ЖК "Молодежный городок" ветка инвесторов по ул.Одесской 36,38, 34

Тема в разделе "ЖК Молодежный городок", создана пользователем divine_ш, 15 янв 2014.

1. Evgeniy 1984

Evgeniy 1984 Well-Known Member

Декларация это до жопы......по факту главное........я застройщиком лично не доволен..... тянет сука долго... срывает сроки....

2. Денис_

Денис_ Active Member

Право собственности хер оформишь без декларации. а то что тянет, этим и я не доволен.

iricha нравится это.
  3. Evgeniy 1984

Пиздец ремонту называется........у меня весь ремонт зиму пережил..... вот я бля сука злой был.....когда в пустую коробку вкладываешь 100 штук.........гривен....мой менеджер тупая овца......а застройщик гандон....

iricha нравится это.
  4. Степанович

Степанович Active Member

А можна скромнішим бути в епітетах...Хто є хто ми всі знаємо, а форум діло колективне, різні люди є, і читати матюки не приємно...

5. Evgeniy 1984

Та ладно, все равно почистят....

6. Степанович

Степанович Active Member

Без акту прийому будинку, неможливо оформлити право власності...А декларація, це тільки наміри...

Зрозуміло, що почистять, але все рівно неприємно...

Последнее редактирование модератором: 26 авг 2015
  7. Evgeniy 1984

Та тут все старше 18 лет на форуме......те кто живет поймут.....

Последнее редактирование модератором: 26 авг 2015
    iricha нравится это.
  8. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

Да, до Ж...ы если уже есть документы и Вы уже там живете, а у нас этого еще нет, хоть денег я думаю потратили не меньше, чем Вы, поэтому нам не до Ж...Ы:)

9. Evgeniy 1984

посмотрим как вам газ дадут до зимы или после....при наличие декларации. вспомните мои слова.

Степанович нравится это.
  10. Liubov!!!

Liubov!!! Active Member

я понимаю, что все сроки затягивают и мы тоже злые на застройщика, но при выборе "получить с опозданием или вообще не получить", то я выбираю 1-й вариант))

Если все так плохо, почему Вы не продаете квартиру и не покупаете в другом месте?

Последнее редактирование модератором: 27 авг 2015
  11. Evgeniy 1984

Че самая умная!!!

iricha нравится это.
  12. iricha

iricha Member

За останні 6 місяців, коли тільки чекаєш новин по здачі наших будинків- це найкраща новина.

13. Степанович

Степанович Active Member

У нас в будинку провели газові труди, ще в вересні 2014 року, і плитку поклали і в під*хздах труби пофарбували тодіж...Але тільки через 11-місяців пустили робити ремонт....Так, що бажаю успіхів і найшвидшого втілення мрій...Але на всяк випадок потрібно бути готовими і гірших сценаріїв...

14. iricha

iricha Member

У вас залізні нерви, чекати 11 місяців, а у нас ще й газової труби не має (((

15. Степанович

Степанович Active Member

А що робити?.. На процес інвестори вплинути не можуть...Тільки терпіння і терпіння наближує до мрії...А скільки коштів, за цей час витрачених зайво і інфляція з*їла то навідь страшно думати...

iricha нравится это.
  16. iricha

iricha Member

Дуже шкода, от вони і затягують, але надіюсь колись найдеться людина, що зможе вплинути

17. Степанович

Степанович Active Member

Договір дуже хитро складений...А людина звісно знайдеться, але скоріш за все яка не планує жити в ММ, тому що забудовник наш тоже ж не "простофіля", мабуть маєж досвід в спірних питаннях....Юристи попрацювали над договором гарно...

18. iricha

iricha Member

Саме більше вбиває, що не дають ніяких строків по закінченню, немає ніякої відповідальності.

19. Степанович

Степанович Active Member

Всі від цього потерпаємо...Ми сплатили в 06.2914 будинок стояв утепленний і покрашений, але...маємоте що маємо..Добре, що хоть так...Ми вже змирилоись з ситуацією...На ню(ситуацію) в інвесторів впливу не має..

20. Люси

Люси Active Member

Але без декларації про все це не має ценсу мріяти!

Поделиться этой страницей