Инфраструктура городка (Пивденна, Амосова, Леси Украинки, Франко, Боголюбова)

Тема в разделе "Сервисы в Соф. Борщаговке (реклама, объявления)", создана пользователем Svetlyachok, 28 окт 2011.

1. al-c0fa

al-c0fa New Member

Пропоную картоплю за оптовими цінами, розфасована в сітку десь по 18 - 20 кг. При придбанні сіткою 1кг картоплі коштує 5,30грн./кг. ЖК Софія, вул. Миру 46, магазин "Овочева Лавка"

2. TM&TM

TM&TM New Member

Добрый день, для тех кого интересует качество, заходите к нам, будем рады вас видеть, заказы выполняем в оговоренные сроки! ул. Мира 40 (возле фонтана)

3. Andrii-SK75

Andrii-SK75 New Member

Шановні форумчани!
    Моє повідомлення стосується установки лічильників тепла.
    .
    Зважаючи на те, що близиться опалювальний сезон і ця тема стала ше актуальнішою для багатьох людей, я вирішив організувати новий набір групи бажаючих на установку теплолічильника для отримання знижки, яку мені майстер пообіцяв продовжити на нову групу. Я тільки збираю людей, а всі решту відносини (в т.ч. розрахунки) у вас будуть з майстром напряму.
    .
    Отож:
    Лічильник
    - ультразвуковий Ultraheat T230
    Країна-виробник - Німеччина
    Набір послуг - лічильник, монтаж, повний пакет документів (дозволи, паспорт і т.д.)
    Майстер акредитований ЖЕКами.
    Обіцяє поставити у короткі терміни (оскільки опалювальний сезон не за горами)
    Ціна:
    У зв'язку зі зміною курсу валют (а обладнання імпортне) - зросла і загальна ціна в порівнянні з серпнем, коли я ставив собі і решта замовляли.
    Стандартна - 5600-5700 грн
    Моєму списку - фіксована 5200 грн (якщо не стрибне знову курс)
    .
    Як підсумок:
    1. Хто бажає економити на оплаті за опалення (до 50-70%)
    2. Хто бажає установити лічильник зі знижкою
    .
    ПРОШУ ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ
    https://docs.google.com/forms/d/1Qyg8q2_30Hqr73XxjAPfER6813VoMOIxv3yE0UQAIWY/viewform

я оперативно передам контакти майстру і він з вами зв'яжеться.

4. Oppi

Oppi New Member

а какой выбрать антиперспирант??

Поделиться этой страницей