Новостройка по Боголюбова 4, Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 1 ноя 2010.

1. Sashko

Sashko Well-Known Member

як може бути одна організація з різними кодами ЄДРПОУ?

2. Алинка

Алинка Active Member

Щас перевірю по своєї базі!

3. Алинка

Алинка Active Member

Олександр в мене на роботі податкова база, під даним номером єдиного реєстру зареєстрована
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРАЇНСЬКА БУДІВЕЛЬНО-ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ "УКРБУДІНВЕСТ", тому потрібно не в інтернеті шукати інформацію а в джералах, а в разі якщо не впевнені перевіряти. :eek:

Andriy_ и Dmitry нравится это.
  4. Sashko

Sashko Well-Known Member

а другий код перевіряли? офіційний доступ до бази http://irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeDR.html

під кодом 32343522 - ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРАЇНСЬКА БУДІВЕЛЬНО-ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ "УКРБУДІНВЕСТ"

а під кодом 00726783 УКРАЇНСЬКЕ ДЕРЖАВНО-КООПЕРАТИВНЕ ПРОЕКТНО-ВИШУКУВАЛЬНЕ І НАУКОВО-ДОСЛІДНЕ ОБ'ЄДНАННЯ "УКРНДІАГРОПРОЕКТ"
    ( ОБ'ДНАННЯ "УКРНДІАГРОПРОЕКТ" )

5. Sashko

Sashko Well-Known Member

А в сертифікаті двічі згадується "УКРБУДІНВЕСТ", але з різними кодами. Або мене "зашторило"

6. Алинка

Алинка Active Member

Правильні всі дані, під кодом 00726783 зареєстрована УКРАЇНСЬКЕ ДЕРЖАВНО-КООПЕРАТИВНЕ ПРОЕКТНО-ВИШУКУВАЛЬНЕ НАУКОВО-ДОСЛIДНЕ ОБ'ЄДНАННЯ "УКРНДIАГРОПРОЕКТ це є підрядник "УКРБУДІНВЕСТ", в них різні ЄДРПОУ, але одна адреса. Одним словом так і повинно бути!

7. Алинка

Алинка Active Member

вид діяльності -"УКРНДIАГРОПРОЕКТ" - ПРОЕКТНI, ПРОЕКТНО - ВИШУКУВАЛЬНI, ВИШУКУВАЛЬНI РОБОТИ

8. Алинка

Алинка Active Member

а у "УКРБУДІНВЕСТ" вид діяльності - ЗАГАЛЬНОБУДІВЕЛЬНІ ОРГАНІЗАЦІЇ

9. Sashko

Sashko Well-Known Member

ну повинно, так повинно. Але вперше бачу, щоб в документах вказували назву одного підприємства, а КодЄДРПОУ іншого. Те що вних одна адреса і вид діяльності - це тут нідочого. Якщо в якомсь договорі ви вкажете КОД ЄДРПОУ іншого підприємства, а не свій - то такий договір буде не дійсним. може в сфері будівництва інакше - не знаю. не стикався. На мій погляд так не має бути.

10. Алинка

Алинка Active Member

Ще раз повторюю "УКРНДIАГРОПРОЕКТ це є підрядник "УКРБУДІНВЕСТ", тому так і повинно бути!!!!

11. Helen

Helen Member

Если эта организация и есть подрядчик, то почему в строке "ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПИДРЯДНИК (ПИДРЯДНИК)" так ее и не указать? Согласна, что такие ошибки могут сделать документ недействительным.

12. Sashko

Sashko Well-Known Member

ПІдрядник - це нічого не говорить. Це окрема ЮР. ОСОБА. Якщо ви захочете кошти оплатити одній фірмі, але вкажете КОД іншої - вам банк їх не проведе. Це всерівно, якби ви укладали договір на себе, а вказували Індивідуалльний номер чоловіка - бо Ви ж по одній адресі знаходетесь. Якщо вказується конкретне підприємство в документах, до і всі реквізити мають бути його, ане його підрядників.

13. Andriy

Andriy Well-Known Member

Аліна, джерела отримання мною інформації є не менш актуальними. Це офіційний сайт інформаційно-ресурсного центру, інформація на який надходить безпосередньо з ЄДРПО. Код ЄДРПОУ присвоюється конкретній організації і не може бути однаковим для двох різних юридичних осіб. Навіть якщо вони знаходяться за однією адресою чи хтось з них є субпідрядником іншого. Тому не вводьте людей в оману. Що стосується паніки, то її тут ніхто не піднімав. Я звернув увагу на помилку в документі, яка скоріше технічна. Нічого страшного тут не має, але виправити її потрібно.

14. Алинка

Алинка Active Member

:cool: якщо ви не впевнені в належному документі то зверніться в офіс вам там пояснять!

15. Алинка

Алинка Active Member

Андрій зверніться в офіс і попросіть виправити описку! Якщо Ви такі впевнені в своїх джерелах та знаннях. Я вже даже знаю їхню відповідь! :eek:

16. Andriy

Andriy Well-Known Member

То може ви її і озвучите?

17. Алинка

Алинка Active Member

З приводу омани, хочу зазначити, що Ви вводите людей в паніку і в оману!! Займіться чимось іншим!

18. Алинка

Алинка Active Member

Читайте нормативні акти і будьте уважні! Чисто моя думка!:)

19. Sashko

Sashko Well-Known Member

Чому ми вводимо людей в оману? Якщо в документі помилка, то чому її забудовник не виправить, поки не пізно. Те, що одне підприємство з різними кодами бути не може - це факт. Вкажіть нам недолугим на нормативку, яка каже, що можна писати назву одного підприємства, а Код ЄДРПОУ (чи іншші реквізити) іншого.

20. Алинка

Алинка Active Member

Якщо ви такі впевненні, то чому не повідомите в офіс? Вам же там жити!!!!

Поделиться этой страницей