ЖК "Аметист"

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Orho, 27 июн 2013.

1. ecvilibrum

ecvilibrum Well-Known Member

Ремонти роблять приближені до BD )))

Треба навчитися читати приватні повідомлення

Последнее редактирование модератором: 3 ноя 2016
  2. Oksana_ya

Oksana_ya Member

12000 долларов однушка с средним ремонтом и без стоимости мебели? Многовато по-моему. С готовыми окнами, котлом, газовым счетчиком. . . Нет, можно и 12 000 потратить, можно и больше, но средний ремонт по-моему выйдет дешевле.

Yurii2016 нравится это.
  3. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

Первый кран пошёл! IMG_20161027_174220.jpg

Bohdan_P, TetianaU и ecvilibrum нравится это.
  4. ecvilibrum

Це з меблями

5. Oleksandr2107

Oleksandr2107 New Member

якщо просто штукатурка потолок,стіни под покраску,ламінат,ванна з усим то там і 5000 у.є. не вийде а віп ремонт то да можна й за ціну квартірки перевалити))

Sharlotka и Yurii2016 нравится это.
  6. ecvilibrum

31.10.2016
    WP_000121.jpg WP_000122.jpg WP_000123.jpg WP_000124.jpg

Elekrtim, Oksana_ya, alfa и 3 другим нравится это.
  7. TetianaU

TetianaU Active Member

Oksana_ya нравится это.
  8. Oksana_ya

Oksana_ya Member

9. alfa

alfa Active Member

image.jpeg image.jpeg 06.11.16

Bohdan_P, Oksana_ya, ecvilibrum и ещё 1-му нравится это.
  10. Oksana_ya

Oksana_ya Member

Интересно,когда начнут облицовывать дом?

11. Анна_М

Анна_М Member

Да, хотелось бы чтоб успели к НГ))

12. Bohdan_P

Bohdan_P Member

13. ecvilibrum

Думаю зараз основний акцент встигнути накрити підземний паркінг

14. Yurii2016

Yurii2016 Member

До уваги водіїв, біля останнього під"їзду появився "свин", який ставить ящик на паркомісце. і уявіть цей свин сьогодні людині, яка подвинула ящик (в ящику ще камінець), поставив на капот цей ящик з камінцем. Наша доблєсна охрана як завжди нічого не бачила((( хто може бачив цього свина - повідомте, будь-ласка, тут чи на охорону.

охрана відео не може подивитися, бо це може зробити лише начальник, який буде невідомо коли....

якби достати відео і визивати поліцію, відкривати справу - умисне псування майна. наказавши першого в майбутньому таких очих оставляти ящики, відра і тп на паркомісцях поменшає.

Последнее редактирование модератором: 15 ноя 2016
  15. ecvilibrum

Ну так воно вважає , що це його "ЛічНе" паркомісце. Раджу подивитися чия машинка буде стояти там завтра

Він не піде по статті зумисне псування майна

Последнее редактирование модератором: 15 ноя 2016
  16. Yurii2016

Yurii2016 Member

якби достати відео і визивати поліцію, відкривати справу - умисне псування майна. наказавши першого в майбутньому таких очих оставляти ящики, відра і тп на паркомісцях поменшає.
    я дивився, ввечері стала мащина, яка точно той ящик не ставила.... винуватець схоже втік тимчасово подалі від під"їзду. Він локає кожен раз різні місця (то відро було я викидав, потім цей ящик...), але в живу побачити що це точно він не траплялося, є лише підозра на одну білу машину. Якби охрана як охрана - прокрутіть відео - і все, дайте відео, на ютуб закинем, хай всі знають великого приватизатора паркомісць.

17. ecvilibrum

Я не думаю, що воно особливо ховається чи боїться цензуру раз такий "підприємець"...

18. Egooor

Egooor Member

Бачив також ящик... Я його ногою відсовував (мабуть після того і камінець поклали). Потім на це місце став БМВ Х6, який і сам любить "заперти" і без номеру авто лишити.

19. Yurii2016

Yurii2016 Member

Хлопці з БМВ Х6 бачив як паркувалися, то один вискочив і з "негодованием" викинув ящик далеко-далеко в смітник, тому думаю то не він точно ставить ці предмети) ті хто ставили акуратно лишали біля себе на наступний раз)) зараз наче вже нема ящиків-відер, все ок.
    А БМВ да, теж помічав, номер не лишає. при чому такі класні машини, навіть якщо і проста машина в мене, ну мені краще хай подзвонять і від"їду, чим є ймовірність , що хтось міліметраж не розрахує і царапнуться обидві авто. ще ближче до середніх під"їздів є мерседес класний на польських номерах, теж мобільний не лишає...
    взагалі по хорошому то і збоку як паркуватися, що явнонікому ні мішаєш номер моб можна лишати за склом. у нас раз в салоні світло забули, номер був, то добра людина поряд паркувалася і зателефонувала, що горить світло - прийшли вимкнули) інша ситуація - ремонт забору буває проводять (укріплення), то сама охорона не може всих найти щоб попросити перепаркувати авто.
    Охорону просив зробити не той їх блокнот, а звичайний excel файл, держ номер авто, номер мобілки (якщо є - декілька), ну і номер квартири, корпусу). і тоді якщо заперли - підійшов на вахту, найшли швидко по номеру моб, ні то йти в квартиру дзвонити, стукати. І при зміні співробітників охорони, тоді під"їзджає авто, новий охоронець контрал+Ф перевірив є в базі є і ти поїхав, а то кожен новий працівник охорони потім з тиждень-два питає чи я до себе в гості їду))

Egooor нравится это.
  20. TetianaU

TetianaU Active Member

Может у кого есть новые фото? Понимаю, что 6 числа были фото, понимаю что мало изменений за 4 дня, но не могу, ломка как у наркомана без обновлений :))

Bohdan_P нравится это.

Поделиться этой страницей