ЖК "Львівський маєток" Софіївська борщагівка, вул.Сагайдачного,18

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Нафаня, 15 мар 2014.

1. Marina_Genja

Marina_Genja Member

Ох...ви навіть такі подробиці вже знаєте)) Ми лише в курсі, що в нашому домі буде салон краси (вже викупили приміщення). І все)) В суботу поїдемо - подивимось що там робиться...

2. tarasp

tarasp Member

а позаду 18 будинку мають будувати садочок...це поки все що знаю. а і жек в 16 будинку.

3. Marina_Genja

Marina_Genja Member

О! Садочок - то добре) Бо діток буде багато)

tarasp нравится это.
  4. Т и Ю и С)))

Т и Ю и С))) New Member

Садик будет маленький,всего на 80 деток((

5. Marina_Genja

Marina_Genja Member

Ну да, а здругого боку добре що буде.
    Добрий день) А ви з 15 чи 18 будинку? Щось з 15 сусідів взагалі не видно на форумі (( Хоча ми коли договір підписували, менеджери казали, що майже все продано.
    Вибачаюсь. Питаю. Бо я недавно зареєструвалась, ще нікого не знаю)

Последнее редактирование: 28 мар 2014
  6. tarasp

tarasp Member

будем надіятись, що
    будемо надіятись, що садочок швидко побудують, а то діток далеченько возити...

цікаво, дорогі сусіди, а що передбачається по генплану у просторі поміж будинком 16 і 18, там є дит.площадка, але ще є простір ... щоб побудувати висотку :(

Последнее редактирование модератором: 4 апр 2014
  7. Т и Ю и С)))

Т и Ю и С))) New Member

Вроде после 15 дома будут строить садик с однопарадным домом)))
    А про высотку...не хотелось бы:negative:

8. tarasp

tarasp Member

цікаво, дорогі сусіди,
    це я так образно назвав висоткою будинок :) це в дворі, не з тієї сторони де у вас вікна виходять, а в дворі...там є площадка поряд з 16будинком і ще є клаптик землі, де можуть втиснути будинок, тоді практично не буде простору, щоб з дітками гуляти... ну і авто паркувати...

9. Т и Ю и С)))

Т и Ю и С))) New Member

...оч.надеюсь,что для постройки нормального дома во дворе НЕТ ДОСТАТОЧНО МЕСТА!!!!;)

10. Поддерживаю)

((( да, я видела этот треугольник земли возле дет. площадки. Наши окна туда выходят. Будем надеяться, что высотки не будет. А то эта сторона дома итак темная...

Последнее редактирование модератором: 5 апр 2014
  11. Oksana Verba

Oksana Verba New Member

Раді сусідам:)))
    щось на фрумі мало інвесторів з 15 будинку....??
    нас представник забудовника запевняє, що в липні-серпні закінчать... як думаєте, чи можемо вірити?
    якщо за договором забудовник залишає за собою час до листопада, і гіркий досвід буд.№16 показує що раньше прописаного терміну в документах не завершують.

І нас на вихідних не буде, чекаємо новин від Вас, сусіди!:))

12. Ориентироваться все-таки надо на срок, указанный в договоре. Но по 16 дому срок был прописан 01.07.2014, а по факту ОД уже многие подписали, но по факту еще не подключены вода,газ, канализация.

13. Т и Ю и С)))

Т и Ю и С))) New Member

ПЕРВЫЙ дом в городке всегда запускается с сложностями и т.д.-зато ОСТАЛЬНЫЕ сдаются быстро...Посмотрим:ogo:

14. Кто будет в субботу? И на сколько точно собрание?

15. Marina_Genja

Marina_Genja Member

І вам вітання.))) А ви з якої квартири? (Ми з 60...))

Так, на форумі з 15 будинку взагалі нікого нема - лише ми з вами))) Більш нікого не знайшла)))

Нам також забудовник каже, що влітку вже здаватиметься, проте в договорі - листопад - отже ми орієнтуємось на листопад)))

Ми нещодавно були - проводку вже зробили. Поїдемо завтра...подивимось що новенького по нашому будинку...може кілька фото зробимо - то закину...пиділитись радісними новинами)))

в сусідній гілці пишуть, що на 15:00

Последнее редактирование модератором: 5 апр 2014
  16. Нафаня

Нафаня New Member

всем привет!!!! собираюсь быть к 15

17. Нафаня

Нафаня New Member

Ну и как вам собрание? Что то я с нашего дома не видел соседей, а вы были вообще???

18. Мы были! Собрание ни о чем, впрочем как я и предпологала.

19. tarasp

tarasp Member

а щось робить у нашому будинку? є якісь нові фото? :)

20. Oksana Verba

Oksana Verba New Member

ми з кв.№3,
    хотілось би, щоб в липні здали.....

Последнее редактирование модератором: 8 апр 2014

Поделиться этой страницей