"Пражский квартал", Физкультурный, 23

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем galina82m, 20 май 2013.

1. NIDAN

NIDAN Member

Такая же ситуация

2. stas_ukr

stas_ukr Active Member

внесу трішки валеряни :) сьогодні був на будові .. фото викладу завтра ...

1. У підїздах помальовані стіни, кладуть плитку, проводять якісь роботи у підвалі, подвіря уже вирівняне і засипане щебнем, завтра або на наступний тиждень кластимуть асфальт, огорожу зняли повністю зі сторони Софіївського, 18, доволі гарне подвіря вийшло :)
    2. У квартирах встановлені радіатори, котли, газові лічильники і труби ... (квартири закриті на ключ і в підїзди на поверхи не пускають до вручення ключів)
    3. На наступний тиждень реально очікують документи на введення будинку в експлуатацію, після чого будуть укладати договори і підключати газ, воду, світло...
    4. Вручення ключів може бути в любий момент, починаючи з 15 березня ... ніхто з ключами до кінця квітня тягнути не буде (для тих, хто планує кудись їхати :) )
    5. Усі роботи велися, ведуться і будуть вестись швидкими темпами ... недоштукатурений фасад будинку зроблять найближчим часом, виною цьому погодні умови ...
    6. Як тільки буде прийнято рішення про вручення ключів, інформація зявиться на сайті - хто уже на низькому старті для початку ремонтів, УЖЕ СКОРО :)
    7. ВІД СЕБЕ - у кого в 23-му квартири-"розпашонки" (46,8 м2, спальня + прихожа з кухнею) двокімнатні із виходом вікон на обидва боки будинку, пишіть в ЛС, є деякі моменти, які треба обговорити колективно і терміново ... або на пошту з мого профілю

3. Slad

Slad Member

А откуда информация, что вручение может быть в любой момент? От отдела сервиса? Я больше верю, ответственному за форум лицу... Да и подключить все коммуникации - нужно время. Ждем еще фото)

4. stas_ukr

stas_ukr Active Member

інформація від різних людей безпосередньо на місці будови ... фото в принципі ті ж, що й на офіційному сайті в розділі "Хід будівництва" ... все те саме :)

5. MIK

MIK Well-Known Member

Скажу і я своє слово- тільки що звідти. Робота дійсно, кипить, але ще не закінчено дах над останнім парадним, ще не викрашено до кінця фасад і не зроблені навіси над входами. Був в офісі, отримав вичерпну інформацію від Марії- договори почнуть підписувати в найближчі два тижні, можливо, трохи раніше. Ключі планується видати 26 квітня. Моя думка- так виглядає реально.

6. Christina

Christina New Member

stas_ukr, а какие вопросы по поводу двухкомнатных квартир по 23?

7. stas_ukr

stas_ukr Active Member

есть проблема размещения газовых труб в кухне, но это касается только квартир-"распашонок" 3 секции ... в других не был и не видел

8. MIK

MIK Well-Known Member

А в чем суть проблемы? В первом парадном ничего необычного не заметил...

9. stas_ukr

stas_ukr Active Member

а Ви були всередині квартири?

10. MIK

MIK Well-Known Member

Та певно, що був....нічого не помітив незвичайного...

11. stas_ukr

stas_ukr Active Member

а як у Вас розміщені газові труби і лічильник ? може у нас різні квартири?

12. MIK

MIK Well-Known Member

Мабуть, що різні. Газові труби розміщені всі в еркері, на кухні їх немає. Як заходиш в еркер, зліва на стіні котел, а справа - газовий лічильник, розводка труб вздовж стіни зверху (навпроти вікна). На кухню виходить лише газовий кран, далі розводка буде проводитися кисневим шлангом. В принципі, все зроблкено розумно і логічно.

13. Eva_25

Eva_25 Member

Соседи, кто-то будет продлевать предварительный договор?
    У нас п.4.2 "За домовленістю Сторін укладання та нотаріальне посвідчення Основного договору здійснюватиметься не пізніше 15 березня 2014р., в додатково обумовленому місці та в обумовлений час."

14. MIK

MIK Well-Known Member

Не буду, сенсу не бачу. Буду оформлювати МП, так швидше буде! А що дасть подовження ПД??? Десь в 20-х числах будуть викликати і пропонувати МП. На протязі 2-х місяців (там буде прописано) видадуть документи на квартиру. 26-го квітня видадуть ключі. Багато людей з самого початку оформили МП. Яка різниця...

15. Eva_25

Eva_25 Member

В 20-х числах будут приглашать и предлагать ИП это ин-фо от кого? На словах обещают? А каким-то документом это подтверждено?......

16. MIK

MIK Well-Known Member

См. пост №265. Я там был в понедельник, заходил в офис, разговаривал с Марией. Информация от нее, устная. А что, вопрос требует письменного подтверждения?

17. Eva_25

Eva_25 Member

Но мне кажется что должен быть документ в котором прописаны иные сроки ....но это мое мнение!

18. MIK

MIK Well-Known Member

19. Kvint

Kvint Member

Хочется верить, но так как раньше врали теперь верить сложно.

20. MIK

MIK Well-Known Member

Уважаемые владельцы квартир в доме по адресу Физкультурный переулок 23,
    вручение ключей запланировано на 26 апреля 2014 года.
    Подписание договоров купли продажи имущественных прав , актов приема-передачи имущественных прав начнется в ближайшее время.
    По всем вопросам обращайтесь к своим менеджерам или по общему телефону (044) 209 23 33

http://www.prazhsky.com.ua/fiz23nov-11.03.14.html

Ну вот- все, как я и говорил..)))

Поделиться этой страницей