Інтернет. ТВ

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Министерский", создана пользователем Andriy_Z, 22 июл 2013.

1. X-Man

X-Man Member

А можно результаты голосования ?

2. Andriy_Z

Andriy_Z Active Member

Цього не сказав. Попередньо, наскільки казали в диспетчерській, більшість обрало LocalNet

3. vadimid

vadimid Active Member

Я слышал, что КИТ с большим преимуществом обошёл всех... Как-то странно всё это...

4. Василько

Василько Well-Known Member

А я ще на старому форумі пропонував звернутися зі скаргою до Антимонопольного комітету України щодо наявних порушень та монополізації надання послуг з доступу до інтернету. Це трошки б розворушило ЖЕК, стали б жадібні до хабарів керівники ЖЕКу більш лояльними у допуску нових провайдерів. А так - чекайте, з нами той, хто сам за нас вирішує.

Eagle нравится это.
  5. Andriy_Z

Andriy_Z Active Member

З жовтня в будинку буде також УкрТелеком.
    Монтажні роботи на завершальній стадії.
    Хоч якась пристойна контора, хоч і повільно.

vadimid нравится это.
  6. Andriy_Z

Andriy_Z Active Member

Продовжують тягнути кота за хвіст.
    Жодного рішення по провайдеру за тиждень немає.
    Буду писати офіційні листи.

7. Prosto_ya

Prosto_ya Active Member

Andriy_Z,
    а чим пояснюють мовчання? чи навіть не пояснюють?

8. Andriy_Z

Andriy_Z Active Member

Нічим. Кажуть, що "продовжують консультації".

9. vadimid

vadimid Active Member

в смысле, торгуются по цене входа... :)

Василько нравится это.
  10. Yuzzzik

Yuzzzik Active Member

Жаль, что Anonymous пишет на том форуме, а не на этом. Он там подробно все растолковал...
    Я мысленно готовлюсь к подобным проблемам...

11. vadimid

vadimid Active Member

да уж, реально не всё так радужно

да уже, не всё так радужно в нашем королевстве... :(

12. vadimid

vadimid Active Member

Дело в том, что этот форум больше информационен для инвесторов 2-й, 3-й очереди, что ни в коем случае не уменьшает его значимости. Не буду переходить на личности, некоторые инвесторы 2-й очереди пока не столкнутся с проблемами, возникшими в 1-й, будут называть жильцов 1-й очереди нытиками, личностями, логика, которых не поддаётся никакому объяснению и тому подобное. Тот же форум более информационен для 1-й очереди. Тот же инет, тот же дизайн интерьера, та же готовность 1-й очереди, то же обсуждение доступа за ограждённую территорию и многое другое. Здесь же эти вопросы пока не актуальны... А ведь форумчане этого форума могли бы и подключиться. 1-я очередь наступает на грабли, зачем наступать на эти грабли 2-й очереди...

13. Nikanor

Nikanor Moderator Команда форума

Мы посещаем многие интернет ресурсы !!! просто нам здесь уютнее вот и всё, а проблемы первой лично Я знаю очень хорошоstesn9us

14. Василько

Бачу, що справи кепські з інтернетами та жеківцями. Відновив (зібрав заново) нормативку, яку можна використати при підготовці скарг в Антимонопольний комітет України на дії ЖЕКу щодо недопуску провайдерів у будинок для надання послуг.
    Пропоную такі варіанти вирішення ситуації:

Алгоритм дій для інтернет-провайдерів (мешканці можуть запропонувати керуватись цим алгоритмом провайдерам):
    1. Інтернет-провайдер звертається з комерційною пропозицією щодо входження до будинку та можливістю і бажанням надавати телекомунікаційні послуги. Також слід запитати у ЖЕКу – які умови для початку роботи провайдера до будинку, на підставі чого ЖЕК приймає рішення про допущення провайдера до будинку. Пропозицію слід оформити у вигляді оферти (пропозиції укласти договір) зі встановленням строку для надання відповіді. Пропозицію слід подати з доказами – через канцелярію/приймальню з відміткою про отримання на копії пропозиції чи цінним листом (з описом вкладення і повідомленням про вручення)
    2. Отримати відповідь від ЖЕКу.
    3. Проаналізувати можливість виконання та законність вимог ЖЕКу для початку роботи провайдера.
    4. Виконати вимоги ЖЕКу або заявити про їх незаконність.
    5. У випадку виконання вимог та початку роботи провайдера –... – Profit.
    6. У випадку неможливості виконати чи незаконності вимог ЖЕКу – звернутися зі скаргою до АМКУ. У випадку наявності ознак кримінально караних діянь – звернутися із заявою до правоохоронних органів про порушення кримінального провадження відносно посадових осіб ЖЕКу (наприклад, ст. 364-1. Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми, ст. 365-1. Перевищення повноважень службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми, ст. 368-3. Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми ККУ).
    7. У випадку відсутності реакції з боку АМКУ та дій з боку ЖЕКу – звернутися до суду з позовом про зобов’язання укласти договір (як варіант).

Алгоритм для мешканців 1-ї черги (при переписці доцільно використовувати переписку ЖЕКу з провайдерами):
    1. Звернутися із письмовим запитом стосовно того, які умови появи в будинку нових провайдерів, чому ЖЕК обмежує у доступі до будинку провайдерам, які підстави затягування у допуску ЖЕКом провайдерів з ТОП-5 вибраних загальним голосуванням жильців 1-ї черги.
    2. Звернутися зі скаргою до АМКУ про недобросовісну конкуренцію, зловживання монопольним становищем на ринку, обмеження доступу на ринок (в будинок) провайдерам з боку ЖЕКу.
    3. Звернутися до правоохоронних органів (в міліцію і прокуратуру) з заявою про порушення кримінального провадження відносно керівника ЖЕКу (наприклад, ст. 364-1. Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми, ст. 365-1. Перевищення повноважень службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми, ст. 368-3. Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми ККУ).

Вордівські файли не вкладаються, приклав архів - з нормативкою щодо захисту економічної конкуренції та порядком звернення до АМКУ - для підготовки скарг.

Вложения:

Prosto_ya и Nikanor нравится это.
  15. vadimid

vadimid Active Member

уютнее будет жить в квартире, в которой не будет никаких проблем, вокруг не будет никаких проблем, и далее по тексту...

16. Nikanor

Nikanor Moderator Команда форума

Всему свое время,............

Я думаю что нам придётся этим заняться где то весной

17. Василько

Тож я і думаю, що вже потроху можна топтати стежку у цьому напрямку - допомагати поки що сусідам 1-ї черги, які вже мають таку здавалося б смішну, але проблему.

Nikanor нравится это.
  18. Yuzzzik

Yuzzzik Active Member

Я наводил справки по этой проблеме у знакомых - все новострои проходят через такое. Некоторые так и не приходят ни к чему хорошему. Это очень хорошо, что есть те, кто проявляет инициативу, так как без них дело точно с места не сдвинется. Но у многих проблема даже поставить закорлючку под общим письмом/жалобой и т.п. А чем больше закорлючек - тем больше шансов на успех...

Ну до того как не получу ключи (я думаю под этим могут подписаться все инвесторы второй очереди) для меня проблемы с интернетом, паркингом, плиткой и т.п. будут очень не существенными. Потом, конечно, все поменяется - тут нет ничего удивительного...

А помощь в виде советов вроде пытаются давать - пока инвесторы 2-й очереди помочь еще чем-то и не могут. Вроде...

19. vadimid

vadimid Active Member

а я аб чём грю? если сейчас в дом зайдет неликвид, у Вас будут теже проблемы, ток вот решать их будет уже сложнее. если есть грамотные в юриспруденции, давайте сообща решать, пусть пока только нашу, 1-й очереди, проблему.Никанор, не пустить легче, чем выжить. так что, я думаю, не стоит ждать своего времени...

20. Василько

vadimid, Для чого я і виклав алгоритми, нормативку і порядок звернення до АМКУ. Далі повинні діяти (скаржитись, звертатись, домовлятись) мешканці 1ї черги, які мають договірні відносини з ЖЕКом, бо ми для ЖЕКу поки що не існуємо.

Поделиться этой страницей