Новостройка по Боголюбова 4, Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 1 ноя 2010.

1. Ботан

Ботан Well-Known Member

Уже просто неделя прошла как вы сказали что сдан - но никаких нововстей больше нет....

Aleksandr и Мила0608 нравится это.
  2. SeRgio

SeRgio Well-Known Member

нам сказали, что ключи не выдают, потому что готовят документы, кому-то сказали, что пока не застеклят балконы. это уже начинает выводить. сказали бы РЕАЛЬНЫЕ сроки и не трепали людям нервы....

3. Dmitry

Dmitry Administrator Команда форума

А що тут відповідати? Я телефоную на той номер з якого звонили мені) Наберу зараз ще раз)

4. Dmitry

Дозвонився! скинув свій мейл ще раз, чекаємо)

5. ceedor

ceedor Member

???

6. Dmitry

Прислали Скан. Якість не дуже. Але, якщо скачати та збільшити, то можна прочитати.

выписка 026.jpg

SunGirl нравится это.
  7. Andriy

Andriy Well-Known Member

Діма, дякую за сертифікат!

Хотів ще запитати чи ти не знаєш:

1. Про який другий будинок по вулиці Івана Франка іде мова в сертифікаті?
    2. Чому Генеральним підрядником у Сертифікаті вказується ТОВ «Укрбудінвест», але під кодом ЄДРПОУ (00726783) знаходиться інша організація - УКРАЇНСЬКЕ ДЕРЖАВНО-КООПЕРАТИВНЕ ПРОЕКТНО-ВИШУКУВАЛЬНЕ І НАУКОВО-ДОСЛІДНЕ ОБ'ЄДНАННЯ "УКРНДІАГРОПРОЕКТ" (ОБ'ДНАННЯ "УКРНДІАГРОПРОЕКТ")? Подивитись інформацію можна тут - http://irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeDR.html

Тобто виглядає так, що при виготовлені документу допустили помилку вказавши Генерального проектувальника та Генерального підрядника в одній особі. При тому, що ТОВ «Укрбудінвест» відповідно до коду (32343522) виступає тільки Генеральним проектувальником.

Якщо це дійсно помилка, то треба звернути увагу забудовника на це, щоб ми вчасно все виправили.

SunGirl нравится это.
  8. Dmitry

Andriy, без поняття, абсолютно не знаю що воно таке. Цю інформацію краще всього уточнити в офісі, думаю, вони повинні мати відповіді.
    Можу лише висловити припущення, що це мається на увазі якась інформація взята з дозволу про будівництво (там ж йшлася мова про бувідництво комплексу по Боголюбова та І.Франка).

9. Люся

Люся New Member

Привіт! Боголюбова,6 кв. № 1 ;)

10. Andriy

Andriy Well-Known Member

Ок, дякую ;)

11. Dmitry

Люся привіт! На скліьки я зрозумів, ви дружина Вані:)
    Не будемо заспамлювати тему по 4-у будинку, Боголюбова, 6 відмічаємось тут;)

12. Sashko

Sashko Well-Known Member

в сертифікаті реально якась непонятка з проектувальником і підрядником

13. Dmitry

Andriy, якщо будете володіти більш детальною інформацію по сертифікати напишіть плз)

14. Ботан

Ботан Well-Known Member

Дааа мне тоже что-то не очень нравится "долгожданный" документ......:( Кто что думает по этому поводу ещё?

SunGirl нравится это.
  15. SunGirl

SunGirl Well-Known Member

Я не специалист по таким документам, возможно, он так и должен выглядеть, но мне не нравится, что указана просто общая площадь квартир, и адрес размытый: по вул.Івана Франка і вулю Боголюбова, я думала, что в таком документе четко должен быть прописан номер дома: вул. Боголюбова, 4, такая-то площадь картир, такая-то площадь пристроек, что этот объект принят в эксплуатацию, значит он уже существует. А так хрен поймешь, на какой же все таки улице сдан дом.
    Если есть люди, которые больше понимают в этом деле - объясните пожалуйста.

16. Andriy

Andriy Well-Known Member

Мене більше хвилює не відповідність назви компанії генпідрядника коду ЄДРПОУ. Написана одна організація, а код іншої організації. Якщо хтось буде на будівництві, то дізнайтесь, будь ласка. Думаю, це технічна помилка на яку просто не звернули увагу. Але її варто виправити.

17. Sashko

Sashko Well-Known Member

В сетртифікаті вказано, що будинок відповідає проектній документації і те, що він виданий на підставі акта готовності об"єкта до експлуатації. Вот в цих додатках і міститься, скоріш за все, детальніша інформація про об"єкт.

18. ксенния

ксенния Active Member

В сертификате указывается не адрес объекта , а " найменування об'єкта згідно з проектом" - так указано в образце бланка сертификата. Если посмотреть наш "Дозвіл на виконання будівельних робіт" так там такое же название "багатоквартирні секційні житлові будинки по вул. Івана Франка та Боголюбова". А ген. подрядчик - скорее всего ошибка, чья-то невнимательность.

19. Ботан

Ботан Well-Known Member

Ошибка в такого рода документах?:eek: Это как-то слишком безотвественно....

Татьяна1971 и Мила0608 нравится это.
  20. Алинка

Алинка Active Member

Шановні мешканці будинку!
    Хочу Вам повідомити, що документ який надіслав Дмирій (сертифікат), є підтвердженням про введення будинку в експлуатацію! Документ, що підтверджує закінчення готовності будинку, - є акт готовності обєкта, після отримння акту складається сертифікат. Я Вас вітаю! :) (В сертифікаті не вказаний номер будинку, так як будинку номер не "присвоїли" в порядку Законодавства):D
    По поводу помилки в сертифікаті, це "брєд" всі дані вірні! Будьте уважні.
    Паніка даремна! ;)

Мила0608, Andriy_ и Dmitry нравится это.

Поделиться этой страницей