Новостройка по Боголюбова 4, Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 1 ноя 2010.

1. vladlmlr

vladlmlr Member

Кто знает зачем часть бесплатной парковки возле 4 дома со стороны Вишневого захватили и отгородили столбами?
    Правда что на месте парковки будут строить мойку?

Andriy нравится это.
  2. SeRgio

SeRgio Well-Known Member

Вот тоже этот вопрос интересует!!!! И так нету мест для парковки так они еще кусок забрали.
    :mad::mad::mad::mad:

можно подумать одной мойки мало. Не вижу я там особо больших очередей!!!

Последнее редактирование модератором: 17 апр 2014
  3. Andriy

Andriy Well-Known Member

Сергію, створив нову тему з цього питання. Думаю, що нам варто організуватись для вирішення цього питання.
    Для початку хоча б зібрати контакти автомобілістів та інших мешканців, які готові запобігати будівництву на парковці

4. Andriy

Andriy Well-Known Member

На цьому тижні на парковці між будинками Івана Франка, 6, Боголюбова, 4 і 6 почали встановлювати будівельний паркан.
    Всі автомобілисти знають на скільки складно знайти місце для стоянки після 19-ї години. Більше того, не зрозуміло, що планується там будувати.
    Пропоную подати колективне звернення до забудовника, щоб зясувати, що саме планується будувати на парковці, а також проханням не проводити будівельних робіт поки не буде надана відповідь на це звернення.
    З текстом звернення можна ознайомитись в темі "ЗАБУДОВНИК забирає парковку у мешканців!!!"

Вложения:

5. Andriy

Andriy Well-Known Member

Знаємо тепер, що забудовник хоче побудувати АВТОМОБІЛЬНУ МИЙКУ фактично в дворі.
    Відповідна новина була розміщена сьогодні ввечері на офіційному сайті.

Реально, на мою думку, це ще гірше ніж черговий магазинчик.

Зважаючи на це варто перевірити наявність всіх необхідних дозволів на будівництво цього об’єкта.

Загалом дотримання технологічних, санітарних та екологічних норм регламентується десятком норм природоохоронного законодавства, Водним кодексом, ДБН, Законом «Про відходи». В деталі вдаватись не буду, але нижче даю короткий перелік установ до яких можемо звернутися з проханням перевірити наявність всіх дозволів:

- Головне управління екології
    - Державне управління охорони навколишнього середовища Києва
    - Держеконіспекція
    - ВАТ Київводоканал
    - Санітарно-епідеміологічна служба України.

До понеділка підготую відповідне звернення.

6. Andriy

Andriy Well-Known Member

Пропоную наступний план дій.

1. Завтра на 18 годину проводимо збори мешканців на парковці.
    2. В понеділок передаємо звернення забудовнику
    3. У разі продовження будівельних робіт звертаємось до контролюючих органів та демонтовуємо будівельний паркан.

Що необхідно зробити сьогодні:

1. Роздрукувати інформаційні листівки про завтрашні збори, а також інформаційні запити з Додатком для збору підписів під ними. Маємо два звернення (до забудовника та до контролюючих органів). Хто може?

2. Роздати листівки в будинках та паралельно зібрати підписи під зверненнями. Хто може?

У вкладенні додаю драфти всіх документів.

Всіх бажаючих допомогти прошу надсилати мені ваші контактні телефони. Мій номер (067)596-93-92

Вложения:

• ПЛАН.pdf
      Размер файла:
      441,2 КБ
      Просмотров:
      469
    Zeland нравится это.
  7. Andriy

Andriy Well-Known Member

Була помилка в оголошенні для мешканців!
    У вкладенні додаю поправлене.

Вложения:

8. Andriy

Andriy Well-Known Member

Друзі, оголошення вже надрукували.
    Треба сьогодні ввечері або завтра протягом дня рознести по квартирам.

Хто готовий допомогти напишіть чи подзвоніть мені сьогодні, будь ласка. Мій номер (067)596-93-92

Також для більшої оперативності можете писати мені у FB

9. Andriy

Andriy Well-Known Member

Нагадую, що зустрічаємось сьогодні о 18-тій на стоянці. Сформуємо наше звернення до забудовника 4to napisano perom

10. Andriy

Andriy Well-Known Member

За підсумками зборів маємо перші позитивні результати :build:

Подробиці дивіться ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ. Дякую усім, хто долучився :super:

11. Andriy

Andriy Well-Known Member

Бли сьогодні на зустрічі, передали звернення. Короткі підсумки В ЦІЙ ТЕМІ.

12. Andriy

Andriy Well-Known Member

Друзі, парковка вже повністю заблокована блоками!

треба терміново зустрічатись сьогодні на 19.30 на парковці.
    Хто може роздрукувати оголошення і допомогти їх розклеяти по підїздам - дзвоніть мені на номер (067)596-93-92

13. Andriy

Andriy Well-Known Member

Сьогодні ввечері провели ще одну зустріч мешканців, був представник забудовника. Подробиці ЧИТАЙТЕ В ЦІЙ ТЕМІ.

14. Максим

Максим New Member

Соседи, подскажите, те у кого квартиры на 10-11 этажах под тех-этажем так называемым, тихо у Вас в квартире? Или слышно с тех-этажа все и еще чуть чуть, как это у нас...

п.с. речь не о строительном шуме...

15. Liya

Liya New Member

У нас на 9-м слушно все, что происходит на 10-м, даже иногда разговоры можно рахобрать, если у нас тихо, а наверху громко говорят. Шумоизоляции никакой вообще.

16. delmare

delmare Well-Known Member

а у меня на 11-ом слышно как говорят и тусят на 9-м

17. Максим

Максим New Member

не знаю как Вам слышно разговоры с 9-го этажа, т.к. у нас на 10-11 с разговорами тихо (по крайней мере с 9-го), но вот со стуком/топотом полный ужас

18. TataG

TataG New Member

День добрый! Не подскажите как организовать консьержку??

19. Anton59

Anton59 Active Member

Добрый день соседи! Мы тут с села немного картошки привезли,с огорода,ранняя. Пофасовали по 5 и 10 кг.
    Есть крупная и средняя. Доставка под квартиру) Может кому нужно? Мы с Боголюбова 8 Цена и остальное в ЛС или тел 097 6961732 Антон.

20. Yana_New

Yana_New Active Member

Всем привет!Хотела обратиться с просьбой) Подскажите, пожалуйста, уже столько начиталась на форуме про окна и все однозначно говорят менять, окна никакие... насколько критично менять? Там все так печально? Мой дом только строится и поэтому хотелось бы сразу знать все проблемы(((

Поделиться этой страницей