Новостройка по Боголюбова 6, Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 5 май 2011.

1. Mari

Mari Active Member

Доречі, про світло - наш ЖЕК як завжди - нічо не знають, дзвоніть в Київенерго. І яка економія, якщо світла з усього району нема лише в нас і на франка 6?! За дві години квартира вистигає. потім котел на всю катушку намагається то все прогріти.

На сайті обленерго нашого населеного пункту в планових відключеннях нема.

2. семён_ф

семён_ф Member

Ну це не настільки складна операція, ії може виконати практично будь-який чоловік (бо треба витягувати стіралку). Береш резинку -яка зветься редукцією і обмазуєш гєрметіком ( 20-30 грн максимум він коштує). Тим більше проблема може бути в самій редукції (коштує вона десь 4-5 гривень) - краще її замінити , а може і не в ній - бо запаха трохи лишається.

Последнее редактирование модератором: 31 янв 2015
  3. VelOlesya

VelOlesya Member

Дякую,спробуємо щось зробити...)

4. Kondratiev.es

Kondratiev.es Active Member

5. Серж

Серж Member

Дякуємо всім небайдужим хто відгукнувся на наше прохання та допоміг зібрати кошти для дитячого будинку!
    13.12.2014 року ми відвезли подарунки до дитячого будинку та після святкового концерту вручили їх дітям особисто. Для кожної дитини був придбаний подарунок, який вона замовляла, а також вручили солодкі подарунки. Крім того для дитячого будинку були закуплені мячі, настольні ігри, боксерські груші, дитячі шкарпетки, миючі засоби, зубні пасти, пральні порошки, утюг, канцелярське приладдя.
    Хто бажає ознайомитись з чеками на придбані товари та фотозвітом з дитячого будинку - пишіть в личку.​

Татьяна1971 нравится это.
  6. Татьяна1971

Татьяна1971 Well-Known Member

Соседи, у кого-то есть сейчас дома дырокол? Очень нужно на 5 минут!!!! :SOS::SOS::SOS:

7. Татьяна1971

Татьяна1971 Well-Known Member

Дырокол очень оперативно найден! У нас самые отзывчивые соседи!!!
    Как же я люблю Наш Дружный Дом!!!!!!! kisskisskiss

8. была такая фигня, но у меня еще не был переоформлен договор. Пошел переоформлять и в окошке задал этот вопрос. Женщина мне сказала что деньги на другом балансе были и перевела на мой. С тех пор все вроде нормально. Сходите в Вишневое и, думаю, все решится

9. Daria

Daria Member

А подскажите, пожалуйста, куда надо идти, чтобы переоформить договор и какие документы для этого нужны?

10. Жасмин

Жасмин Member

Соседи, в 4-е парадное нашего дома требуется консьержка.
    Может, кто-нибудь знает приятную, порядочную женщину, которая хотела бы у нас работать.
    Платят за услуги консьержа практически все жильцы (с этим проблем нет),
    на входной двери парадного установлен домофон (несомненное преимущество).
    По возникающим вопросам можно обратиться к нашим консьержам.

11. Klon

Klon Active Member

Доброго дня,сусіди! Сьогодні на парковці та, що біля смітників хтось гарно попрацював, у мене вкрали колпаки з авто. На матізі, що стояв біля мого авто також лишились лише обрізані хомути. Цікаво кому були потрібні колпаки(3 шт, так як один загубив неділю тому) за 200 грн з ашана.

12. VelOlesya

VelOlesya Member

сьогодні 18.02.2015 квитанцій за світло немає,сказали що вони знаходяться на пошті у Вишневому і їх не будуть розносити,потрібно їхати забирати самим. В кого є час та можливість забрати квитанції?

13. Татти

Татти Active Member

Странно, мне сегодня пришла квитанция, правда я живу на Боголюбова 4

14. VelOlesya

VelOlesya Member

зовсім ні..на пошті сказали що хтось зБоголюбова,4 забрав квитанції,а квитанції Боголюбов,6 і досі знаходяться на пошті...

15. orobeu

orobeu Active Member

А за газ всем приходят квитанции ?

16. VelOlesya

VelOlesya Member

Мені не приходять.Плачую по лічильнику.

17. ghostua

ghostua Active Member

Тоже не приходят. Плачу через portmone туда приходит электронный вариант.

18. LeFeRe

LeFeRe Well-Known Member

А вам в этом месяце приходили? А то нам нет вот сижу волнуюсь(

19. ghostua

ghostua Active Member

Бумажного варианта небыло, електроный в portmone 16.02

20. greench

greench Well-Known Member

никому не приходят уже пару месяцев. Хочу в понедельник съездить к ним узнать в чем дело.

orobeu нравится это.

Поделиться этой страницей