ЖК "Щасливий", вул. Леніна 10Г

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Сергій С., 16 сен 2014.

1. денис777

денис777 Well-Known Member

УВАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!

07 грудня 2014р. о 13:00 відбудуться збори

мешканців ЖК «Щасливий» щодо ситуації з

електропостачанням. Місце проведення -

вул.Леніна, 10А, під'їзд 5.

2. Надя

Надя Member

Я оформляла у нотаріуса. Про оформлення в офісі забудовника тут ні разу не розказували.

3. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Якщо мова про договір попереднього продажу, ми оформляли без нотаріуса, в офісі НовоїБудови в СБ.

4. Надя

Надя Member

Маєте рацію, з попереднім ми теж так робили. Основний договір - у нотаріуса.

5. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Був сьогодні на будівництві.

Гарна новина - у відділі продажу вже є інформація про заміри квартир від БТІ. Відповідно, тепер вартість квартир (для нових покупців) рахується за висновками БТІ, а не по проектній квардатурі. В нашому випадку, квартира по факту вийшла більша на 0,23 м/кв. Але, оскільки ціна перераховується тільки при різниці в +/- 0,5 м/км, то ці 0,23 нам фактично дарують :)

На фоні проблем з вікнами, що виникли в 10А, пройшовся по поверхам і посмикав вікна в нашому будинку - всі закріплені прийнятно, не хитаються. Маю надію, у нас не буде такої "примусової вентиляції" як в 10А. У нас використовуються профіль KBE (двухкамерні склопакети) та фурнітура Vorne. Хто розбирається - це добре чи погано? :)

P1130977.jpg P1130989.jpg P1140056.jpg P1140059.jpg

З обох боків від 10В висадили ялинки, а по периметру дитячого майданчика - якісь дерева. Виглядає приємно :)

P1130936.jpg P1140088.jpg

А особливо приємно виглядає покриття дитячого майданчика - воно із гумових плит, а не із звичайного піску. На мій погляд, це перевага.

P1130937.jpg P1130938.jpg P1130940.jpg P1130941.jpg P1130944.jpg P1130946.jpg

Навколо 10Г поки що зелених зон не видно, але маю надію це тимчасово.

Фасад будинку ще не закінчено. І суттєвих змін за останні тижні, на жаль, немає.

P1130931.jpg P1130958.jpg P1130961.jpg

Зате, у першій секції вже почали монтувати ліфт. Якщо буде як в 10В, то це Otis.

P1140067.jpg

До речі, тепер стало очевидно що 10 та 11 поверх - це таки дворівневі квартири, в них є "шахта" під сходи з 10 на 11. Хоча у ВП інформацію про це, чомусь, не надавали.

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
    Надя нравится это.
  6. svako

svako Well-Known Member

рано радуетесь :D
    кроме того что окна не шатаются нужно еще проверить (провести рукой вокруг каждой створки) чтобы нигде не поддувало и не было холодных мест.

вон в доме 10б вроде тоже профиль уже KBE а проблемы с окнами те же что и в 10а, тут кроме хорошего профиля и фурнитуры нужен еще качественный монтаж этого всего, а с этим большие проблемы в наших домах...

Сергій С. нравится это.
  7. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Та я намагався визначити, чи дує з щілин - не вийшло. В холодній кімнаті холодними руками важко знайти протяг із холодного вікна :) Ну, може дійсно не так вже і дує.

8. Поддерживаю! У нас в 10В та же песня..... Дует так, что не передать... Вчера приходил наладчик.....Даже подкручивать не взялся... Открыл дверь, посмотрел и сказал: "А что я ей сделаю, если она кривая!!!!!" Во как! Света постоянно нет, окна - ховайся! Радость улитучилась давно! Сплошные насущные проблемы без решений пока... :)

9. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Прикро це чути.

10. svako

svako Well-Known Member

мой прораб делает ремонт еще в 2 квартирах в доме 10в, каже шо там окна сифонят еще хуже чем у меня :confused: , а я думал у меня паршивые...

11. Зато мои соседи решили что у нас VIP дом... :) Мечты, мечты, где ваша сладость! :)

12. VovkaA

VovkaA New Member

видел я эти окна. нормально поставили. может в 10-г уже научились правильно ставить?

13. Smillee

Smillee Active Member

Сделала вам пару кадров сегодня

Вложения:

• DSC_8120.JPG
      DSC_8120.JPG
      Размер файла:
      68,1 КБ
      Просмотров:
      385
    • DSC_8113.JPG
      DSC_8113.JPG
      Размер файла:
      98,2 КБ
      Просмотров:
      418
    • DSC_8117.JPG
      DSC_8117.JPG
      Размер файла:
      67,1 КБ
      Просмотров:
      400
    Сергій С. нравится это.
  14. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Дякую. Схоже, нарешті дороблять зовнішні стіни.

А то якось не дуже активно вони цим займались останні тижні.

15. Smillee

Smillee Active Member

Да доделывают. Уже скоро закончат, осталось совсем мало.

Сергій С. нравится это.
  16. Irene

Irene Well-Known Member

добрый вечер. вчера дали задаток за двушку в 4 секции. были в доме, все выглядит добротно, хотя окна мы не проверяли. потолки сказали 2,6, а тут выясняется, что 2,55. мелочи вроде, но неприятно. и это я еще только до 17 страницы дошла на ветке 10а

17. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Ну, там перших 100 сторінок - це взагалі лише очікування і розмови про надійність забудовника. Враження про будинок ідуть пізніше :)

18. Irene

Irene Well-Known Member

Це я вже зрозуміла :). Прикро, що зовні все таке пафосне, а коли почнеш розбиратися, маєш неприємні сюрпризи.

19. Сергій С.

Сергій С. Active Member

Та нормально все. Не ідеально, але нормально. В інших - гірше, на мою думку.

20. Irene

Irene Well-Known Member

дякую за моральну підтримку:))

Поделиться этой страницей