Болталка ЖК Квартал Авиа (первая тема по ЖК на форуме - обо всем)

Тема в разделе "ЖК Квартал-Авиа", создана пользователем Asheron, 2 авг 2011.

1. WEST-OST

WEST-OST Active Member

все просто: если один этаж делают 3 месяца то: в 7-8 секции по 20 этажей (вместе 40 этаж).
    Умножаем 40 на 3 = 120 месяцов. + 1 месяц на 1 этаж на внутренние отделки и комуникации.
    тоисть: 40х4=160 месяцов делим на 12 получаем 13 лет при таких темпах
    :cool:Crazy:D:build:yr9:super:
    ну может повезет и сначала 7 сделают лет за 6-7

Последнее редактирование модератором: 16 фев 2016
  2. Konstantyn

Konstantyn Active Member

Да расчеты не радуют, но 7 без 8 не сдадут точно так же как и 5ю без 6й. Все в одной лодке тонем :(

3. Денис78

Денис78 Active Member

При всех раскладах ОСББ на моё мнение, нам будет выгоднее сделать, чем отдать все в руки ЖЭКу!

4. Petruchi

Petruchi Member

А ответ тоже простой: "Люди уже все устали ждать, но видя какая ситуация в стране (после революций) понимают, что лучше уж пусть хоть так строят, нежели вообще все остановить. Контролёров у нас каждый второй, а вот взять и что то сделать так тут уже никого нет!!! "

Последнее редактирование модератором: 16 фев 2016
    Денис78 нравится это.
  5. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

Був сьогодні в жеці!

Контакти мешканців давати відмовляються (не маємо права і таке інше). Зустрівся з майстром будинку - вона також відмовилась! Відділ продажу, думаю, теж не дасть! Тому, якщо і збирати нам якось контакти, то через оголошення в холах (якого саме змісту це вже щось придумаємо).
    По нашому листу від мешканців - вона нібито готова, от тільки її перевіряють юристи на кумача))

kotenko, sweta и Vita_moskalets нравится это.
  6. WEST-OST

WEST-OST Active Member

Нахун нам этот ЖЭК! там же одни падла сидят (ну кроме Сергея):cool::cool::cool::cool:
    Давай ОСББ!

7. sweta

sweta Active Member

так уже хочеться почитати їхні брехні в тому листі

8. Викки123

Викки123 New Member

Земля в аренде до 2017 года, дальше застройщик собирает вещи и уезжает (если не продлят или достроят) и дома передаются городу (тоесть орендованная земля возвращается городу), что дальше будет с домами?...

9. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

Я раніше писав з приводу того, що ЖЕК хотів від провайдера (Cosmonova, Коло.ТБ) за вхід у будинок комп'ютер!
    І писав, що вони відмовили їм у вході, через те що свого очікуваного хабаря так і не отримали. І ось вчора, зайшовши в ЖЕК я побачив комп'ютер із брендовими наклейками провайдера, якого, по всій видимості жек таки розкрутив, але цей провайдер не Коло.ТБ))) На системному блоці наклейки провайдера БЕСТ, думаю, все очевидно... А на питання, "Це вам бест за вхід дав компютер?" пробубніли "Ми нічого не знаємо"))))

kotenko, freedom и WEST-OST нравится это.
  10. sweta

sweta Active Member

Ну звичайно вони нічого не знають то їм підкинули той комп'ютер )

11. WEST-OST

WEST-OST Active Member

Что будет что будет!?
    Снесут их нахун те что недостроенные.... :D:D:D:D:D:D:D

12. frost

frost Active Member

Судя по фотке там такое старье шо и не жалко))

Хамка нравится это.
  13. optimist(ka)

optimist(ka) Member

Добрый все-таки у нас сосед:super:

14. WEST-OST

WEST-OST Active Member

А то;)
    вместо 7 и 8 секций места и для стоянки и для детской площадки хватит:hello:

15. Мила В.

Мила В. Moderator Команда форума

У консьержек есть все контакты тех, кто живет. Но, многие квартиры выкуплены одним собственником на будущую продажу(( Наврядли они будут участвовать.

Можно ли поподробнее, что планируется сделать? ОСББ? Или какова суть? Я не сильна в законах. Но ЖЕК достал. можем пересечься и Вы нам расскажете, какие мысли и планы.
    НУ и - надо ли отдельную тему по этому поводу делать? Я вот случайно эти пару сообщений на тему увидела. в Болталке потеряются.

16. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

Думки розійшлися! Частина за ОСББ, частина проти. Як мінімум, згідно закону ми повинні організувати ЗБОРИ, де повинні до 1 липня визначитись із управителем і його межею відповідальності (залишаємо жек, уклавши відповідні договори і контролюємо кожен його крок, чи наймаємо іншу обслуговуючу організацію), в противному випадку держава сама нам призначить управителя, той же квартал-авіа сервіс).

Просто прочитайте цей закон і все стане на свої місця.
    http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/417-19/page

а щодо вітки про ОСББ/Збори - думаю, її варто створити!

Ідеально було б зробити перелік переваг і недоліків у створенні ОСББ в розрізі нашого комплексу, враховуючи незавершені відносини із забудовником і напружені відносини із ЖЕКом - тоді набагато простіше буде прийняти рішення. Але для цього треба проаналізувати закони і кучу документів, або отримати вичерпну консультацію юристів в цій галузі, яких поки на форумі не виявилось)

А що ж до зборів - однозначно потрібні!

Последнее редактирование: 16 фев 2016
    Petruchi нравится это.
  17. annavznk

annavznk Active Member

Я хоть поки що тільки інвестор, а не власник, проте декілька слів щодо останнього обговорення хочу сказати! Я маю деякий стаж роботи в сфері ЖКГ. ОСББ в новому будинку не може бути не вигідно. Але я так розумію корпус А не в ідеальному інженерно-технічному стані і вам постійно щось "добудовують". Питання: за рахунок забудовника чи за ваші кошти, які ви щомісячно сплачуєте за житлово-комунальні послуги? Вам потрібно знати фактичні витрати по вашому будинку щомісячно. Також потрібно знати всю складову всіх ваших тарифів. Також для інформації потрібно знати яке загальне нарахування по будинку і яка надходить сплата! Адже в ОСББ існує проблема з боржниками! Такі документи має проаналізувати не тільки юрист, а ГОЛОВНЕ економіст та бухгалтер. Юрист потрібен для реєстації ОСББ та для укладання договорів з різними постачальниками! І краще коли спеціаліст огляне інженерно-технічний стан будинку і також дасть вам свої висновки!!! Це для початку!!!!

Мені не відомо як у Вишневому, але в Києві в районних адміністраціях існує спец.відділ, який допомагає ініціативній групі створити ОСББ (допомагає - ІНФОРМУВАННЯМ).

kotenko, Sheles, Petruchi и 3 другим нравится это.
  18. Amilo3910

Amilo3910 Active Member

...а тим часом йшов 34-й день з моменту вручення нашого офіційного листа ЖЕКу
    вже третій раз мені сьогодні в жеці навішали лапши, що він в юр. відділі головного офісу і що від них нічого не залежить.
    а що стосується нашого звернення по майданчику і парковці - так як мені відмовили у прийомі листа на кумача, то відправив поштою рекомендованим листом із описом, але як показав сайт укрпошти - "Не вручене під час доставки", тобто вони відмовились і листа приймати від поштарки!
    рухаємось далі...

19. Хамка

Хамка Active Member

я сьогодні буду рухатись у сторону ЖЕКу. Ручки ( дверної) на 7 поверсі до цих пір нема. А не дай Бог ліфт не буде працювати, як дитині у школу спуститись з 7 поверху????

Халабуду ТП змайстрували. Начебто силовий кабель затягли. І що? Кому від цього стало краще? Хтось уже має договір з обленерго??? Обіцяли до кінця 2015. Ну як з ними нормально говорити?

20. TOLIK-74

TOLIK-74 Member

Привет соседи . Уже прошло 4 года , как мы купили в 5 секции квартиру ((((. Обещали за один год построить ((((( . Хотели забрать деньги , где-то через месяца 3-4 , после покупки (((( нам не дали , сказали , что нет денег , ждите, скоро построим ...... ЖДЁМ !!!!!

Поделиться этой страницей