ЖК "Софиевский", Софиевская Борщаговка (застройщик Мамедов)

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry - architector, 6 ноя 2010.

1. а що вас саме смущае??чого ви так хвилюєтесь?зараз ви нічого не дізнаєтесь,стане тепліше, тоді можна дивитись як буде йти будівництво!!а зараз воду каламутить не варто!!)

сподіваємось здасться влітку і документи всі оформляться влітку!!!будемо вірити в це=)

snumrik нравится это.
  2. Arien

Arien Well-Known Member

Про строки судити ще рано, але в липень віриться слабо. Втішає тільки те, що комунікації вже підведені, так що з цим має бути простіше. У першій черзі зі строками вийшло не надто добре, але таке було у всіх трьох забудовників. Поки що Мамедов показав себе як бізнесмен, якому не байдужа репутація, тому проблеми вирішує, а не посилає інвесторів нафіг. Сподіваюся, що з 3-4 секціями проблем буде менше, бо шишки уже набиті, можна зробити висновки.

У будь-якому випадку, інвестиція - це ризик. Подивіться всі варіанти і зробіть власні висновки. Форум почитайте, бажано весь, дізнаєтеся багато цікавого. А вибір робити тільки Вам.

П.С. А взагалі, з такими запитаннями - у "Кофейню", там є відповідна тема.

Юля, tetatet, ВалерчеГ и 2 другим нравится это.
  3. Гарбузек

Гарбузек Active Member

насчет розеток насмешили .до икоты.

4. iracat

iracat Member

А нас с мужем очень и очень огорчила высота потолка. Там же 2,5м, а если гипсокартон прицепить, то вообще 2,3 будет. Попахивает "хрущёвкой. Или я ошибаюсь?

5. tetatet

tetatet Well-Known Member

была на стройке на кухне померила, 2,70 , завтра снова перемеряю))))))))))

6. barv

barv Member

неее....
    я, конешно, баран в строительстве. не спорю.
    может приспособления для включения телевизора по другому называются???
    Или вы, господин хороший, троллить задумали? Идите к себе на веточку)

Yuzik&Alena нравится это.
  7. tetatet

tetatet Well-Known Member

:D:D)))))))))))))

Yuzik&Alena нравится это.
  8. iracat

iracat Member

Нет, у Мамедова 2,7, это в ЖК "София" (просто не знаю фамилию застройщика)!

9. Дизайнер

Дизайнер Active Member

Все верно 2.7 иногда конечно есть перепад плиты +-2,3 см.

10. Adaman

Adaman Member

Что-то я не совсем понял, стяжка присутствует, нужно дальше ровнять?

11. Дизайнер

Дизайнер Active Member

Стяжка ровная но в некоторых местах нужно подливать, видел квартиру в которой стяжка идеальная ( под ламинат), а видел где нужно лить еще хороший слой поверх.

12. Arien

Arien Well-Known Member

Інвестиція - це завжди ризик. У нашого забудовника договір хоч якось враховує інтереси інвестора, крім того, коли ми заключали, Аділ не заперечував проти внесення змін у договір (чого не робить жоден інший забудовник з тих, з ким я спілкувалася). Ми вирішили ризикнути.

До речі, такий стан, як у Вас зараз, був напевне хоч раз у кожного інвестора :). Причин для того, щоб забудовник покинув побудовану коробку і втік, я особисто не бачу. А чого ще Ви боїтеся? Земля викуплена, до цього претензій бути не може. Проаналізуйте свої страхи, зважте їх, і вирішуйте, чи варто інвестувати. Якщо все-таки боїтеся, придбайте готове житло - трохи дорожче, зате ризику мінімум.

13. а коли взагалі мали бути здані 1 та 2 секція??

а коли взагалі мали бути здані 1 та 2 секція??

14. Moxito

Moxito Well-Known Member

4 Квартал 2011 г

15. сподіваємось з третьою не запізняться...(

16. Moxito

Moxito Well-Known Member

Мне тоже в это хочется верить... но учитывая, что еще будет начинаться строиться дом (3-я очередь) сроки сдачи могут немного оттянуть :(

17. (((одна надія, що літо та швидше буде робота!..

18. Arien

Arien Well-Known Member

До 30 грудня повинні були бути заключені договори купівлі-продажу. Хто інвестував пізніше, у того, здається, до кінця лютого. Я можу бути не зовсім точна, нехай мене виправлять інвестори 1-2 секцій.

Думаю, що це якраз вплинути не повинно. Каменярі нам уже не треба. Нам треба ставити вікна, заливати стяжку і т.д., це мали б робити інші люди.

19. Zara

Zara Active Member

Думаю, що це якраз вплинути не повинно. Каменярі нам уже не треба. Нам треба ставити вікна, заливати стяжку і т.д., це мали б робити інші люди.[/quote]

Да, но на все нужны финансы, а одно одеяло не растянуть на всех. Да и в первой очереди полно огрех.

20. фінанси в більшому відсотку від інвесторів..

Поделиться этой страницей