ЖК "Аметист"

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем Orho, 27 июн 2013.

1. ecvilibrum

ecvilibrum Well-Known Member

На даху по ідеї мінвата лежить ?

Тільки но побачив. Це На 10-му поверсі так колону несучу залили ? що посередині дирка ? ппц... Хоча вчора колона була ціла... полтергейст якийсь

Последнее редактирование: 20 сен 2016
    Саша 176 нравится это.
  2. TetianaU

TetianaU Active Member

Тоже только увидела колону, кошмар :( будут латать по всей видимости...

Последнее редактирование: 21 сен 2016
  3. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

разбили и перезалили , сейчас там форма стоит!

4. ecvilibrum

Слава Богу )

5. alex2121

alex2121 Member

Уважаемые соседи! Вчера в 3 корпусе, скорее всего 4-й этаж кто-то всю ночь!!! сверлил, таскал и тд.
    Не забывайте, что вы не в частном доме и слышимость ночью через потолочные перекрытия очень хорошая. Имейте уважение!!!

Yurii2016 нравится это.
  6. Egooor

Egooor Member

Також зверху і знизу чути все. В ванній так можна спілкуватись з сусідами)) І це з зробленою шумоізоляцією всього потолка... З сусідами зверху (на 7 поверсі) мені так точно не пощастило - так ходять, ніби на зло мені. А от через бічні стіни взагалі нічого не чую. Сусід також мене не чув. Ліфт тільки шумить.

7. Саша 176

Саша 176 Active Member

Стяжка підлоги від забудовника йде без демпфера, от і чутно тих хто зверху. У ванній звук резонує від кафелю, та передається через витяжку, а особливо по стояку.

8. Andrauzen

Andrauzen Well-Known Member

сегодня с самого утра и сейчас разбивают кладку из газоблока на первых этажах дома из силикатного кирпича думаю будут менять на силикатный)))

9. Саша 176

Саша 176 Active Member

Либо инвесторы начали возмущаться, либо строители снова что-то натупили...

10. alfa

alfa Active Member

22.09.16 image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg

Kseniya. нравится это.
  11. ecvilibrum

Можливо там вирішили теж арку зробити ?)

12. Nata1010

Nata1010 New Member

Добрый день.Ну соседи снизу вас не могут беспокоить,потому что еще не переехали)

13. Egooor

Egooor Member

А Ви з 5-го поверху? Мені якраз цікаво, на скільки "шумний" я сусід) На всі стільці найближчим часом наклею наліпки, що б хоч від мене не було звуку шкрябання.

14. Nata1010

Nata1010 New Member

Через месяц заедем,тогда посмотрим,сосед.Если что зайдем в гости и сообщим)))

15. ecvilibrum

Цікаво скільки інвесторів 3-ї черги 1 корпус секція 1 читають даний форум ? Хотів би зустрітися до початку ремонту з інвесторами 2-х кімнатних з кухнями 24 кв.м з 11-го та 9-го поверхів. Якщо можна - напишіть в приват

Последнее редактирование: 23 сен 2016
  16. Venlena

Venlena Well-Known Member

У вас кухни по 24 метра? Вау. Класс. Хочу :).

Andrauzen нравится это.
  17. ecvilibrum

Уже такі квартири давно розібрали )

18. ecvilibrum

Що там Аметист після нічного землетрусу ? Колони в першому корпусі не потріскалися ?)

19. Саша 176

Саша 176 Active Member

А что, сильно трусило? Всё событие проспал...

20. Egooor

Egooor Member

Слабенько шатало будинок... Спочатку думав, що мені просто не здоровится після гостей)

Поделиться этой страницей