Тема знакомств жителей, инвесторов и будущих инвесторов ЖК МГ

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем Alex@ndr, 20 мар 2014.

1. Степанович

Степанович Active Member

..."з листопада місяця минулого року по 38 будинку було проведені такі роботи:пофарбовані стіни в під'їзді та проведені газові труби та встановлені лічильникі"...
    У нас такі ж справи....
    ...."при доплаті за д.м. менеджер Валерій" обіцяв"в червні отримати документи!"... Оце розтлумачте ширше буль ласка... Мені казали, що проблема з газовиками....:wall: Поки не збудують Подольську 1 і 3 на Од-ій 36 нічого робити не будуть... Там де мають труби прокладати, то там крани їздять... Тому поки ждемо... Але здавати мали в І-му кв. 2015р. Якось так було...

2. vitaliy T.

vitaliy T. Member

що тлумачити ...обіцянки,обіцянки...(кінець травня будинок вводять в експлуатацію і документи можна отримати через дві неділі)таку казочку розповів Валерій...

Последнее редактирование: 14 май 2015
  3. Степанович

Степанович Active Member

..."при доплаті за д.м. менеджер Валерій" обіцяв"в червні отримати документи!" ??????????????????

4. Степанович

Степанович Active Member

Сьогодні і мене обрадували...Нам збудували замість 42 м.кв, аж цілих 47...Ніхто пояснити не може в кого вкрали 5метрів....Чи будубть на "око"? В договорі стоїть $=10, пропонують платить по 16... Пока в поздумах, що робити...Але 40 000 грн. переплачувати не хочу...Повезу договір на юр.аналіз і таке інше...

5. vitaliy T.

vitaliy T. Member

Так уже є тех.паспорт на квартиру ?
    Я оплачивал 3м по 800$×16( практично год отложений) Розповісте про результати аналізу?

6. Степанович

Степанович Active Member

Поки не має... Але нам сказав манагер наш, обмір зробили і в кінці місяця буде пасрорт... Бляха жаба давить... Про результат відпишусь...

7. vitaliy T.

vitaliy T. Member

8. Степанович

Степанович Active Member

9. oksan1k

oksan1k New Member

Привет из загородной 2

10. ВальдЫмар

ВальдЫмар Active Member

Я тоже платил 4,2 метра по 13 грн в прошлом году... вам еще по божески посчитали.... мне по курсу НБУ считали....

11. vitaliy T.

vitaliy T. Member

Ну некоторые с Зогородней тоже сумели рассчитаться за д.п. по курсу 13 (если не ошибаюсь)но 100% не по 16 а мне отказали ... по божески -все равны!

12. Katehina

Katehina New Member

Доброго дня, шановні мешканці ЖК!
    Дозвольте запросити Вас на стратегічну сесію Крюківщини
    В суботу, 15 серпня 2015 року, о 10-00 у парку відбудеться Стратегічна сесія Крюківщини!
    Це не спам, я просто намагаюсь таким чином звернути увагу мешканців нашого ЖК! Я проживаю у Молодіжному містечку Одеська 26/56 (заходьте на каву) і Ви можете зі мною зв"язатися у вконтакті, або за номерами вказаними у запрошенні))))
    Це група у ВК http://vk.com/kr2020, реєструйтесь і ми будемо чекати на Вас! Зробіть свій внесок у розвиток міста. Ми зацікавлені почути усе, чого Вам не вистачає для щасливого проживання у Крюківщині
    Приходьте з дітьми, для них заплановані розваги)))
    Дякую за увагу і за те що хоча б прочитали моє звернення)))

13. А для чего надо было обклеивать весь городок спамом?

burun, Степанович и Жорж нравится это.
  14. Katehina

Katehina New Member

)))) насмешили! Каким спамом? Было объявление о проведении сессии, которое продержалось с 4 ночи и в 9 утра я ехала на работу уже их не было! Не знаю, чем были так плохи объявления и кому мешали. Остальное не наша работа. О каком спаме речь?
    ПС: жаль давно не заходила на форум, раньше бы ответила. А сессия прошла отлично и интересно, даже просто ради новых знакомств стоило обратить внимание на данное мероприятие.

15. Входные двери-это не доска обьявлений. При очистке дверей от Ваших бумажек пострадало красочное покрытие.

16. Katehina

Katehina New Member

опять позабавили))) 1. Обратите внимание на качество той самой краски! 2. клеили максимально аккуратно, а не так как иногда по живодерски клеятся объявления от того самого застройщика!
    На этом, думаю, тема больше не актуальна и ваше обвинение сомнительно

17. Tata_01

Tata_01 New Member

Здравствуйте форумчане!
    Подскажите пожалуйста стоит ли в Вашем городке покупать квадратные метры? :) Подключен ли газ и нет ли проблем с коммуникациями?

18. Степанович

Степанович Active Member

Порівнюйте з іншими ЖК і приймайте рішення..В цьому році здають 4 чи 5 будинків...Ваші кошти, то Вам і Вирішувати...Скажу так, не може бути добре все в одному місці, якщо в державі розбрат...Але і там і там проблеми вирішуються...Ті хто живуть пишуть про комфорт, і на форумі рідкі гості...Ми ждемо здачі цьогорішньої..

Чепурный и iricha нравится это.
  19. ганс

ганс Active Member

всем привет,кто собираеться вываливать стены у себя для перепланировки?я у себя в выбил,а теперь хочу положить заново в новом месте но нужен красивый кирпич,.в чем суть- если вам надо выбить стену зовите меня,мне нехватает 150 штук кирпича, могу свой отдать если вам под штукатурку он нужен будет,а то он у меня с небольшими сколами.в общем если надо выбить вам стену сделаю это за кирпич с вашей стены-можно на обмен..0979188632-0995219957 на фото моя задумка-чтоб было ясно к чему веду..

20. fumigator

fumigator Active Member

Так купите 150 шт. кирпича нормального, а то после разбора чужой стены он будет весь битый и покоцаный. Фотки вашей нету

Поделиться этой страницей