Вишневое, ул. Леси Украинки 21-27

Тема в разделе "ЖК Вишневий затишок", создана пользователем Александра Уманец, 9 апр 2013.

1. Прошу всіх, звернути увагу на пункти договору 3.1.6 та 3.1.7. Офіційний курс НБУ долара виріс до 903.7700, в договрах у нас зазначений 799,30. Тим самим, якщо він залишиться таким же, ми будемо доплачувати, при заключенні основного договору, за кв. метри вже не по 7100 грн. а по 8023 грн. От і рахуйте кому скільки треба буде доплачувати.
    Розрахунок був здійчнений по умовам договору 903,77/799,30= 1,13 и 7100*1,13=8023 грн.

2. Сплачена вартість квартири на момент виставлення Продавцем рахунку, для сплати решти вартості квартири, зміні (індексації) не підлягає.
    Ось слова з п 3.16.

3. ну так я про сплачен частину і не писав, думаю це всім зрозуміло

4. Якщо ви мали на увазі ще не сплачені м.кв. то сума виросте на 1000 ну максимум на 2000. Не ті суми про які варто переживати. В маштабі покупки квартири це ~0.3%

5. Это при условии, что Вы полностью оплатили покупку квартиры. А что относительно покупателей, которые приобрели квартиру в рассрочку? Я так понимаю, сумма за оставшиеся (неоплаченые) кв.м. увеличится соответственно коэффициенту 1,13. А это далеко не ~0.3%.

6. Я просто не в курсі розстрочки...

7. я думаю перерахують їм гарно, ти паче що на сьогодні коефіцієн вже 1,19

8. Sunny11

Sunny11 Member

Курс продовжує змінюватись.
    Я так розумію, потрібно звернутися у бухгалтерію, для того, щоб "перерахували" суму наступного платежу?

9. якщо суми наступного платежу підвязана до курсу, то да. а взагалі, це повинно бути прописано в договорі.

10. Vadim

Vadim Member

Сусіди, чи є якісь новини? Що з газом? Завтра хтось буде їхати дивитись свої квартири?

11. Sunny11

Sunny11 Member

На котру завтра?

12. Vadim

Vadim Member

Ми будем в 11 десь.

13. Паша111

Паша111 Member

как съездили а то тишина стоит?

14. Vadim

Vadim Member

Та нормально :) Взяли ключі, зайшли в квартиру, походили, подивились).
    Порадувало те, що на другій черзі велись роботи.

15. Паша111

Паша111 Member

а с газом ничего не слышно?

16. Vadim

Vadim Member

ключі брали у ключниці, яка там нас усіх чекала до 12:00. Не знаю, чи кожного дня вона там. Думаю, що ні.
    про газ варто спитати тих, у кого є телефон директора, що зустрічався з нами.

17. Паша111

Паша111 Member

так и кто то звонил ему?

18. LUSIA

LUSIA New Member

Если кто знает свежую информацию о подключении газа - отпишитесь.

19. Я телефонував, по газу глухо. Як і раніше, чекаємо.

20. может не стоит ждать подключение газа,скоро потепление...

Александра Уманец нравится это.

Поделиться этой страницей