Будівництво 5-ти поверхівок в полі біля Вишневого

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Andriy, 16 окт 2013.

1. flori

flori Active Member

по чем кв. метр получается?

2. Nasa

Nasa Member

Привіт інвесторам Боголюбова 1 та 3 та іншим сусіднім будинкам! Комусь треба бути першим, нехай це буду я:). Буду рада знайомству з сусідами;)
    До хороших новин, говорили з менеджером і ніби як між будинками по вулиці Боголюбова більше нічого строїти не будуть, так як там дорога "міського значення". Так що можна сподіватися на деревця, парковку і тд

Анна_Дор1986, Dmitry и i4uvak нравится это.
  3. ld4

ld4 Well-Known Member

Nasa, день добрый.

я из дома 8А.
    меня интересует, будет ли построена дорога между домами 1, 3 и домами 8А, 6 и тд?

также надеюсь, что застройщик облагородит территорию между нашими домами, и там не будет постоянно пыльно и грязно с поля.

SOVA и Iriwka нравится это.
  4. Nasa

Nasa Member

Доброго дня і Вам:)
    Чесно кажучи, я подробиць не знаю. Просто запитала чи будуть будуватися ще будинки між нашими, менеджер сказав, що ні, бо територію коло дороги ніби як забудовувати не можна. Я так розумію, що вони ще самі не знають що там буде. Наступного разу (а це через два тижні) я обовязково ще поцікавлюсь цим питанням.

Lana и Dmitry нравится это.
  5. Kalina

Kalina New Member

там вроде как даже 2 дороги будет - местная (собственно ул. Боголюбова) и городского значения (что-то типа малой окружной). Расстояние от дорог до домов должно быть приличным. И, конечно, вдоль дорог аллеи деревьев. А между дорогами, наверное, тож что-то зеленое типа газона хотя бы..

ой, там целая система. в зависимости от того, сколько %% от суммы вносишь. Если сразу платишь полную сумму за квартиру, то стоимость ниже получается.
    а я пока решаю, сколько готова переплатить.

Последнее редактирование модератором: 6 авг 2014
    Nasa нравится это.
  6. Nasa

Nasa Member

Kalina, тобто ще є вільні квартири. А Ви випадково не знаєте чи багато? Будиночки дуже цікаві, як на мене, думала їх швидко розберуть...

7. LeFeRe

LeFeRe Well-Known Member

Nasa, якби не погіршення ситуації в країні то розібрали б швидше. Ми також думали про розширення і про ці будинки, але, на жаль, все відклали на дуже невизначений термін(

Dmitry нравится это.
  8. Mari

Mari Active Member

гм, а навколо дороги "тіпа окружної" забудовник нехоче шумоізоляцію поставити? Нічьо шо у людей вікна впритул до траси?

9. Nasa

Nasa Member

Mari, я не думаю, що мова йде про трасу. Який сенс її робити якщо поряд вже є одна. Мені казали про дорогу "міського значення". Особисто я замість забора хотіла б алею з дерев.

Dmitry нравится это.
  10. Mari

Mari Active Member

проспект перемоги - теж "дорога міського значення", але нам набридло жити в шумі і ми переїхали сюди, тепер по факту під вікнами спальні з 5-тої ранку носяться фури, летить пісок і прочі "прєлєсті"

я не про паркан, а про прозорий спецпластик, там де дорога впритул до жилого будинку. Дерева це ніяк не відіміняє, мене теж суцілний бетон не влаштовує

Nasa нравится это.
  11. Nasa

Nasa Member

Звісно з фурами треба буде щось робити, якщо так складеться. Поки нічого думати, поки будівницво і трактори заважають. Я людина не пасивна і не байдужа, так що, як що щось, зпишемось.

Mari нравится это.
  12. Dmitry

Dmitry Administrator Команда форума

Забор до 5-го поверху? Максимум, що він закриватиме це 2 метра від дороги. Та й фури - це мається на увазі машини, які підвозять будматеріали на будівництво.

13. Barmaley

Barmaley Member

14. Nasa

Nasa Member

Barmaley, ви мене налякали.
    Але, "Благодаря удачному размещению «Петровского квартала», наши жители смогут добраться по новой трассе до Брест-Литовского шоссе или Кольцевой дороги всего за несколько минут, а оттуда быстро доехать на работу".
    Тобто, це буде ще один виїзд на кільцеву і зовсім не свідчить про велику нагруженість чи фури, хоча звучне слово "шоссе" викликає в мене паніку.

15. Dmitry

Dmitry Administrator Команда форума

Дорога з розряду нової кільцевої дороги. Всі про неї чули, але ніхто не бачив. Цікаво, як її проведуть через село? Знесуть кілька хат? На мою думку новина покликана виключно для обнадіювання майбутніх інвесторів Петрівського кварталу.

16. AlexZ

AlexZ Well-Known Member

Дуже цікаво, як же ви плануєте вести боротьбу з фурами... перекривати шлях "живим ланцюгом"?stesn9us

Саме "маркетинговий хід" для покупців даного ЖК... не інакше!:hyh:

Последнее редактирование модератором: 9 авг 2014
  17. Nasa

Nasa Member

Ну щось та можемо спробувати, наприклад, Mari пропонувала вимагати шумоізоляцію.
    А якщо серйозно, я теж думаю, що це "замануха" інвесторів і що нікому не треба тут траси. І навіть більше, щоб її побудувати треба знести купу будівель, а двополосну зигзагоподібну дорогу трасою ніяк не назвеш.

18. Nasa

Nasa Member

Хто ще не бачив, на оф сайті є нові фото

19. toronto

toronto Active Member

а какие цены в этих домах? сколько за квадрат при минимальном взносе и 100% оплате?

20. Nasa

Nasa Member

Поделиться этой страницей