Новостройка по Боголюбова 4, Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 1 ноя 2010.

1. Sashko

Sashko Well-Known Member

Мені жити в 6 будинку. Якщо там так само буде в документах - тоді буду цікавитись цим питанням. А так не рахую правильним дзвонити до свого менеджера і взнавати за те, до чого я відношення не маю. В нього і без того роботи хватає.

П.С. Якщо зараз підуть звинувачення, що є "засланець" конкурента і сію паніку під заказ - то лусну зі сміху.

2. Алинка

Алинка Active Member

:D:D:)

3. Andriy

Andriy Well-Known Member

Зверніть увагу, що до вашої появи в цій гілці був спокій. Я бачу, що ви дуже освічена людина та юридично підкована. Аргумент, що
    "УКРНДIАГРОПРОЕКТ це є підрядник "УКРБУДІНВЕСТ", тому так і повинно бути!!!" просто залізний. Це так само, як сказати, що номер всіх квартир в будинку 25, бо вони всі в одній будівлі.

Татьяна1971, kvitka и Sashko нравится это.
  4. Алинка

Алинка Active Member

ХА-ХА-ХА прошу звернути увагу, що до появи Ваших посилань, тут також було спокійно!!!!

Мила0608 нравится это.
  5. Алинка

Алинка Active Member

Я бачу, що ви дуже освічена людина та юридично підкована.
    Про що не можу сказати про Вас! ;)

6. Sashko

Sashko Well-Known Member

навчіться приймати думку інших. А то вам дві людини кажуть, що так не правильно, а ви одна доказуєте, що так має бути, просто через те, що один підрядник другого. То поясніть, тим хто не тямить. Вас сказали чітко, що одне підприємство з різними кодами не може бути. Ви згадували про якусь нормативку - то дайте посилання на неї - де читати.

Роман и Andriy нравится это.
  7. Алинка

Алинка Active Member

да-да запитайте за сертифікат і будь-ласка напишіть нам відповідь!

8. ксенния

ксенния Active Member

Лучше лишний раз спросить, чем потом думать , что где-то что-то не так.

Алинка нравится это.
  9. Алинка

Алинка Active Member

Я нічого нікому не буду доказувати, для цього існують юрисконсульти, які отримують плату за надання інформації. От і зверніться до юридичної консультації.
    p.s Я завжди поважаю думку інших, тільки прошу звернути увагу думку, а не аргументи, які сказані "аби"!!!

10. Алинка

Алинка Active Member

Підтримую!

11. Dmitry

Dmitry Administrator Команда форума

Давайте будемо більш толерантними в спілкуванні. Питання важливе, тому лди можуть й переживати.
    Є вихід зателефонувати до свого ріелтера і уточнити всі питання, він точно розкаже, це раз. А два, чомусь думаю, що забудовник навряд чи міг таке пропустити))

12. Wanya

Wanya Member

На мою думку помилка дійсно існує. Якщо УКРНДIАГРОПРОЕКТ причетний до будівництва тоді помилка в назві, якщо він взагалі не причетний тоді помилка в кодові. Не можливе існування 2 однакових юридичних осіб (назв юридичних осіб) з різними кодами ЄДРПОУ.

13. Sashko

Sashko Well-Known Member

Все можливо. Ситуація - півроку фірма бере в нас товар. Потім дзвонить - переробіть нам документи, бо адресу неправильно друкуєте. там замість "и" має бути "і". Піднімаємо їхні реєстраційні документи. В Свідоцтві про держ. реєстрацію написано через "и", а в Свідоцтві платника ПДВ через "і". Вони самі прозріли, сказали, що підуть виправляти, оскільки має всюди бути однаково.

Для "Алинки": Для того форуми і існують, щоб знаючі люди помагали незнаючим, а не ходили до юристів. Вам Двоє сказали, що так не може бути і аргументували чому. А ви "БО той пірядник, тому нормально" . Це не аргумент. А коли просять дати посилання на нормативку - ви відправляєте до юристів.

Татьяна1971 и kvitka нравится это.
  14. Andriy

Andriy Well-Known Member

Ось вам для прикладу схожий сертифікат, який видавався у цьому році. Зверніть увагу, назва організацій генпідрядника та генпроектувальника різні, тому відповідно різні і коди цих організацій.

druzba_sert1.jpg

15. Helen

Helen Member

Обращает на себя внимание, что адрес построенного объекта указан точно. Отсканирован качественно.

16. Ботан

Ботан Well-Known Member

Полностью согласен - тут не нужно знать правовых документов - ЭТО ПРОПИСНЫЕ ИСТИНЫ! Есть код и фирмы и название - оба реквизита должны быть написаны правильно, даже если ошибка в одной букве - это может оказаться другой фирмой!

Мила0608 нравится это.
  17. Helen

Helen Member

Вот Сертификат дома в Коцюбинском.

Вложения:

18. ксенния

ксенния Active Member

Добрый день! Сегодня были у менеджера : на вопрос по сертификату он пока не готов ответить, был уверен , что все в порядке, сказал выяснит этот вопрос. Вокруг дома продолжают озеленение, сделали красивые газоны и клумбы.

Вложения:

• PA150019.JPG
      PA150019.JPG
      Размер файла:
      823,2 КБ
      Просмотров:
      773
    • PA150017.JPG
      PA150017.JPG
      Размер файла:
      762,3 КБ
      Просмотров:
      699
    Татьяна1971, Мила0608, tetatet и 4 другим нравится это.
  19. ксенния

ксенния Active Member

На лоджиях монтируют трубы от котлов

Вложения:

• PA150011.JPG
      PA150011.JPG
      Размер файла:
      839,5 КБ
      Просмотров:
      738
    • PA150005.JPG
      PA150005.JPG
      Размер файла:
      832,6 КБ
      Просмотров:
      681
    Роман, Vladimir, Andriy_ и 3 другим нравится это.
  20. ксенния

ксенния Active Member

И еще фотки

Вложения:

• PA150001.JPG
      PA150001.JPG
      Размер файла:
      766,5 КБ
      Просмотров:
      733
    • PA150004.JPG
      PA150004.JPG
      Размер файла:
      760,5 КБ
      Просмотров:
      743
    • PA150015.JPG
      PA150015.JPG
      Размер файла:
      814,7 КБ
      Просмотров:
      741
    Роман, Lamazy, Andrauzen и 5 другим нравится это.

Поделиться этой страницей