ЖК "Аметист"

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Orho, 27 июн 2013.

1. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

откуда такие данные ?

2. Egooor

Egooor Member

Почитайте статтю "Петропавлівський монарх" http://www.chesno.org/t/13/borchaga.html - навіть там вказана ця нерухомість. Забудовник з сільским головою через день деребанять землі. В нас під вікнами видно їх зустрічі:)

Саша 176 нравится это.
  3. ecvilibrum

ecvilibrum Well-Known Member

Якщо можна то чому ніЗЗя ? всім же ж байдуже

Саша 176 и Yurii2016 нравится это.
  4. ecvilibrum

Чому так ? Тому що одними з самих активних учасників форуму відповідно є інвестори 3-ї черги. І це зрозуміло.

Далі жильці Аметисту. Основій масі яким абсолютно байдуже до того що твориться в ЖК... Піднімали -піднімуть тарифи - лІгко; послуги катастрофічно поганої якості - давайте ще; самоуправство і як майбутня анархія - нічого страшного, ще й не таке терпіли; з таким розвитком подій через кілька років почнуть забирати квартиру за неуплату комунальних послуг або через те що в такому то місяці було багато сонячних днів і не заплатили ренту за сонце - у всьому Путін винуватий. Але щоб підняти свою попу і самому щось зробити-запобігти-утворити - звичайно ні, нехай інші роблять ( не царське це діло таким займатися ), царське ж діло - критикувати і жалітися як все ПлОхо...

З приводу парковки - 100% вангую, через рік будете ще казати, що саме зараз ще було терпимо , навіть в порівнянні нормально...

Последнее редактирование: 19 фев 2017
    Yurii2016 и Саша 176 нравится это.
  5. Саша 176

Саша 176 Active Member

Трошки не в тему, але хочу відповісти стурбованим сусідам відкритим листом:
    Народ, реальні збори співвласників у дворі -- це дуже добре, це обов'язково треба робити, але там ніколи не збереться стільки бажаючих, скільки вже є на цей момент в нашій групі ВК, де кожен по можливості, в свій вільний час, може підняти своє хвилююче питання, чи ознайомитись з іншими, щось пропонувати, чи голосувати за пропозиції інших, хоч щось робити, на заваді руху по течії. Ця група є першим кроком по створенню нашого ОСББ, ініціативна по суті, де кожен може функціонувати по мірі свого бажання, від спостерігача, до активіста. До речі, забудовник, той один з них, що не має бізнес-інтересу в нашому жеку, на зборах сам пропонував нам перейти в ОСББ, чим постійно сваритись з їхнім жеком, так що робіть висновки, та ласкаво просимо в групу.

Yurii2016 нравится это.
  6. Egooor

Egooor Member

Ви були на зібранні? А на зустрічі з забудовником (Лаєшев)? Присутні та вирішуєте проблеми в закритій групі в "Вконтакте"? Можливо обходили для отримання роз'яснень всі можливі "точки керування і управління Аметистом"? Консультуєтесь з юристами/адвокатами по проблемах "Аметисту"? От я все це робив...
    Написано так, ніби я тут тільки жаліюсь. Я ж не піду по квартирах, що б силою витягувати жильців з квартир для вирішення проблем. Мені простіше переїхати в інше місце для проживання.
    Багатьом не байдуже. Не мало жильців обговрюють і скаржаться на проблеми жк. Справа в тому, що роблять це не гуртом.

Yurii2016 нравится это.
  7. ecvilibrum

Можливо.
    Я не конкретно до вас звертався а в загальному, чому на свою особу взяв, я хз.

8. Yurii2016

Yurii2016 Member

Ще раз напишу, що водії деяких авто явно загороджують проїзд іншим і не лишають номер. Так сьогодні ніссан оранжевий з написом ПРЕСА... але краще б ПРЕСА там не було, а був номер телефона. ледь не стримався пробити колеса, ну що з такими робити.... контактний номер який нарили на вахті на цю авто не відповідав... Разом з тим дуже дякую всим, хто постійно, навіть не мішаючи, лишає номера :)
    Парковка позаду дома все таки виявляється спортлайфа. спортлайф відкрили і плюс і мінус, вентиляційні системи гудуть прям біля вікон аметиста останнього під"їзду...

9. ecvilibrum

З таким розвитком подій - деякі індивідиуми будуть забивати за собою "свою" парковку і не дай боже її зайняти...
    Номера телефонів водіїв мають бути в охорони ( вірю - з часом це буде зроблено ). Машинки , котрі приїхали в гості - повинні будуть лишати номер телефону до кого приїхали, майте силу витримки і бажання це зробити.

Саша 176 и Yurii2016 нравится это.
  10. Egooor

Egooor Member

:)То про мене - хочу дати приклад для "особливих", та і для всіх. Мій автомобіль завжди з номером телефону припаркований.
    І чорний Фольцваген Б6, що став криво на самому поворотіa podymat? ( о 10 ранку) - я ледь протиснувся по льодовій купі снігу. Авто зсовувалось в сантиметрі від нього... Бив той Пасат - :negative:немає сигналізації.
    Ну то ще не факт. Документи вони не показують. Можливо відсудити, якщо там "намутили". А там явно не все так просто. Потрібно воювати. Вийшли б всі і повиганяли б "гостей", разом з охоронцями будивництва. Вже раз виходили активні жителі - викликали поліцію, написали заяви в поліцію. Щось нічого не чути звідти...

Вже давно це є - поки не дієвий метод. Тому, що охоронці міняються і данні водіїв то зникать, то не можуть знайти. Сам особисто шукав так власників автомобіля - не знайшли. А власники не раз залишали номери.

Последнее редактирование модератором: 1 мар 2017
    Yurii2016 нравится это.
  11. Pitton

Pitton Member

Та охране на нашу территорию плевать с высокой колокольни, я еще полгода назад предложил им завести нормальную тетрадь с разбивкой по областям.
    В Киеве всё-таки много людей, которые приехали из других областей и было бы логично, разделить авто во дворе постранично по регионам.
    АА
    АI
    АН
    И т.д. постранично с указанием к каждому гос номер номер телефона и номер квартиры. В разы бы проще было.

А так я пару раз к ним обращался, у них разделение по квартирам... вот у меня вопрос если бы я знал в какой квартире живет владелец мешающей машины, нахрена бы я шел к охране? Я бы пошел сразу к нему

А чем его машина мешала?
    Я просто перед ним стоял и с утра отгонял авто, когда ты тоже выезжал, вроде норм там места было

Последнее редактирование модератором: 1 мар 2017
  12. Yurii2016

Yurii2016 Member

Его или ее машина мешала той, которую ты выпустил (белую), если б дозвонились ниссану, тебя бы не безпокоили, та машина более перекрывала. Я смотрел, думали мож так пройдет, чтобы никого не безпокоить, но там было без вариантов. Сегодня утром тоже белую загородил и не в первый раз ауди на литовских номерах. в прошлый раз оставили номер и ооочень долго выходили, на этот раз номер не оставили, также выбирались через машину совестного водителя, который не мешал, но номер оставил и поэтому одни цари спят, а другие нормальные люди друг друга выручают... Оно может и нормально так, не знаю ;)
    Я предлагал охране эксель файл и поиском, ищи и по квартире и по номеру авто и по телефону, и как хочешь, но им по болту, у нас только видио выводится, тут больше ничего нельзя делать... хотя может и нельзя, но тетрадь по регионам - реально быстрее было бы искать. И второй момент жильцы, даже дозвонившись им, не многие реально спешат тебя выпустить) скажем так. кто номера оставляет, они ответственны, и шанс что более быстро выйдут, а те кто не оставляет так или будет номер вне зоны, или скажут ок, а выйдут через 15-20 минут.

Последнее редактирование модератором: 2 мар 2017
    Egooor нравится это.
  13. Саша 176

Саша 176 Active Member

Видео и косынка, всё остальное на писульках ))

Yurii2016 нравится это.
  14. TOR192

TOR192 New Member

а може правильніше буде ставити машини лише в місцях для парковки?

Andrauzen и Egooor нравится это.
  15. Pitton

Pitton Member

Может и правильно, но парковочных мест не хватает.
    А заднюю парковку с паркингом застройщик отжал, напомню

Yurii2016 нравится это.
  16. ecvilibrum

Просто кожен хоче паркувати свою машинку прямо впритул до під"їзду

17. TOR192

TOR192 New Member

тоді потрібно буде користуватися підземним паркінгом, адже на прибудинковій території не повинен бути суцільний автопарк! Скоро люди вийти з підїзду не зможуть, бо хтось машину біля дверей припаркує..

18. Oksana_ya

Oksana_ya Member

Вот именно! Для кого паркинг строят?

19. Pitton

Pitton Member

Поверьте мне как только мои финансовые возможности позволят мне выделять еще 1000 на паркинг я сразу же арендую.
    Не надо думать, что все поголовно халявщики или жлобы

Вы будете приятно удивлены, если после сдачи паркинга узнаете, что его построили для клиентов Аметист молла.
    Ну как это было со второй очередью

Последнее редактирование модератором: 3 мар 2017
    Yurii2016, Саша 176 и Egooor нравится это.
  20. Egooor

Egooor Member

1.Не правильно побудований (розповідав сам будівельник),
    2.Холодний,
    3.Час від часу "плаває" (особисто бачив, як там все у воді було і нагнали будівельників в паніці, що б викачували воду.
    4.Часто, там розповідають, що місць немає.
    5. 1200 - 1000грн. в місяць. (В місті дешевше).
    6. Вартість купівлі взагалі неадекватна. $10 000
    7. Той паркінг, що під другою чергою будівництва взагалі не доступний. Навіть для купівлі.

Последнее редактирование: 23 фев 2017
    Yurii2016 нравится это.

Поделиться этой страницей