ЖК "Львівський маєток" Софіївська борщагівка, вул.Сагайдачного,18

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Нафаня, 15 мар 2014.

1. Igorek&Vikusik

Igorek&Vikusik New Member

подскажите со стороны окон наш дом чем утепляют? (пенопластом или пенополистерол?)

есть у кого то описание точное в каком нам виде должны сдать квартиры? (какие батареи, как и где должны быть сливы воды, сертификат на окна, гарантия на котел...)

Последнее редактирование модератором: 20 апр 2014
  2. nest_s

nest_s New Member

Всем соседям привет! Появился специализированный форум посвященный только нашему комплексу - http://www.***********

3. Ajrin

Ajrin Member

Всем привет!!!Кто уже оформлял ПД,напишите,пожалуйста,когда Вы оплачивали 1% от суммы налога?

4. tarasp

tarasp Member

Вітання! Ми оформили ПДще минулого року. 1% мита ми платили разом із оплатою за квартиру - 1% в доларах від вартості квартири.

5. Ajrin

Ajrin Member

Вы платили через банк?я думаю через нотариуса...не знаю как правильно поступить...

6. tarasp

tarasp Member

тут на ваш вибір.. уточніть у них стосовно законності оплати - згідно ЗУ можна платити готівкою до 150 000грн, але там є нюанси, як можна це обійти. Обговоріть це питання із представником забудовника.

7. Ajrin

Ajrin Member

дякую!!!

8. tarasp

tarasp Member

ще важливо, якщо у вас в ПД буде зафіксовано остаточну площу квартири і вона не зміниться при заключенні ОД, то потім не потрібно буде платити ще раз 1% мита - залишиться тільки 1% ПФ (згідно ЗУ, якщо ви вперше в житті купуєте квартиру, то цей % не платиться (треба отримати довідку) + 5% податок з фізосіб

9. Ajrin

Ajrin Member

а що це за довідка?де її можна отримати?купую вперше.

До речі,чому тоді у відділі продажу говорять про сплату 8%:1% від суми при укладенні ПД, і 7%(5% ПДФО,1%-ПФ і ще 1%-держ.мито(як я зрозуміла)).що це за 1% при ПД?

Последнее редактирование модератором: 22 апр 2014
  10. tarasp

tarasp Member

По умолчанию при подписании основного договора у нотариуса мы должны будем заплатить 1% от стоимости квартиры в пенсионный фонд.
    Но если кто-то покупает квартиру впервые или стоит на очереди на покупку жилья, то этот сбор можно не платить.
    http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/400/97-РIСЂ
    ЗУ "Про збiр на обов`язкове державне пенсiйне страхування"
    Стаття 1. Платниками збору на обов`язкове державне пенсiйне страхування є:...9) пiдприємства, установи та органiзацiї незалежно вiд форм власностi та фiзичнi особи, якi придбавають нерухоме майно, за винятком державних пiдприємств, установ i органiзацiй, що придбавають нерухоме майно за рахунок бюджетних коштiв, установ та органiзацiй iноземних держав, що користуються iмунiтетами i привiлеями згiдно iз законами та мiжнародними договорами України, згода на обов`язковiсть яких надана Верховною Радою України, а також громадян, якi придбавають житло i перебувають у черзi на одержання житла або придбавають житло вперше.

вперше чую за 8%.... ми перед початком укладення ПД уточняли, нам сказали: 7% (1%мита, 1%ПФ, 5%податок з фізосіб).

11. Ajrin

Ajrin Member

Дякую за інформацію!!!

якось дивно...мені сказали про сплату таких %:
    1)при підписанні попереднього договору я сплачую 1% від суми,яку я вношу+1000 грн.нотаріус
    2)коли буде дім введений в експлуатацію,буде основний договір,згідно якого я буду сплачувати 7%(5%-ПДФО,1%-ПФ і ще 1 % (не можу зрозуміти за що?)+4000 грн.нотаріус.Тобто в загальному 8%.У Вас інша інформація з цього приводу?

12. tarasp

tarasp Member

вперше чую за 8%.... ми перед початком укладення ПД уточняли, нам сказали: 7
    ну взагалі, якщо не зміниться квадратура у ОД і буде така сама як в ПД, то не потрібно платити ще раз 1%....

13. Ajrin

Ajrin Member

:) Зрозуміло.дякую!!!!

14. Igorek&Vikusik

в Киеве у застройщиков при оплате кв.м балкон считают по кф. 0,5 к цене. а у нас как?

Повідомлення: Документ не знайдено! Перевірте, будь-ласка, правильність параметрів запиту...

15. xorsun

xorsun Member

Началась продажа квартир по улице Гетьманская 17!!!!!!! Бронируйте понравившуюся квартиру, по фиксированному курсу прдаж 9,5 гривен за 1 $. до (30.04.2014)
    Цены на квартиры 1 -к квартиры 1-3 этаж. = 930-950 $ по курсу 9,5.
    Цены на квартиры 2 -к квартиры 1-3 этаж. = 930-950 $ по курсу 9,5.
    Цены на квартиры 3 -к квартиры 4-5 этаж. = 850 $ по курсу 9,5.
    Цены на квартиры 4 -к квартиры 4-5 этаж. = 750-850 $ по курсу 9,5.
    Цены на квартиры 5 -к квартиры 4-5 этаж. = 750 $ по курсу 9,5.
    Звоните, тел. официального отдела продаж: 044 33 11 678
    067 462 06 06
    095 894 94 64
    063 288 72 72
    Планировки можно увидеть на нашем офицальном сайте: www.lvivskiy-m.com ( раздел планировки - поэтажные планировки домов- Гетьманская 17)

16. Я Виктория

Я Виктория New Member

Доброго дня, любі сусіди.
    як вам така ідея 0EIS8gRA1XE.jpg
    думаю не тільки я не люблю нести до квартири непотрібні рекламні газетки та листівки ,і смітити теж не люблю.
    Як на мене не погане рішення

17. tarasp

tarasp Member

у нас поряд із поштовими скриньками стоїть урна для "такого спаму" :)

18. Igorek&Vikusik

Весь спам не влезет в этот ящик в том количестве как его вносят в подъезд

если отключат газ, будем греться спамом :)

Последнее редактирование модератором: 24 апр 2014
  19. Я Виктория

Я Виктория New Member

Зачем отключать,нам его еще не подлючили,:ogo:не надо нам отключать газ
    Мы лучше найдем другое применение спаму:)

Последнее редактирование модератором: 24 апр 2014
  20. tarasp

tarasp Member

дорогі сусіди! чи хтось володіє інформацією: зовнішня сторона будинку - чи вже зробили фасад? а то на усіх фотографіях тільки внутрішня сторона? І чи вже почали будівництво дит.садочку?

Поделиться этой страницей