поверхах там і тепліше і місця побільше і буде вирішувати що і як .... А збори потрібні а то будемо платити іще дорожче:(

7. saleksey

Собраться не проблема, что эти сборы решат? Нужно собираться по вопросу создания ОСББ- эт самое главное. Кто инициирует сборы- тому и слово держать. Тема сборов? Обсуждение тарифа на э/енергию? Мы тут не решаем. Как снизить- надо создать осбб, подписать договор с рес.
    У нас есть собрание членов правления, самых активных - милости просим.

8. Хірург

Хірург Member

Зібратися всім і піти до застройщика з приводу створення УСББ ! В найкоротші терміни!!!

9. O.S.B.B.

O.S.B.B. Member

Рідко захожу на форум, вибачте обхожусь без інтернета.
    Основне питання яке турбує громаду, я так бачу, це тариф на електроенергію. Мені як споживачу, який вже накрутив більше 1500кв, тариф зовсім не подобається. Але тут ситуація набагато складніша чим просто моі бажання. Платити не хочу, але буду. Причина в тому що я розумію Федора Васильовича-сумма яку потрібно внести за спожиту електроенергію, м'яко кажучи, не маленька. І заплатити забудовник повинен в любому випадку. Я нікому не нав'язую свою позицію, це питання індивідуальне, але я кошти внесу. Юридичний бік такий що РЕСу, до заключення прямих договорів з кожним власником квартири або не житлового приміщення, на нас просто начхати. По суті ми для нього не існуємо. Підстанція (ТП) по документам належить забудовнику, йому одному, тариф такий-до 150кв на місяць 0,26гр. Від 150 до 800кв на місяць 0,36гр. Все що більше 800кв коштує 0,96 чи 0,98 точно не пам'ятаю. Похибка в наведених цінах незначна. Тепер далі. Наприклад ви продаєте товар, кіловати, припустимо 10 000кв, отримуєте за них 9600гр. Внаслідок певних змін, в нашому випадку заключення прямих договорів з власниками приміщень, за той самий товар, при тих самих витратах ви отрумуєте майже в чотири рази меншу сумму! Ще один надзвичайно важливий момент-заключення прямих договорів, може не на 100%, але дуже значною мірою залежить від ВАС, час на протязі якого договір буде заключено точно у ваших руках. Реакція на таку ситуацію-як мінімум не форсувати подіі. Далі зупиняюсь бо ця тема вона доволі болюча і по Вишневій 1 забрала в мене дуже багато нервів та часу. РЕС САМА ВАЖКА організація з тих які забезпечують життєдіяльність житлового фонду. Ще раз наголошую-це моє суб'єктивне бачення ситуаціі.
    Якщо в когось є підозри що з газом та водою може виникнути подібна ситуація-не переживайте. Був в Газконторі на минулому та позаминулому тижні. Ситуація така-забудовник, скажим так, вже передав будинок Газконторі. Ім залишилось внести наш буд в свою базу і ми як власники квартир напряму заключаємо договори з ними. Максимум до кінця лютого це буде зроблено, перелік документів та термін подачі я озвучу. По водоканалу ситуація така: після реєстраціі, ОСББ заключає договір з водоканалом на загальнобудинкові лічильники. У нас іх два- в 4 та 5 під'іздах. Після чого опломбовуються, всі без винятку, лічильники води у всіх приміщеннях та складаються акти опломбування в двох примірниках. Один залишається у власника приміщення інший зберігається в архіві ОСББ. Ціна на воду не змінюється взалежності від кількості споживання. На даний момент ціна становить 10.16гр. В цю суму входить подача води та водовідведення. В понеділок був в водоканалі, не застав договірника Андрія Васильовича але поспілкувався з головним інженером. З його слів я зрозумів що деякі питання є до нашого будинку але це зовсім не критично, тобто скоріше всього з водоканалом невеликі труднощі якщо і виникнуть то це зовсім не критично.
    Стосовно зборів, збори обов'язково будуть як тільки попустять морози, не хватає нам ще відморозити собі щось.
    З інтернетом дійсно трохи недобре виходить, але давайте спочатку. Ще на перших загальних зборах піднімалося це питання. Піднімалося в такому контексті, що будинку потрібен ще один провайдер для того щоб не було монополіі та був вибір у нас як у споживачів. Потім в такому самому руслі питання було продовжено на перших зборах правління. Моя позиція, хто пам'ятає, була така що не треба нам цих лишніх дірок, користі воно нам не пренесе ніякоі. Але в пріоритеті побажання громади. БЕСТ нам завела одна людина яка є активним учасником суспільного життя будинку, людина не просто завела цього провайдере а й активно лобіює його інтереси. На всі моі намагання вплинути на якість, зовнішній вигляд та сміття залишине БЕСТОМ мені було сказано що я в будинку ніхто і вони самі все вже вирішили. Формально він правий, ОСББ ще не створено, голову правління не обрано. В 3 під'ізді дійшло до того що одного з цих монтажників я був вимушений стягнути до низу, чесно кажучи заклинило, думав задушу. Але повірте було за що. На даний момент ця особа обіцяє що все буде виправлено. Навмисно не називаю його призвіще, коли на загальних зборах випливе ця проблема я впевнений що громада все сама зрозуміє. На форумі вже було озвучено самий дієвий метод як навчити бізнес поважати громаду. Там є ще деякі моменти по цьому питанню, на загальних зборах все буде озвучено.
    Вибачте що не так часто пишу, з повагою Олександр.
    Якщо є орфографічні помилки теж приношу своі вибачення. Що мене турбує-слово "сумма", з одним чи двома "м"?

10. O.S.B.B.

O.S.B.B. Member

Ще одне прохання не драконити всілякі контролюючі органи (наприклад ГОСЕНЕРГОНАДЗОР) , якщо не маєте реального впливу на ситуацію. Просто бувають такі випадки що різні НАДЗОРи знаходять, при бажанні "безліч порушень", звісно не нами, може навіть не забудовником створені, але це "такі глобальні порушення" що дають можливість взагалі відключити електроенергію чи зменшити кіловати на будинок (це дуже важливий фактор в цьому питаанні), може саме наша гілка "вже давно перегружена" і тд... І всі наші "благіє намеренія" можуть, не дай Боже, вилізти боком всій громаді, як наслідок кожному власнику. Це все моі припущення, але ми вже напряму заінтересовані щоб все що відбувалється в нашому будинку проходило тихо та конструктивно, з мінімумом зовнішніх факторів які можуть впливати на нас але ми не завжди можемо впливати на них. Зовсім інша справа коли ви чітко знаєте що, куди, для чого, як та який кінцевий результат цієі каруселі. В ідеалі по ходу розвитку подій маєте можливість вплинути на ситуацію якщо вона буде розвиватися не за вашим сценарієм. В такому випадку вам безумовно, як кажуть, зелена. Зрозумійте мене правильно, в першу чергу, я лобіюю тут власні інтереси. Інвестувавши кругленьку суму(знову це слово)я по справжньому переживаю щоб дійти до логічного завершення цього процесу. По суті самі великі ризики ми з вами вже пройшли, залишилося зовсім небагато, але ще рано розслаблятися. Перше що нам потрібно зробити-це створити ОСББ, заключити з усіма життєвоважливими організаціями договори, прямі не прямі не так важливо, тому що заключивши іх ми стаємо учасниками всієі схеми. До цього ми наче і є але нас дуже легко можна ігнорувати. Ми населення, у нас дуже лояльні закони на цю тему, заключивши договори нас дуже складно відключити від комунікацій. І остання крапка це передача земельних ділянок у власність ОСББ. Це все забезпечить нормальну життєдіяльність нашого будинку. Буде ще багато різних проблем, питань, навіть непорозумінь але зробивши вищесказане ми закладеми такий фундамент який дасть нам можливість нормально жити в цій краіні не боячись ніяких форсмажорних обставин. Дякую за увагу, ще більше дякую тих людей які мене правильно розуміють.

11. Хірург

Хірург Member

Ви знаєте ви праві я розумію і застройщика, і вас, але просто треба це скоріше вирішувати ось і все ! Я на даний момент за світло заплачу як мені сказали 86,40 грн. Просто надалі бажано щоб все було гараз ось за що ми переживаємо.

12. RAW

RAW Member

А я маю заплатити 840 грн, і бажання платити далі по 0,96 грн - НЕ МАЮ.

13. Silver_one

Silver_one Active Member

Перший раз то можемо заплатити по 96коп, але тут ще є питання.
    Скільки платити по такому тарифу? Так як розрахунок по радіаторам опалення точно зроблено не правильно, то треба грітися від електрики, але по 96 коп, це реально космос. До кого в такому випадку звертатися за компенсацією? Ті радіатори які встановлено фізично не можуть обігріти приміщення в якому встановлені, наприклад кухня(10,4 кв.м.) стоїть радіатор 22 типу 500*500, ноунейм, який по паспорту потрібно ставити на приміщення в 9 кв.м. з кімнатою така ж ситуація.

14. Радиатор должен иметь запас по мощности хотя бы 15-20%. А тут не хватает 10-20% до необходимого.

В комнате площадью 20 кв м при максимальной температуре радиатор размером 500*1000 мм может дать 2000 Вт, что в принципе минимально достаточно, но котел в таком случае должен непрерывно гореть, что не есть правильно.
    Если я не прав, пусть меня инженер поправит.

Хотя лично меня не очень это не очень напрягает (есть теплый пол), но как быть остальным? Люди мерзнут в новом доме!
    Согласитесь, что с автономным отоплением подогревать воздух тепловентилятором или масляным радиатором дополнительно - извращение.

15. Silver_one

Silver_one Active Member

В том и дело, а вот если ребенок, которому необходима температура гораздо выше чем 15 которые есть в квартире днем, не говоря о ночи((((((
    У кого есть контакт нормальных толковых мастеров которые могут и есть паяльник чтоб перепаять трубы, чтоб на кухню поставить 500*1000 вместо 500*500. Может и в комнату так....

Или у кого можно арендовать такой паяльник за деньги?

Последнее редактирование: 30 янв 2014
  16. Написал в лс

17. saleksey

Silver_one, Может проблема в другом?
    У меня стоят радиаторы которые поставил застройщик, ничего не перепаивал, теплых полов нет, в квартире жара +25+27, на ночь перекрываю батарею в комнате, а на кухне 70% времени батарея закрыта. Котел выставлен на 60-65градусов в зависимости от погоды на улице.
    Возможно какаято ошибка у Вас с отоплением? Воздух в системе или кнопка какая нажата.

18. Ferrous

Ferrous Active Member

У меня тоже стоят радиаторы застройщика, температура на котле 50 градусов, в квартире ташкент.
    Может у Вас подветренная сторона дома, или завоздушеная (засореная) отопителяная система.

Последнее редактирование: 31 янв 2014
  19. Vlad 159

Vlad 159 New Member

ПРОДАМ 2-уровневую КВАРТИРУ по ул. Вишневая, 17.
    6 этаж, 91 кв.м, думаю описывать особо не стоит.
    75000$
    звоните - договоримся
    050 055 34 45 Владислав

20. Silver_one

Silver_one Active Member

думаю скоро скину фото, насчет котла, на нем 70, в квартире на сегодня температура 12, плюнул на все поменяю батареи, раз такое дело. Кстати насчет засоренности все оки, батареи притронуться нельзя, гарячущие. Просто может у вас по другому с батареями. у нас одна 500*500 22 типа, вторая 500*1000 тоже 22 типа. Как по мне то даже просто в инструкциях пишут что первая для комнаты 9 кв.м., вторая для 18кв.м., то есть даже не хватает для тех помещений где установлено, других источников тепла пока в квартире нет.

Поделиться этой страницей