ЖК "Аметист"

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Orho, 27 июн 2013.

1. Контора уже опозорилась и просрочила сроки по договору. Для оценки реалистичности сроков "сентябрь" на следующей неделе собираемся на объекте (в активной группе инвесторов есть эксперт, будем совместно оценивать факт выполненных работ, особенно внутри здания). Кто из инвесторов хочет присоединиться, то контакты и правила вступления в группу я описывал чуть выше.

2. ecvilibrum

ecvilibrum Well-Known Member

без контактів ніяк ?

3. Игорь;-), Вы все прекрасно знаете. Зачем одно и тоже спрашивать во всех форумах и ФБ?

Последнее редактирование: 8 июл 2017
    dimash нравится это.
  4. Antonzol

Antonzol New Member

Почему бы не выложить график работ тут?
    Да и время и место встречи инвесторов тут тоже хорошо было бы выложить.

Какой секрет?

5. ecvilibrum

Секрет до банальності простий та на стільки ж дієвий.

Допустимо я збираюся інвестувати в Мюллер Хаус, відповідно буду збирати інформацію про забудовника і прилеглі до нього ЖК, натикаємося на Аметист - заявлений строк видачі ключів 30 квітня 2017 року.
    Що ми маємо зараз - НА ОБ"ЄКТІ НІКОГО НІДЕ НЕМАЄ І ПО ХОДУ НЕ СКОРО ХТОСЬ БУДЕ, пробувала з"являтися ініціативна група та активне обговорення цих проблем саме тут на форумі, з"являється Містер Х і починає всіх роз"єднувати міфічними активістами ( биндерами ), що ніхто нікому нічого не дає робити і в нашій державі все через Ж робиться, тому нам варто почекати пришестя МЕСІЇ, зібратися в закритій групі ( виключно для інвесторів Аметисту та всім керуючим, я теж є івестором 3-ї черги але мене туди не візьмуть ). В групі обіцяють НОВУ ТА СВІЖУ інформацію з перших рук ( чи то вуст ), правдиву і законну ( на скільки я пам"ятаю, в Букварі писалося, що правду такого роду ніхто не приховує - її публікують відкрито і для всіх доступно а от брехню - завжди стараються подавати наче щось особливе, щоб лохторат тягнувся з пристрастю до цього , тому що те що заборонено - того і більше хочеться ).
    Що ми маємо по форумі ЖК Аметист - він просто завмер тут ( хто його тут читав і пробував щось додавати - перейшли за новими побрехеньками ), і от я інвестор в Мюллер Хаус дивлюся , що тут теж мертво і багато де , до мене починає підкрадатися думка ( тому що самі себе ми найкраще вміємо обманювати ) - мабуть все уже РОССОСАЛОСЯ І ВСЕ НАЛАДИЛОСЯ. Оскільки обмануті інвестори : хто розчарувався, хто сидить в закритих групах і чекає... і можливо вложуся в Мюллер Хаус.
    Що ми маємо по будівництву ЖК Аметист - АБСОЛЮТНИЙ 0 ЗА ОСТАННІ 2 ТИЖНІ.

П.С. Там має збиратися "активна група івесторів", увага - з ЕКСПЕРТОМ В БУДІВЕЛЬНІЙ ГАЛУЗІ. . . навіть якщо таке і станеться - походите кілька чоловік, помахаєте гривою, навішають вам чергового лайна на голову ( що найстрашніше - це вам сподобається ), і будете раді-щасливі, що побували на будівництві. Будівництво відстає просто ФАТАЛЬНО, навіть від заявленого в вайбер-групі графіка.

П.С.2. Сміливо заявлю, що являюся експертом у своїй галузі ( Благоустрій та Озеленення, прикрию без зусиль ротика як мінімум 80% своїх колег ), благоустрій ударно можна провести там за 1-1.5 тижні, озеленення і того швидше ( ну не має що там особливо робити і те що буде зроблено - буде зроблено з дешевих матеріалів і за малі гроші ), так от, заявлене УВАГА озеленення в липні місяці - не відбудеться 100500%, у всякому випадку не в 2017 році. І навряд чи воно буде проводитися навіть в вересні місяці... Причини пояснювати не буду ( в вайбері вам все напишуть ), тут можуть прочитати активісти-шкідники-биндери-ватники-червоні кхмери-РВСК-АН (исп. Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia – Ejército del Pueblo, FARC-EP), потрібне підкресліть, і почнуть палки в колеса ставити.

П.С. 3. Буде запитання у особливо РОЗУМНИХ, а що ж я пропоную ? Та що тут ще пропонувати - вам все скажуть і розжують, під правильним нахилом, ляжте відпочиньте, на вас і так лиця уже немає, все якось та й наладиться , колись , може згодом, десь так...

Що цікаво, так те, що дорогу ( сьогодні ) ремонтує не БДХ, від Празького до Аметисту , а держава... щого дурні - бо бідні, чого бідні - бо дурні.

Последнее редактирование: 10 июл 2017
    koyotaa, Elekrtim, Yurii2016 и ещё 1-му нравится это.
  6. Indefini

Indefini New Member

Ну зачем так орать на форуме? Кому интересно читать этот огромный красный шрифт? Специально зарегистрировался, чтобы выразить возмущение! Все, кто хочет и с нормальной подачей материала увидят, что Вы - эксперт!

Oksana_ya нравится это.
  7. ecvilibrum

Я людям очі бережу, чим більший шрифт, тим менше очі напружуються, а так як червоний та чорний мої улюблені кольори, і в 99.9% випадків пишу чорним, тому вуаля.
    Мені інше дивно, якщо ви інвестор або жилець ЖК Аметист, котрому до цього часу очі не різала та дичина з обіцянками-цяцянками-будівництвом, з наданням послуг та ідеями різними... що ж , в мене сумні для вас новини...
    Ваше "возмущение" прочитано, листаємо далі

8. dimash

dimash New Member

ты очень странный тип

Oksana_ya и Irina Ag нравится это.
  9. ecvilibrum

Можливо і так. Я щось не правдиве написав ? Те в якій формі написав - це вже моя особиста річ. По моєму написано без образ, матів та помилок - мабуть це і є дивність, надіюсь.

Yurii2016 нравится это.
  10. Игорь, когда нам понадобится инет-троль мы к Вам обратимся =). У Вас очень бурная фантазия и очень много свободного времени. На объект идем в это воскресенье. Приходите с договором и мы Вас возьмем с собой, сделаете что-то полезное. Детали по телефону можем обсудить. Надеюсь с Вашей Нокии 1100 звонки не заблокированы?

Irina Ag нравится это.
  11. ecvilibrum

ні, не заблоковані, до договора мені фізично далеко але для встановлення моєї особистості - менеджер це може з легкістю зробити і без ваших копій та інших примочок раз там у вас все так проЗЗоро ( хоча ви прекрасно знаєте хто я є і таскатися з доками хз куда і хз для чого, це - моветон), в цю неділю особисто в мене не вийде ( хіба що буде форс-мажор ), можу в середу-четвер та в суботу. Так - куча вільного часу як і у всіх тут присутніх. Про щось корисне за день - дякую, я подумаю над цією пропозицією.
    Не зрозуміло лише з приводу фантазії ... де її виявлення ? Або ж що конкретно не так написано ?

Последнее редактирование: 10 июл 2017
  12. Да, добавляйтесь через менеджеров по продажам. Такой способ тоже есть, пару инвесторов уже так добавились

13. 1. Всем инвесторам рекомендую прочитать внимательно пункты 5.6 и 5.7 договоров и не принимать квартиры до окончания всех работ на объекте
    2. Необходимо формировать акт замечаний и ожидать, когда БД их исправит.
    3. Обратите также внимание на пункт 4 акта, который Вас попросят подписать. Там будет написано примерно следующее: я не имею претензий к БД и квартире. Другими словами после подписания такого акта у БД не будет никакой мотивации (кроме репутации) доделать Вашу квартиру и объект в целом.

14. Oksana_ya

Oksana_ya Member

Товарищи и господа! Дебилов здесь нет. Ваши домыслы - это ваши домыслы. БД работает и старается все сделать, что в их силах, для инвесторов. Покажите мне хоть одну компанию, которая сдает объект вовремя. Таких единицы и цены за кв.метр там выше. Хватит уже сеять панику и писать то, что вам кажется.

Irina Ag и Анна_М нравится это.
  15. ecvilibrum

Коли останній раз були на об"єкті ? Ви хоч в далекущих тонах уявляєте як має відбуватися будівництво ? Покажіть мені хоч одну компанію - котра старається для інвесторів... А де тут паніка - це був лише тверезий погляд на ситуацію. Можливо вам і байдуже чи добудують Аметист чи ні , чи дадуть ключі в цьому році чи в 2050-му, я не в курсі вашої ситуації. Особисто мені дуже не подобається такий підхід забудовника до інвестора ( я не мазохіст ). А списувати на те що ну всі ж так... а в буржуїв не так ( тому що вони чомусь таке відношення ні в чому не терплять - а нам терпіти треба ).
    Заявлений строк видачі ключів 20 вересня 2017 року - чергова БРЕХНЯ.

Оксана2121 и sto3 нравится это.
  16. Oksana_ya

Oksana_ya Member

Вам не нравится подход застройщика к инвесторам. И что вы делаете? Просто крупными красными буквами пишет на просторах интернета. Это поможет? А этим самым красным шрифтом вы написали письмо с возмущением застройщику? Я представляю как должно протекать строительство и как должен выполнятся договор. Но крик и возмущения между собой делу не помогут. Это называется "не вкушу так гавкну". К чему вы пишите, что "Заявлений строк видачі ключів 20 вересня 2017 року - чергова БРЕХНЯ". Для кого эти послания?

17. ecvilibrum

Насамперед послання для реальних інвесторів, ця інформація дужееееееееееее імовірна. Я що роблю ? я медитую.

Я не хочу навіть уявляти , що робите ви - більше ніж упевнений, навіть якщо ви " щось робите у ваших очах" - воно точно не пришвидшить будівництва Аметисту ( це теж залізобетонний факт ).
    Стокгольмським синдромом та мазохізмом не страждаю. Пишу як є - чому пишу червоними літерами ? - та хоч фіолетовими в тон Аметисту і що ?))) можливо якийсь інвестор в іншій ЖК буде читати форум і засумнівається в забудовнику та не проінвестує в бдх. Чи для вас важлива ситуація, якщо в мене корова здохла то нехай у сусіда хата згорить... ну нічого, головне щоб усі були живі-здорові, все інше якось само собою та й наладиться.
    Ви хочете когось критикувати , окай - гарна справа. Тепер критика вам. Звичайно, ви вважатимете, що саме ви пришвидшуєте і т.д всі процеси в БДХ та саме завдяки вам все та й наладжується... Дай Бог - дай Бог.

Те що ви юрбою сходите до Кукси чи його замісника або ж організуєте мітинг під відділом продажів чи щось подібне -

ВОНО НЕ ДАСТЬ АБСОЛЮТНО НІЧОГО

18. Игорь, а напишите нам Ваше мнение на счет когда (число.месяц.год) Вам выдадут ключи.
    Если Вы не верите, что вообще выдадут, то напиши за сколько Вы готовы продать свою "безнадежную" квартиру.
    Очень интересно потом почитать насколько Вы угадали.
    И еще просьба - увеличьте, плиз, кол-во Ваших бесполезных красных букв в 20 раз. А то до сих пор хочется сходить на объект в вс и оценить реальный факт с экспертом по стройке и еще 10 инвесторами.
    Не убедили пока, надо "поднажать".
    P.S. Вы вайбер установили? Менеджеру написали, чтобы в группу вайбера Вас добавил? Мне позвонили для личной встречи? Давайте уже полезными делами занимайтесь.

GrosAlex нравится это.
  19. ecvilibrum

Я думаю над цим питанням.
    хм, я думав, що в людей червоні літери не викликають буйства як у братів наших менших.
    Як можна казати, коли видадуть ключі, якщо будівництво стало ? Все що є на даному етапі, при ударних темпах можна зробити за 2 місяці точно але ударних темпів не буде. Якщо в цьому році в кінці грудня видадуть ключі - можна буде хлопати в долоні.
    А з чого це ви вздумали, що я кажу-думаю, що моя квартира безнадійна ? і чому я буду її продавати ? Якщо дадуть 24-25к у.о, то й слава Богу, можна продавати
    П.С. Мені дозволяє час і можливість, щопонеділка бувати на будівництві, можу за згоди менеджменту проводити там інспекцію і справно викладати фото на всезагальний розгляд. Але , думаю, що такого не дозволять.

Последнее редактирование: 14 июл 2017
  20. Yurii2016

Yurii2016 Member

По охороні території, станом на вчора майже половина квартир попередньо погодилися на охорону, тобто є надія, що добереться потрібний відсоток і буде територія охоронятися.
    --- добавлено: 14 июл 2017 ---
    автолюбителі які ставлять у дворі, блокують при цьому інші авто і не лишають номерів моб., це прямо вічна проблема. Сьогодні дуже терпеливий чоловік на фольксвагені з півгодини якщо не довше намагався зранку виїхати, його заблокувала хюндай-купе темна, номера тел. нема, на спрацювання сигналізації начхать. можна грузити авто на евакуатор і везти куда хоч, ніхто і не помітить) так як нема охорони зараз, то в таких випадках, треба спускати таким блокуючим авто хоча б колеса.
    --- добавлено: 14 июл 2017 ---
    і по шуму витяжок (воздухозабірників) спортлайфа. від моменту листа пройшло багато часу, спортлайф замінив одну, але вдень частіше за все включені обидві. Коли ввімкнені обидві порушуються денні норми, була посадова особа з ДУ "Київський обласний лаб.центр" МОЗ України і міряла це. Разом з тим пока це йрещзультат пересилався Держпродспоживслужбі, останні вислали нам відповідь, що не отримали якийсь дозвіл, тому детальне вивчення питання неможливе. Пишу новий лист їм. Щоб поновили питанння. Якщо нічого не допоможе, то фільмувати все і до суду прийдеться...

Последнее редактирование: 14 июл 2017
    Egooor нравится это.

Поделиться этой страницей